Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Příbram – FK Dukla Praha

3:1

konec (1:1)

25.03.2016, 10:15 • Energon Aréna, Příbram • 25. kolo • Tomáš Reiner

Tipsport: 1.2 6.0 6.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Patrik BRANDNER - 3:1

83

Příbram právě vstřelila branku!
PATRIK BRANDNER byl odměněn za svou aktivitu a sedm minut před koncem posílá Příbram do dvoubrankového vedení!! Patrik Brandner si na vzdálenější levé tyči naběhl na centr svého spoluhráče z pravé strany šestnáctky a z blízkosti míč dorazil do prázdné brány.

60

60. Jan VOŠAHLÍK - 2:1

60

Příbram právě vstřelila branku!
JAN VOŠAHLÍK střílí ve druhém zápase Juniorské ligy svůj čtvrtý gól a posílá 1.FK Příbram z penalty do vedení 2:1!! Jan Vošahlík sice nejprve orazítkoval pravou tyč, míč se k němu ale vzápětí odrazil a z dorážky už se nemýlil.

20

Dukla právě vstřelila branku!
Pozor na to! Dukla z čistého nebe uštkla jako had a hosté zásluhou LUKÁŠE SLÁVIKA vyrovnávají stav zápasu krásnou střelou k tyči na 1:1!! Lukáš Slávik se ocitl na hostující straně v první velké brankové příležitosti a hned ji přetavil ve vyrovnávací gól.

9

Příbram právě vstřelila branku!
JAN VOŠAHLÍK střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! 1.FK Příbram se po necelých deseti minutách ujímá jednobrankového vedení a zásluhou Jana Vošahlíka potvrzuje na jaře v domácím prostředí svou skvělou formu.

FK Příbram – FK Dukla Praha

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 9. Vošahlík, 60. Vošahlík (pen.), 83. Brandner – 20. Slávik

Karty:   40. Troníček (DUK), 63. Farkaš (DUK), 64. Bezpalec (DUK)

FK Příbram: Kočí – Junek, Tregler, Divíšek, Kilián (22. Červeňák), Brandner, Hlinka (C), Rezek, Vošahlík (86. Plakalo), Karaklajič (45+1. Pašalič), Kurtiašvili.
Náhradníci: Jedlička, Bouček, Ježdík. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

FK Dukla Praha: Vávra – Cvrček, Bohánek, Petrák (46. Vokoun), Bezdička (46. Sedláček), Bezpalec (C), Schindler, Beneš (72. Vachoušek), Farkaš (86. Slicho), Slavík, Troníček.
Náhradníci: Havlíček, Skuhravý, Řepa. Trenér: Libor Pala.

Rozhodčí: Emanuel Marek. Asistenti: Robert Hájek, Jiří Kříž