Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

FC Groningen – SBV Vitesse Arnhem

0:3

konec (0:0)

20.03.2016, 14:30 • Euroborg (Groningen) • 28. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 3.0 3.4 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Po odraženém míči domácí pokračovali v akci a na centr si na malém vápně naskočil Bacuna, jehož oblouček skončil na horní síti.

85

85. Dominic SOLANKE - 0:3

85

Arnhem právě vstřelil branku!
Náskok Arnhemu je v závěru utkání už tříbrankový! Ze středové čáry byl Kašiou vyslán skvělý centr za obranu, na nějž si naběhl DOMINIC SOLANKE a střídající hráč skvělým lobem překonal bezmocného Padta. Po svém příchodu na trávník tak vstřelil už druhý gól a má tak zaděláno na hattrick.

82

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Milot Rashica, přichází Nathan.

81

Olijnikovu jedovku skvěle zlikvidoval Padt.

78

Arnhem právě vstřelil branku!
Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Room po svém zákroku rychle rozehrál a hosté se tak dostali do brejku. Přihrávku na pravém křídle obdržel Rashica, který se s míčem dostal až k brankové čáře a pak ho posunul pod sebe. Před dobíhajícím VALERIJEM KAZAJŠVILIM vznikl otevřený prostor, čehož gruzínský hráč dokázal náležitou trefou využít.

78

78. Valerij KAZAJŠVILI - 0:2

75

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Hedwiges Maduro, přichází Danny Hoesen.

73

73. Dominic SOLANKE - 0:1

73

Arnhem právě vstřelil branku!
Hostující celek se zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem dostává do vedení! Na hranici šestnáctky odcentroval míč do vápna Olijnik, jeho lehký oblouček obránce vyrazil tělem na nohu rozběhnutého DOMINICA SOLANKEHO, který z bezprostřední blízkosti neměl problém zakončit. Trenér Maas tak při střídání prokázal dokonalý výběr a může si mnout ruce.

72

Unikajícího Jespera Drosta nedovoleným způsobem atakoval Kosuke Ota (SBV Vitesse Arnhem) a hlavní arbitr neměl jinou možnost, než se své kapsičky vytáhnout žlutý kartónek.

70

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Lewis Baker, na závěrečnou dvacetiminutovku do hry přichází Valerij Kazajšvili.

65

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Isaiah Brown, přichází Dominic Solanke.

63

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Albert Rusnák, přichází Oussama Idrissi.

63

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Lorenzo Burnet, přichází Abel Tamata.

54

Maikel van der Werff (SBV Vitesse Arnhem) zezadu podrazil rozběhnutého soupeře, za což mu byl udělen žlutý trest.

45

V době, kdy běží poslední minuta úvodní půle, zakopl míč Denis Olijnik (SBV Vitesse Arnhem) a vysloužil si tak žlutou kartu.

39

Z levé strany dostal přihrávku do pokutového území Burnet, ten si nejprve míč zpracoval a poté z mírného úhlu vyslal nebezpečný přízemní projektil, jenž prosvištěl jen těsně kolem pravé tyče Roomovy svatyně.

30

Simon Tibbling (FC Groningen) se dopustil nedovoleného zákroku, za který mu byla udělena žlutá karta.

30

Rušno bylo ovšem také na opačné straně, kde obránce oklamal a vpřed postupoval Brown. Když už to vypadalo, že bude postupovat na samotného brankáře, míč si předkopl příliš před sebe a vyběhnuvší Padt jej lapil.

29

29.

29

Ihned poté si Groningen vytvořil další obrovskou šanci, na nabíhajícího Jespera Drosta směřoval míč a zívala před ním prázdná brána, ale balon na brankové čáře stačil odkopnout jeden z obránců, který tak uchránil svůj celek od inkasované branky.

28

28.

28

To už ale neplatí! Bacuna předvedl krásný individuální průnik, když nasadil jesle Kašiovi a poté vběhl do pokutového území. Obrana ale dokázala míč dostat mimo šestnáctku, jenže na její hranici vypálil Burnet a Room měl co dělat, aby jedovku domácího plejera dokázal vyrazit.

FC Groningen – SBV Vitesse Arnhem

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Solanke, 78. Kazajšvili, 85. Solanke

Karty:   30. Tibbling (GRO) – 45. Olijnik (ARN), 54. van der Werff (ARN), 72. Ota (ARN)

FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Lindgren (C), Burnet (63. Tamata) – Bacuna, Maduro (75. Hoesen) – Tibbling, Rusnák (63. Idrissi), J. Drost – de Leeuw.
Náhradníci: van der Vlag – Larsen, Hoesen, Sørloth, Mahi, Idrissi, Tamata.

SBV Vitesse Arnhem: Room – Diks, van der Werff, Kašia (C), Ota – Yeini, L. Baker (70. Kazajšvili), Nakamba – Olijnik, Brown (65. Solanke), Rashica (82. Nathan).
Náhradníci: Houwen – Kruiswijk, Solanke, Kazajšvili, Nathan, Ibarra, Zhang.

Rozhodčí: Janssen – Langkamp, van Zuilen