Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Příbram – SK Dynamo Č. Budějovice

1:0

konec (1:0)

07.03.2016, 13:00 • Energon Arena (umělý trávník), Příbram • 22. kolo • Tomáš Reiner

Tipsport: 1.23 5.5 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Koncert zahozených šancí, tak lze rychle a výstižně shrnout pohledný druhý poločas, který v Příbrami sice gól nepřinesl, o zajímavé momenty v něm ale nouze nebyla a v konečném součtu jich bylo mnohem více než v tom prvním. Dynamo otevřelo hru a krátce po přestávce mohlo vyrovnat, když se po přízemním centru z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé tyči úplně sám Michal Řezáč a mohl uklízet míč do prázdné brány, jenže obrovskou šancí pohrdl a jeho střela z blízkosti zamířila nad. Na opačné straně si dvakrát vylámal zuby Jan Suchan, který nedokázal propálit Lukáše Coufala v tváří v tvář, stejně jako David Štípek, Poslední jmenovaný hráč se ještě v závěru řítil sám na bránu, jeho přízemní střela ale zamířila k neuvěření všech těsně vedle levé tyče. Dynamo sice ve druhém poločase gól vstřelilo, kvůli ofsajdu ale uznán nebyl, a tak Příbram potvrdila roli favorita a České Budějovice porazila nejtěsnějším možným rozdílem. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 SK Dynamo České Budějovice 0. (15:03:31)

90+1

Konec zápasu.

90

Jeden z fotbalistů Dynama pronikl po pravé straně do šestnáctky, kde vzápětí upadl, faul se ale po zákroku Milana Švengera nepískal.

89

Příbram před pár okamžiky zahodila dvě obrovské příležitosti a v rychlém sledu odmítla pojistit své jednobrankové vedení.

88

88. Kilián mohl v samotném závěru pojistit těsné vedení svého týmu, jenže svou střelu poslal jen vedle hostující branky!

88

David Kilián teď zahodil obrovskou šanci, když se vyhnul ofsajdové pasti a od středového kruhu se řítil po levé straně sám na bránu! Jeho následná přízemní střela z hranice šestnáctky ale zamířila těsně vedle levé tyče.

87

87. Suchan ani napodruhé nepropálil Coufala, ten vyrazil jeho pokus vedle branky!

87

Nikola Karaklajič krásnou kolmou přihrávkou mezi dvěma protihráči uvolnil v šestnáctce Jana Suchana, který se na její pravé straně ocitl podruhé v zápase tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, ale ani na druhý pokus ho propálit nedokázal!

86

Ze hřiště odešel kapitán Štěpán Hlinka, který toho má plné zuby, a místo něj přišel na hřiště čerstvý Patrik Červeňák.

84

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Hlinka, přichází Červeňák.

84

I když jeden důvod bych našel, pokud Dynamo v každém zápase zahodí několik obrovských šancí, tak se zkrátka nemůže divit, že je v tabulce Juniorské ligy tam, kde je, tedy na předposledním místě před Znojmem.

83

Když vezmeme v potaz výkon hostujících hráčů pouze ve druhém poločase, tak nerozumím tomu, proč jsou předposlední.

82

Štěpán Hlinka už je zpět na nohou a zápas může pokračovat. Samotný závěr zápasu bude s největší pravděpodobností hodně dramatický. Dynamo stále prohrává o gól a jediná přesná střela ho dělí od cenného bodu.

81

Kapitán Štěpán Hlinka zůstal ležet na hrací ploše u pravé postranní čáry a jeden z hráčů Dynama mu poskytl pomoc poté, co ho v levé noze postihla křeč.

80

Dynamo je teď na koni a snaží se vyrovnat. Mám-li být upřímný, tak si hosté vstřelit gól zaslouží a pokud se jim to nepodaří, tak mohou fotbalisté Příbrami mluvit o obrovském štěstí.

79

79. Pasecký sice dokázal dostat míč pod Švengerem do domácí sítě, jenže stalo se tak z ofsajdového postavení a gól tedy uznán není!

79

Petr Pasecký se ocitl v pokutovém území v obrovské šanci a přízemní střelou se mu podařilo překonat vybíhajícího brankáře Milana Švengera, jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd a gól nebyl uznán!

77

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Kurtiašvili.

77

77. Kaludova povedená přízemní střela jen těsně minula zadní tyč domácí branky!

FK Příbram – SK Dynamo Č. Budějovice

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Suchan

Karty:   37. Hájek (PRI) – 20. Křiváček (CEB), 68. Hrachovec (CEB), 75. Řezáč (CEB)

FK Příbram: Švenger – Laňka (77. Kurtiašvili), Pašalič, Hájek, Štípek, Kilián, Brandner, Hlinka (C) (84. Červeňák), Suchan, Karaklajič, Moravec.
Náhradníci: Šedivý, Bělohlávek, Matoušek. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Havel, Tomášek (C) (28. Tušer), Funda, Janoch (67. Vít) – Hrachovec, Křiváček (76. Jenne), Řezáč, Bálek, Kadula – Pasecký.
Náhradníci: Hajdušek, Tušer, Jenne, Vít. Trenér: Pavol Švantner.

Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Petr Blažej, David Hock