Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Wolfsburg – Bayern Mnichov

0:2

konec (0:0)

27.02.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • 23. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 7.9 4.95 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, příště na počtenou! (17:23:36)
Je hotovo! Wolfsburští dnes hráli s favorizovaným Bayernem naprosto vyrovnanou partii, svěřenci Pepa Guardioly ale domácí borce po změně stran vyučili z produktivity a nakonec zaslouženě zvítězili. Za hosty se prosadili Coman a o chvilku později ostrostřelec Lewandowski, zatímco vlci ani jednu ze svých šancí nevyužili. Tu asi největší spálil deset minut před koncem Max Kruse.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Polovina nastavení už je minulostí. Hráči v bílozeleném kombinují na vlastní polovině a někteří diváci už předčasně opouštějí své sedačky, aby neuvízli v tradiční pozápasové zácpě v okolí stadionu.

90

Hlavní arbitr Gräfe nastavil nad rámec druhého poločasu dvě minuty!

89

Základní hrací doba už se rychle blíží ke svému konci a ani svěřenci Dietera Heckinga se nikam neženou, vlci totiž dobře vědí, že dnes na body nedosáhnou.

88

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Sebastian Rode.

87

Střídající Franck Ribéry je v posledních minutách asi nejlepším hráčem Mnichova, další jeho odvážný průnik po levém křídle se ale s úspěchem nesetkal, jelikož francouzský technik neměl podporu svých spoluhráčů.

86

Svěřenci Pepa Guardioly už se v závěru nikam neženou a mohou děkovat Neuerovi, že za svou laxnost ještě nebyli potrestáni. Vlci měli hned několik šancí na snížení, ale zatím nevyužili ani jednou.

85

Vierinha si všiml úplně volného Luize Gustava, jenž se pokusil přistrčit míč rozběhnutému Ismailovi Azzaouimu, který si ale prudký a nepříliš přesný pas nedokázal zpracovat.

84

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Marcel Schäfer, přichází Ismail Azzaoui.

82

Domácí málem vykřesali plamínek naděje! Draxler parádně našel rozběhnutého Maxe Kruseho, který ale tváří v tvář Neuerovi skvělého gólmana Bayernu nepřekonal a Philipp Lahm poté odkopl míč do bezpečí!

81

S následným rohovým kopem si Bavoři velkou hlavu nedělali a sérií postupných přihrávek se dostali až na polovinu hřiště, kde se uchýlili k nikam nevedoucí kombinaci.

80

Franck Ribéry parádním dloubáčkem vyslal na zteč Müllera, jehož přízemní centr z levé strany propadl až na vzdálenější tyč, kam si seběhl Philipp Lahm, jeho projektil ale skončil na obětavém Rodríguezovi!

79

Exekuce nařízeného přímého kopu z pravé strany se ujal Ricardo Rodríguez, ale jeho nepříliš povedený centr skončil v rukavicích Manuela Neuera.

78

Juan Bernat nevybíravým skluzem zastavil pronikajícího Schürrleho a sudí Gräfe poté vůbec poprvé vytáhl z kapsičky žlutý kartonek.

76

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Naldo, přichází Robin Knoche.

75

Dnešní utkání sleduje ve vyprodané Volkswagen Areně 30000 diváků!

VfL Wolfsburg – Bayern Mnichov

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 66. Coman (Lewandowski), 74. Lewandowski (Ribéry)

Karty:   78. Bernat (BAY)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:9.

VfL Wolfsburg: Casteels – Vieirinha, Naldo (76. Knoche), Dante, Ricardo Rodríguez – Draxler, Träsch (72. Schürrle), Gustavo, Schäfer (84. Azzaoui) – Arnold, M. Kruse.
Náhradníci: Grün – Schürrle, Knoche, Putaro, Stolze, Azzaoui.

Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat – Alonso – Coman (88. Rode), T. Müller, Robben (56. Ribéry), Costa (50. Th. Alcântara) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Benatia, Ribéry, Th. Alcântara, Götze, Rode, Arturo Vidal.

Rozhodčí: Gräfe – Sinn, Seidel

Diváci: 30000