Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

SC Braga – CF União Madeira

2:0

konec (1:0)

20.03.2016, 21:30 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • 27. kolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.27 5.6 12.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Závěrečné střídání Bragy a také celého dnešního zápasu. Na poslední minuty se na hřišti ohřeje Aáron, který vystřídal Ahmeda Hassana Koku.

79

Záhy po Josuém odchází ze hřiště i hostující Amilton. Toho nahradil Rúben Andrade.

79

Na hřišti již nemáme ani prvního úspěšného střelce zápasu Josuého. Jeho místo totiž zaujal Alan.

76

Druhé střídání v týmu Madeiry. Hřiště opouští Jhonder Cádiz, kterého nahrazuje Miguel Fidalgo. Jedná se tedy o střídání útočník za útočníka.

71

A Crislan se okamžitě mohl zapsat mezi střelce! Pedro Santos chytře prostrčil míč k nohám střídajícího hráče a ten měl před sebou jen Gudiňa. Ukvapené Crislanovo zakončení ale postrádalo přesnost a zamířilo jen do rukavic hostujícího brankáře.

71

Střelec druhé branky Nikola Stojiljković má odpracováno a na hřiště se místo něj podívá Crislan.

63

Nyní se ale musel činit Marafona! V pokutovém území se totiž ke střele dostal Toni Silva a domácí gólman musel rychle na zem. Nakonec čelil i dorážce Diase, kterou rovněž skvěle zlikvidoval. Diasův pokus už ale byl z ofsajdu.

57

Braga už je zase nastěhovaná na útočné polovině a po prúniku Stojiljkoviće se na bližší tyči dostal k zakončení Ahmed Hassan Koka! Domácí forvard trefil zblízka tyč!

53

V 53. minutě dochází k prvnímu střídání. Určitě není překvapením, že jako první ke změně sáhli hosté, kteří stahují Tiaga Ferreira. Na jeho místo přichází Danilo Dias.

50

50. Nikola STOJILJKOVIĆ - 2:0

50

Braga právě vstřelila branku!
I přes dobrý vstup do poločasu je Madeiry týmem, který inkasuje. NIKOLA STOJILJKOVIĆ využil prostrkávačky do pokutového území, našel si prosto a přízemní střelou do protipohybu hostujícího brankáře navyšuje vedení!

46

Výborný vstup do druhého poločasu v podání Madeiry! Skvělý centr z levé strany dopadl přesně na hlavě Toniho Silvy, jenž špatně strážený mohl hlavičkovat. Zakončení však poslal jen do rukavic Marafony!

36

36. JOSUÉ - 1:0

36

Braga právě vstřelila branku!
A domácí jdou zcela po zásluze do vedení! Míč si přibližně na jednadvaceti metrech postavil JOSUÉ a krásnou technickou ranou poslal míč přes zeď až do sítě. Raúl Gudiňo plachtil marně!

34

Na druhé straně se po odpískání faulu až příliš rozčiloval Toni Silva (UNM), jenž je třetím napomenutým hráčem zápasu.

33

Ahmed Hassan Koka postupoval do šestnáctky a právě v pokutovém území byl stažen k zemi! Penalta se ale k údivu všech nepíská!

25

25. Technický pokus Pedra Santose skončil u Gudiňa

25

Krásná akce na pravé straně! Výborně hrající Pedro Santos si mezi dvěma soupeři nachystal míč na střelu a pokoušel se technickým zakončením překonat Gudiňa. Bez úspěchu!

14

Další "žlutý" faul domácích! Amilton vystihl rozehrávku Bragy a Ricardo Ferreira (BRG) musel zatáhnout za záchranou brzdu.

13

Jeden z hostů se po nepřesnosti Bragy řítil do rychlého brejku, ale je zastaven faulem. Hned ve třinácté minutě je žlutou kartou potrestán Luiz Carlos (BRG).

8

A po rohovém kopu míč propadl k Ricardu Ferreirovi, jenž okamžitě zakončoval, avšak nohou míč poslal znovu těsně vedle Gudiňovy svatyně!

7

7. Josuého volný kop minul bránu jen o kousek

7

Výborně kopnutý volný kop v podání Josuého dokázala zeď hostujícího celku tečovat, ale i tak se jednalo o velkou šanci, neboť míč bránu minul jen o pár decimetrů.

SC Braga – CF União Madeira

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Josué, 50. Stojiljković

Karty:   13. Luiz Carlos (BRG), 14. Ricardo Ferreira (BRG) – 34. Toni Silva (UNM)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:7.

SC Braga: Marafona – Baiano, Boly, Ricardo Ferreira, Marcelo Goiano – Josué (79. Alan), Luiz Carlos, Mauro, Pedro Santos – Stojiljković (71. Crislan), Koka (83. Aáron)
Náhradníci: Matheus – Crislan, Aáron, Djavan, Filipe Augusto, Alan, Arghus.

CF União Madeira: Gudiňo – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego, Ruben Lima – Tiago Ferreira (53. Danilo Dias), Soares – Toni Silva, Shehu, Amilton (79. Rúben Andrade) – Cádiz (76. Miguel Fidalgo)
Náhradníci: Rafael Alves – Rúben Andrade, Miguel Fidalgo, Breitner, Danilo Dias, Kusunga, Miguel Cardoso.

Rozhodčí: Rui Oliveira – Carlos Campos, Sérgio Jesus