Menu

Fotbal

MONACObet liga

FC Lokomotíva Košice – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

1:1

konec (1:1)

20.03.2016, 15:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 2.35 3.2 2.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Skončilo sa dnešné stretnutie medzi FC Lokomotívou Košice a MFK Tatranom Liptovský Mikuláš. Po výsledku 1:1 sa budú musieť o body podeliť. Jeden ostane v Košiciach, jeden poputuje s Tatranom do Liptovského Mikuláša.

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (16:47:29)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Bežia posledné sekundy zápasu, už sa zrejme nič neudeje.

90+2

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Jasenovský, prichádza Hirka.

90+1

Tú prvú strávili Košice na svojej útočnej polovici, kde poriadne ponaháňali svojho súpera spod Tatier, všetko to ale zakončilo len nepresné strelecké zakončenie spoza vápna.

90

Nadstavovať sa budú 2 minúty.

90

Beží posledná minúta zápasu. Budeme zvedaví na údaj o nadstavenom čase.

89

Táto štandardná situácia ale napokon nepriniesla nič zaujímavé. Liptovský Mikuláš sa po útočnom faule svojho súpera poľahky ubránil.

88

A takmer to prinieslo vytúžené ovocie vo forme druhého gólu! Hostia sa teraz museli mať pri zakončení k bližšej žrdi na pozore, loptu odvrátili na rohový kop.

88

Domácim ešte dopomáha aj Macej, ktorý si teraz odvážne vybehol takmer až k stredovému kruhu. Útočia skutočne všetci Košičania.

87

Lokomotíva sa ešte prezentuje bojovným výkonom smerom dopredu, zdá sa ale, že pozorne rozostavené obranné rady Liptovského Mikuláša už nepoľavia.

86

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Papaj, prichádza Vandraško.

85

Pripravuje sa striedanie na strane hostí.

84

Možno trochu zbytočne sa teraz Košičania pri lopte sformovali až šiesti. Na strelu sa napokon odhodlal Pavúk, ktorého rana skončila nad bránou Macíka.

83

Lokomotíva ale bude zahrávať zaujímavú štandardnú situáciu, lopta poletí od poloblúka pred pokutovým územím!

82

Hra nemá v tejto chvíli prakticky už žiadne tempo. Oba tímy by sa už nepochybne radi videli v sprchách.

81

Útočný faul Lokomotívy vyzeral nebezpečne, jeden z domácich teraz napadol súpera nepozorovane – od chrbta, hráč Liptovského Mikuláša si našťastie neprivodil žiadne zranenie.

80

Do konca zápasu ostáva posledných 10 minút.

80

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laco, prichádza Gerec.

79

Zdá sa, že teraz už Tatran dostane priestor na prestriedanie.

78

Ešte predtým sme ale sledovali útočné snaženie domácej Lokomotívy, črtajúce sa prečíslenie Košíc ukončil Pavúk nepresnou prízemnou prihrávkou.

77

Pripravuje sa striedanie na strane hostí.

77

Táto situácia už pre hostí nepredstavovala žiadne nebezpečenstvo.

76

Na opačnej strane sme sledovali šancu domáceho kapitána, Zajac loptu zaviezol do vápna a následne sa snažil ohroziť Macíka, jeho pokus obrana Mikuláša zrazila na rohový kop.

76

Po druhej štandardke prišlo mimoriadne zaujímavé zakončenie spoza vápna, pálil kapitán Lišivka, avšak len tesne vedľa ľavej žrde Macejovej svätyne!

75

Celá situácia sa zopakuje ešte raz.

74

Liptovský Mikuláš bude zahrávať rohový kop.

73

Na strane Lokomotívy sme ale sledovali len nepresné strelecké zakončenie, ktoré znamenalo priestor pre Macíka. Ten sa rozhodol hru upokojiť a s odkopom od svojej brány sa vôbec neponáhľal.

72

Nič také sa ale nedeje, v zápase preto našťastie môže pokračovať 22 futbalistov. Tí sa pokúsia o založenie útočnej akcie svojho celku.

71

Črtala sa obrovská príležitosť pre Košice, Lopta totiž prepadla cez obranu a smerovala k bránke Liptovského Mikuláša a Macík mal teraz čo robiť, aby ju tesne pred svojím vápnom vykopol ďaleko od napádajúceho útočníka. Nuž, ak by teraz Macík zasiahol jeho brucho, bolo by to veľmi, veľmi nepríjemné.

70

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Hloušek, prichádza Cmarko.

69

Pripravuje sa striedanie na strane Lokomotívy.

68

Košice opäť založili veľmi peknú útočnú akciu, aj v tomto prípade ich ale zastavilo len mimoriadne nepresné zakončenie hlavou. Prezentoval sa ním Kolek, ktorý si ešte naskočil na padajúcu loptu.

67

Žltú kartu dostáva Poremba (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

66

A ak aj príde center do vápna Tatranu, zväčša je len veľmi nepresný. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade, kedy si na loptu počkal Macík, ktorý ju spoľahlivo ukryl vo svojich rukaviciach.

65

Hosťom absolútne nevyšla rozohrávka v strede poľa, preto sa s loptou smerom dopredu bude môcť vydať Lokomotíva. Tá sa však v tejto chvíli prehnanou útočnou aktivitou rozhodne neprezentuje.

64

Videli sme niekoľko súbojov v strede poľa, po poslednom z nich sa pískal faul domácej Lokomotívy.

63

Košice teraz spálili azda najväčšiu šancu zápasu! Po priťuknutí Korijkova sa rozhodol z hranice vápna vypálil striedajúci Chmelo, jeho ranu po zemi dokázal Macík končekmi prstov zastaviť!

62

Naopak, do šance sa dostal Liptovský Mikuláš, ktorý sa ale po ofsajde musel od lopty porúčať.

61

Lokomotíva na malý moment pritlačila svojho súpera, pred jeho šestnástkou si vytvorila zaujímavý tlak, gólovú strelu z neho ale neposlala.

60

Šuľák sa rozhodol negovať moje slová, loptu zaviezol pred Macíka, kde posielal prízemný center na Hloušeka. Ten v rýchlosti priestor troch žrdí netrafil.

59

Hra opätovne poriadne stratila na tempe. V tejto chvíli sa zdá, že oba celky sú s prípadnou remízou zmierené a zisk jediného bodu by im vyhovoval.

58

Lokomotíva zahrávala štandardnú situáciu od stredového kruhu, ešte skôr, ako vôbec lopta po centri dopadla na hraciu plochu, sa ale domáci futbalisti prezentovali útočným faulom.

57

Žltú kartu dostáva Jasenovský (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

56

Liptovský Mikuláš bude zahrávať rohový kop.

55

Pokus o rýchlu rozohrávku úspech nepriniesol, Košice sa prezentovali peknou uličkou do otvorenej obrany súpera, tá sa ale dokázala včas sformovať a loptu poslala k pozornému Macíkovi.

54

Pomerne často sa teraz píska, Lokomotíva bude zahrávať štandardnú situáciu.

53

Trochu zbytočne teraz Lokomotíva prekypovala pasivitou s strede poľa, domácim sa otváral priestor na založenie útočnej akcie, hráči FC ale nechali zbytočne pristúpiť stopérov súpera.

52

Napokon musela domácich futbalistov zastaviť až ofsajdová pozícia.

51

Košice založili vo vápne svojho súpera poriadne zaujímavú útočnú akciu, ktorú zakončili strelou z veľkého uhla. Macík síce loptu vyrazil, domáci pri nej ale ostanú.

50

Uplynulo 5 minút z druhého polčasu, stále sme nevideli nič zaujímavé.

49

Martin Šimún chcel teraz oklamať postranného arbitra a loptu posielal spoza postrannej čiary späť do hry, jeho šalamúnsky úmysel ale rozhodca prečítal.

48

O čosi aktívnejší sú ale predsa len hostia, tí sú však neustále zatláčaní Košicami len na vlastnú polovicu, odkiaľ je poriadne náročné skórovať.

47

Úvod druhého polčasu sa nesie v podobnom duchu, ako tomu bolo v prípade prvej časti hry. Oba celky sa zameriavajú na pozorné bránenie a nemajú záujem útočiť.

46

O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia z Liptovského Mikuláša. Tí si dnes do Košíc prišli po tri body, čo sa budú snažiť dokázať.

46

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Človečko, prichádza Chmelo.

46

Začal sa druhý polčas.
Napokon sa nenadstavovala ani sekunda. Do šatní sa tak pôjde za stavu 1:1, ktorý platí po góloch Galla a Šimúna. Budeme zvedaví na to, aké rozuzlenie prinesie druhý polčas dnešného zápasu.

Druhý polčas sa začne približne o 16:00.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Začala sa posledná minúta prvého polčasu. Budeme zvedaví na to, koľko – a či vôbec sa bude k úvodnej časti hry nadstavovať. Hlavný arbiter na to dnes veľa dôvodov nemá.

44

Napokon to nebolo nič vážne a Mizerák sa po krátkom ošetrení mohol zapojiť do hry.

43

Dlhý nákop Košíc kopíroval pravú postrannú čiaru, lopta ale napokon predsa len dopadla späť do poľa. Zdá sa ale, že tam si jeden z hráčov Liptovského Mikuláša privodil nepríjemné zranenie.

42

V tomto prípade sa ale hostia prezentovali len trochu zbytočným útočným faulom, ktorý im znemožnil zakončiť.

42

A ďalší rohový kop v prospech hostí.

41

V tomto momente to skúšal Liptovský Mikuláš akýmsi centrom za vápno, kam lopta postupne doskákala, aj tam ale boli dobre rozostavení Košičania, ktorí nenechali svojho súpera zakončiť.

40

Celá situácia sa bude opakovať, Košice totiž loptu poslali len za vlastnú bránkovú čiaru.

40

Liptovský Mikuláš bude zahrávať rohový kop.

39

Hra na malý moment stratila na tempe, lopta sa zdržiavala v okolí stredového kruhu.

38

Rýchly prechod stredom poľa, Košice sa teraz ponáhľali na polovicu svojho súpera až do štyrmi hráčmi, pričom finálny center mal nájsť Zajaca, skončil ale len v rukaviciach pozorného Macíka. Ten si celú situáciu výborne postrážil.

37

Pokračujeme tak za nerozhodného stavu 1:1. Uvidíme, ktorý z celkov sa tento fakt pokúsi zmeniť ešte pred prestávkou.

36

Liptovský Mikuláš dal gól!
Dlhý center teraz padol do stredu vápna. Tento priestor ti pritom Lokomotíva absolútne nepostrážila, preto sa k lopte dostal MARTIN ŠIMÚN, ktorý ju poslal do siete. Macej sa ešte po strele naťahoval, nad brvno ju ale nevyrazil.

36

Liptovský Mikuláš bude zahrávať rohový kop.

35

Beží posledných 10 minút prvého polčasu.

34

Aj Lokomotíva sa v tejto chvíli pripomenula, Kamenec dostal zaujímavú kolmicu za obranu svojho súpera, kde chcel ešte odcentrovať do vápna, tento pokus ale stroskotal na pozornej defenzíve Liptákov.

33

Korijkov sa prezentoval v strede poľa obrovskou dávkou bojovnosti, napokon to bol ale práve domáci futbalista, ktorý potiahol svojho súpera za dres a vedome tak fauloval.

32

Žltú kartu dostáva Kubena (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

32

Liptovský Mikuláš je v týchto momentoch neporovnateľne futbalovejší. Faktom ale ostáva, že vysokými centrami si sám komplikuje život, keď ich často prepúšťa len k hlavám svojho súpera, respektíve za bránkovú čiaru.

31

Liptovský Mikuláš sa dostával do zaujímavej šance na skórovanie, priamy kop Papaja totiž ešte padol do vápna, čo sa hostia snažili využiť na dorážku, ich rana sa ale do priestoru troch žrdí nezmestila.

30

Od konca prvého polčasu nás delí 15 minút.

29

Tak napokon nie, Zajac len utrpel nepríjemný pád, po ktorom sa potreboval opäť zodvihnúť z hracej plochy. V zápase ale bude môcť pokračovať.

28

Zdá sa, že domáci kapitán Zajac je zranený. To by pre Košice neveštilo nič dobré.

27

Čoraz častejšie sa hostia snažia s loptou natlačiť do pokutového územia svojho súpera, Košice si ale teraz výborne pokrývajú všetkých hráčov Tatranu a nedovoľujú mu ohroziť Maceja.

26

Aj Liptovský Mikuláš zahrával priamy kop a takmer sme boli svedkami gólu sezóny! Ak by rana kapitána Lišivku zo vzdialenosti asi 25 metrov skončila v sieti, stav stretnutia by bol vyrovnaný. Lopta ale preletela okolo pravej šibenice Macejovej svätyne.

25

Žltú kartu dostáva Šuľák (FC Lokomotíva Košice).

24

Hostia sa teraz s loptou usadili na polovici svojho súpera, tam zatiaľ neprišiel zaujímavejší center.

23

Domácim futbalistom sa tak podarilo aspoň na malý moment pozdvihnúť tempo hry, uvidíme, ako na tento fakt zareaguje Liptovský Mikuláš.

22

Lokomotíva Košice dala gól!
Tak sa na to pozrite! Jeden dobre zahraný priamy kop dokázal Košiciam priniesť vytúžené ovocie vo forme otváracieho gólu, ktorý strieľa po neprehľadnej situácii v pokutovom území MICHAL GALLO.

21

Lokomotíva bude zahrávať štandardnú situáciu. Teraz mal ale Liptovský Mikuláš šťastie, faul totiž prišiel azda 10 centimetrov od pokutového územia!

20

Už len 25 minút nás delí od konca prvého polčasu. Dnešnému zápasu skutočne chýba impulz vo forme gólu, tento ukazovateľ sa zastavil na čísle 0 a nič nenasvedčuje tomu, že by sa to malo v dohľadnej dobe meniť.

19

Mizerák teraz aktívne napádal svojho súpera, ktorý si postupne vytváral priestor na prechod s loptou do vápna Liptovského Mikuláša, pozorný obranca hostí ale zasiahol v pravý čas a loptu poslal za postrannú čiaru.

18

Napokon ale ani z tejto štandardnej situácie nevzniklo nič zaujímavé. Prvotný center totiž ešte hostia dokázali vrátiť do vápna, tam sa ale Košice výborne sformovali a loptu dokázali upratať do bezpečia.

17

Hostia budú zahrávať rohový kop.

16

Tak konečne hra nabrala na tempe! Na štadióne v Družstevnej pri Hornáde sa teraz striedala šanca za šancou, tú svoju mal na konte aj Liptovský Mikuláš. V jeho mene zakončoval Jasenovský, avšak len do pozorného Maceja, ktorý mu včas zmenšil strelecký uhol.

15

Zo zápasu uplynulo už 15 minút hry, pričom stále platí bezgólový stav 0:0. V tejto chvíli to už ale platiť nemuselo, po dlhom nákope na útočnú polovicu sa totiž k padajúcej lopte dostával vo vápne Kolek. Ten napokon nestihol zakončiť.

14

Nepresný center domácich znamenal črtajúcu sa šancu pre Liptovský Mikuláš, avšak ten sa po pravej strane dostal len do pozície, ktorá výhodnú streleckú parketu nepriniesla.

13

Hra poriadne stratila na tempe, teda, ak vôbec do tejto chvíle nejaké mala. Lopta často lieta do pokutového územia Košíc, paradoxom ale je, že práve domáci sú tí, kto ju tam stále posiela.

12

Hostia sa prezentovali zbytočným faulom na útočnej polovici, preto mohla domáca Lokomotíva v pokoji rozohrávať. A Gallo sa s prihrávkou za stredový kruh veru ponáhľať nebude a radšej si dopomôže Macejom.

11

Všetko sa to snažili zmeniť Košice, Kamenec sa teraz prezentoval parádnou individuálnou akciou, keď prešiel s loptou prakticky pozdĺž celého ihriska, jeho prízemný center do vápna ale hostia z Liptova dokázali upratať do bezpečia.

10

Z dnešného zápasu ubehlo 10 minút. Čas plynie pomerne rýchlo, hra sa teraz presúva zo strany na stranu, avšak diváci nie sú svedkami žiadnej vážnejšej príležitosti, ktorá by mohla priniesť prvý gól.

9

Pavúk sa tento fakt snažil využiť na rýchly prechod stredom poľa, pričom sa mu to úspešne darilo. S loptou sa tak dostal až pred pokutové územie, tam mu ale lopta absolútne nesadla na kopačku a skúsený futbalista ju poslal mimo ihriska.

8

K slovu sa hlásil aj Liptovský Mikuláš, ten si ale teraz so svojou kolmicou stredom poľa absolútne nerozumel. Loptu tak poslal priamo len na kopačky svojho súpera.

7

A Košice to nemysleli vôbec zle! Pavúk totiž našiel na hranici malého vápna Horvátha, ktorý bol síce tiesnený z oboch strán, no aj napriek tomu sa dostal k zakončeniu hlavou. Nanešťastie pre Lokomotívu, lopta skončila priamo v rukaviciach pozorného Macíka.

6

Lokomotíva bude zahrávať zaujímavú štandardnú situáciu.

6

Tak teraz to domácim absolútne nevyšlo. Lokomotíva chcela po nepresnostiach svojho súpera v pokoji založiť jednu z útočných akcií, ich snaha sa ale skončila po niekoľkých metroch. Lopta totiž padla za čiaru.

5

Za sebou máme už 5 minút zápasu, do tejto chvíle sme však nevideli nič zaujímavé. Náznak gólu priniesla azda jediná strela medzi tri žrde, ktorú vyslal Staš, jeho pokus bol ale príliš slabý na to, aby prepadol až do siete.

4

Pomerne často teraz končí lopta v aute. Dôvodom je pozorná defenzíva na oboch stranách, ktorá často odkopáva nízke centre. Zdá sa, že vzduchom to budú mať účastníci tohto stretnutia len veľmi ťažké.

3

Horváth zahrával štandardnú situáciu po tom, čo sa hostia dopustili v strede poľa zbytočného faulu. Krátky nákop bol ale včas odvrátený aspoň za postrannú čiaru.

2

Lokomotíva teraz mala veľký problém s vyvezením lopty do stredu poľa, čo sa snažil využiť Staš. Ten neváhal a poriadne sa oprel do lopty, spoza šestnástky ale presvedčivejší pokus nevyslal.

1

Liptovský Mikuláš prevzal iniciatívu na svoju stranu a po pravom krídle prenikol až pred vápno svojho súpera, tam sme ale sledovali len nepresvedčivý center, ktorý skončil pri domácej defenzíve.

1

Zápas začala svojím úvodným výkopom domáca Lokomotíva. Košice sa s loptou vydali zo stredového kruhu okamžite do svojich obranných radov, odkiaľ sa budú pokúšať o založenie prvej útočnej akcie zápasu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Hráči pri nástupe na trávnik

Úvodné zostavy:

FC Lokomotíva Košice: Macej – Kamenec, Gallo, Horváth, Šuľák, Korijkov, Zajac (C), Pavúk, Človečko, Kolek, Hloušek
Náhradníci: Kinský – Hejnus, Jass, Cmarko, Chmelo

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Mizerák, Laco, Staš, Jasenovský, Lišivka (C), Poremba
Náhradníci: Gerec – Vandraško, Pastva, Hirka, Mikušiak

Rozhodca: Krivošik – Jankovič, Jekkel – Micheľ.
Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás vítam pri pokračovaní našej druhej najvyššej súťaže, v ktorej si sily skrížia FC Lokomotíva Košice a MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

FC Lokomotíva Košice úspešne spĺňa svoj predsezónny cieľ. Košičania si stanovili ako povinnosť svoj pobyt vo vrchnej časti tabuľky, a teda minimálne 6. miesto, ktoré by im zaručovalo postup do vyraďovacích bojov súťaže. V súčasnosti pritom môžeme povedať, že do nadstavbovej časti DOXXbet ligy by sa Lokomotíva skutočne mohla dostať, momentálne jej totiž so ziskom 28 bodov na 7. priečke tabuľky. Domáci sa môžu pochváliť aj priaznivým skóre 26:25.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš vycestuje do Košíc posilnený víťazstvom z minulého kola, kedy zdolal mestského rivala Lokomotívy, FC VSS, jednodznačne, 3:0. Liptáci sa pritom so ziskom 38 bodov usadili na priebežne 3. priečke tabuľky, pričom len o bod zaostávajú za prvým Prešovom. Ich skóre činí pomer 32:17.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

FC Lokomotíva Košice – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 22. Gallo – 36. Šimún

Karty:   25. Šuľák (LKE) – 32. Kubena (LMI), 57. Jasenovský (LMI), 67. Poremba (LMI)

FC Lokomotíva Košice: Macej – Kamenec, Gallo, Horváth, Šuľák, Korijkov, Zajac (C), Pavúk, Človečko, Kolek, Hloušek
Náhradníci: Kinský – Hejnus, Jass, Cmarko, Chmelo

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Mizerák, Laco, Staš, Jasenovský, Lišivka (C), Poremba
Náhradníci: Gerec – Vandraško, Pastva, Hirka, Mikušiak

Rozhodčí: Krivošik – Jankovič, Jekkel – Micheľ