Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Sevilla FC

2:1

konec (1:1)

28.02.2016, 20:30 • Camp Nou (Barcelona) • 26. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.21 7.4 12.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (22:35:51)
Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:10.
Utkání je u konce! Domácí dokázali vstřelit kýženou rozdílovou branku a nakonec po výhře 2:1 berou z dnešního krásného utkání všechny tři body!

Do vedení poslal Barcelonu hned tři minuty po změně stran Gerard Piqué, který využil povedené kombinace Messiho se Suárezem a usměrnil do sítě přihrávku druhého jmenovaného. Oba celky měly poté ještě mnoho šancí, ovšem obra brankáři se činili a nepovolili další změnu stavu. Domácí tak zvítězili 2:1.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Po druhém rohu se vydali domácí do rychlého brejku, kde opět úřadovalo trio „MSN“, když Messi v tísni našel Suáreze, který z první centrem hledal na zadní tyči Neymara, ovšem tomu chyběl zhruba krok, aby na míč svého kolegy dosáhl.

90+1

A znovu na balon vyskočil nejvýš Ivan Rakitič, který jej opět odhlavičkoval na rohový kop.

90+1

Přímý kop se snesl na hlavu připraveného Rakitiče, který míč nekompromisně odpravil na rohový kop.

90

Bude se nastavovat jedna minuta!

90

Gerard Piqué u levé postranní čáry nestačil běžecky na Konopljanku, jehož nakonec přidržel za dres. Domácí obránce uviděl za svůj přestupek žlutou kartu.

89

Ve vápně Sevilly upadl k zemi Luis Suárez po kontaktu s brankáře a všichni očekávali, že se bude pískat penalta, nicméně už předtím byl pískán ofsajd domácího útočníka a všechno vzrušení na tribunách bylo zbytečné.

88

Balon se z něj nakonec snesl na hlavu Trémoulinase, který jej prodlužoval na volného N'Zonziho, ale ten se přes vyskočivšího Mathieua k hracímu předmětu neprotlačil.

87

Sám ukrajinský záložník ve službách Sevilly se stal obětí faulu Daniho Alvese. Hosté mají k dispozici nadějný volný přímý kop.

86

Následně nevyšla přihrávka mezi stopery ani střídajícímu Konopljankovi, jehož přízemní pas doputoval pouze do rukavic pozorného Brava.

85

Vzápětí se k balonu dostal Kevin Gameiro, který se snažil míč procpat mezi obránce domácích na Vitola, ale ten se k hracímu předmětu neprosadil.

83

Krohn-Dehli vzal nyní celou akci hostů na sebe, když se dokonce dostal ke střele z hranice vápna, ale jeho prudký pokus branku Barcelony vysoko přeletěl.

82

Domácí si i nadále závěr utkání užívají, k další přihrávce se dostal Leo Messi, ale volného Neymara svým pasem na levé straně nenašel.

FC Barcelona – Sevilla FC

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Messi, 48. Piqué (L. Suárez) – 20. Vitolo (Trémoulinas)

Karty:   71. Dani Alves (BAR), 74. Roberto (BAR) – 30. Rami (SEV), 77. Kolodziejczak (SEV)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:10.

FC Barcelona: Bravo – Aleix Vidal (55. Dani Alves), Piqué, Mathieu, Alba – Roberto (75. Rakitić), Busquets, Arda Turan (64. Iniesta) – Messi (C), L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Bartra, Mascherano, Iniesta, Rakitić, Munir.

Sevilla FC: S. Rico – Coke (C), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – N'Zonzi, Cristóforo (63. Konopljanka), Vitolo, Iborra (75. Muñoz) – Krohn-Dehli, Gameiro.
Náhradníci: Soria – Konopljanka, Escudero, Carriço, Figueiras, Muñoz, J. A. Reyes.

Rozhodčí: Jaime Latre