Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Senica

3:1

konec (2:1)

11.03.2016, 18:00 • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

52

Dunajská Streda dala gól!

Davis dostal loptu zľava až na šestnástku, odkiaľ ešte strela Sarra neprešla, ale ALFREDO HORACIO STEPHENS po zrazenom pokuse dorazil za bezmocného Šullu.

37

Dunajská Streda dala gól!

Hromada s Hušekom spravili veľkú chybu, teda najmä druhý menovaný, ktorý zbytočne prihrávkal a to využil VOJTECH HORVÁTH, ktorý sám pred Šullom vrátil vedenie domácim.

35

Senica dala gól!

DÁVID LEŠKO je dnes veľmi aktívny a teraz mu to vynieslo gól. Po prihrávke za obranu si loptu potiahol na hranicu šestnástky, kde už k nemu nestihol pribehnúť Michalík a útočník Senice strelou k žrdi vyrovnáva.

27

Dunajská Streda dala gól!

Domáci aj so šťastím otvárajú skóre. Prvotný center z rohu sa neujal, ale ten ďalší už áno. Michalík našiel v päťke skupinku hráčov a keďže lopta sa len odrazila pred nich PAPE MACOU SARR už nemal tvrdou strelou streliť gól.

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Senica

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 27. Sarr, 37. Horváth, 52. Stephens – 35. Leško

Karty:   70. Davis (DUN), 76. Stephens (DUN) – 45. Leško (SEN), 70. Šmehyl (SEN), 73. Krč (SEN), 76. Hladík (SEN)   80. Krč (SEN)

DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Davis, Ljubicić, Michalík (C), Huk (58. Ľupták) – Horváth, Sarr (90. Mészáros), Štepanovský (72. Polievka), Brašeň, Stephens – Pačinda.
Náhradníci: Milošovič – Asanović, Ľupták, Egri, Mészáros, Polievka, Živković.

FK Senica: Šulla – Mehremič, Pavlík, Hromada, Kontár – Klec (57. Krč), Leško, Morong, Hladík – Hušek, Šmehyl.
Náhradníci: Plach – Krč, Dolný, Mráz, Varga, Ventúra.

Rozhodčí: Boris Marhefka – Erik Weiss, Peter Kováč – Michal Smolák