Menu

Fotbal

Liga mistrů

VfL Wolfsburg – KAA Gent

1:0

konec (0:0)

08.03.2016, 20:45 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Osmifinále • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.54 4.45 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je z mé strany vše. U dalších onlajnů na počtenou! (22:42:14)
Gentští do zápasu vstupovali s vědomím, že budou muset zvítězit o dva góly. Nepodařilo se jim ale vstřelit ani jeden a hosté nakonec sami inkasovali, když se necelých dvacet minut před koncem prosadil André Schürrle. Jinak k vidění kdovíjaká partie nebyla, tým z německého města automobilů hrál na jistotu a v poklidu dokráčel za s postupem spojenými miliony.
Damir Skomina právě foukl do píšťalky, čímž ve Volkswagen Areně způsobil nespoutanou euforii! Parta okolo Andrého Schürrleho totiž přes houževnatý Gent postoupila do čtvrtfinále Ligy mistrů! Vlci navázali na skvělé výkony ze základní skupiny, ve které za sebou kromě Eindhovenu a CSKA Moskva nechali i vysoce favorizovaný Manchester United.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Wolfsburské fotbalisty už to ale tolik mrzet nemusí, vlci totiž navážou na vítězství v základní skupině a přes Gent si vybojují postup mezi nejlepší osmičku Ligy mistrů!

90+2

Po prvním Kruseho centru se k míči v pokutovém území hostů nikdo nedostal, po tom druhém Brecht Dejaeghere v pádu odhlavičkoval kulatý nesmysl do bezpečí.

90+1

Začátek nastavení vyšel lépe hostům. Brecht Dejaeghere nečekaně vypálil z nějakých dvaceti metrů a nechybělo mnoho, aby jeho pokus zapadl pod břevno! Dejaeghere ale Casteelsovu svatyni nakonec přestřelil.

90+1

Nad rámec základní hrací doby nastavil slovinský sudí Skomina hned tři minuty!

90

Gentští fotbalisté kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou, to už se nám ve Wolfsburgu rozběhla poslední minuta základní hrací doby.

89

Autor prvního a nejspíš jediného gólu zápasu André Schürrle na střídačce přijímá gratulace od Dietera Heckinga, i většinou zamračený domácí kouč již rozdává úsměvy na všechny strany – je hotovo.

88

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází André Schürrle, přichází Marcel Schäfer.

86

Teď se to hráčům ve žlutých dresech podařilo, ale střídající Kenneth Saief nedokázal dostatečně využít spousty prostoru na levém křídle. Z druhé strany poté přiletěl do domácí šestnáctky Milicevicův centr, který ale Koen Casteels bez problémů ukryl ve své náruči.

85

Hein Vanhaezebrouck na střídačce bezmocně rozhazuje rukama, bývalý lodivod Kortrijku po svých svěřencích požaduje alespoň to, aby zápas dohráli se ctí a nenechali se uzamknout na vlastní polovině.

84

Sotva minuta uplynula od Vierinhova nástupu na trávník a portugalský středopolař už dal vědět o svých kvalitách! Proslulý technik vyslal na Selse štiplavou jedovatici z nějakých dvaceti metrů, ale strážce gentské svatyně si nakonec poradil.

83

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Maximilian Arnold, přichází Vieirinha.

82

Tentokrát už to vzal Christian Träsch na sebe, ale jeho pokus placírkou mířil do středu branky a navíc nebyl vůbec prudký – snadná práce pro Matze Selse.

81

Nezaujatého diváka teď zajímavou kolmicí na Caligiuriho probudil Christian Träsch, nicméně gentská defenzíva si nakonec bez problémů poradila.

80

Ve Volkswagen Areně se nám již rozběhla poslední desetiminutovka základního časového rámce a po oboustranném střídání se na hřišti nic kloudného neděje, zápas se již v podstatě dohrává.

VfL Wolfsburg – KAA Gent

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 74. Schürrle (Draxler)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:16.

VfL Wolfsburg: Casteels – Träsch, Knoche, Dante, Ricardo Rodríguez – Guilavogui, Gustavo (C) – Arnold (83. Vieirinha), Draxler (78. D. Caligiuri), Schürrle (88. Schäfer) – M. Kruse.
Náhradníci: Grün – Schäfer, Ascues, D. Caligiuri, Vieirinha, Putaro, Bruno Henrique.

KAA Gent: Sels – Rafinha (78. Foket), Nielsen, Gershon, Asare – Renato Neto, Kums (C) – Dejaeghere, Matton (68. Saief) – Milicievic, Simon (70. Coulibaly).
Náhradníci: Thoelen – Coulibaly, Depoitre, Saief, Deaux, Wikheim, Foket.

Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan (všichni Slovinsko)