Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Basilej – AS Saint-Étienne

2:1

konec (1:0)

25.02.2016, 21:05 • St. Jakob-Park • Play-off • David Panuška

Tipsport: 1.93 3.6 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi z tohoto utkání loučím a přeji krásný zbytek večera. (23:04:17)
Toto nevymyslíte! Po celý poločas se hrálo bez branek a vypadalo to, že Basilej dokráčí pro postup za stavu 1:0. Minutu před koncem základní hrací doby ale naběhl před branku Vaclíka Moustapha Bayal Sall, jenž před ním tečoval ránu patičkou a poslal svůj celek do osmifinále. To ale nedopustil hrdina utkání Luca Zuffi, jenž zakončil povedenou akci svou druhou brankou v utkání! Do dalšího kola tedy postupuje švýcarská Basilej.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Utkání se dohrává na útočné polovině domácího celku, který nyní ukázal opravdu krásnou podívanou a po neskutečném utkání postupuje.

90+2

90+2. Luca ZUFFI - 2:1

90+2

Basilej právě vstřelila branku!
Tak toto je neskutečný závěr dnešního utkání!!! Basilej se dostala do vápna, kde po centru z levé strany hlavičkoval na malé vápno Michael Lang. Ten svým pokusem našel volného hrdinu utkání, LUCU ZUFFIHO, který přesnou střelou posílá svůj celek do osmifinále!

89

89. Moustapha Bayal Sall - 1:1

89

Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
Neuvěritelné se stává skutečností! Po centru z levé strany si před Vaclíka naběhl kapitán MOUSTAPHA SALL, který míč zasáhl patičkou a poslal jej tak za záda bezmocného brankáře!

88

Saint-Étienne se ale do tlaku nedostalo a míč vyváží na útočnou polovinu. Následně se ale budou chtít prodrat až do zakončení.

87

Schyluje se k závěrečnému tlaku hostujícího celku. Ti kombinují na útočné polovině a na branku, která by je posunula do osmifinále, mají málo času.

85

Standardní situace byla sice odvrácena, ale následně se k míči dostal na levé straně obránce Sall. Ten nejen branku minul, ale také byl v ofsajdu.

84

84. Červená karta po 2. žluté

84

Počet hráčů na hřišti se vyrovná. Breel Embolo fauloval pronikajícího hráče a vidí také druhou žlutou kartu. To jsou tedy věci!

83

Rozhodnutí měl na kopačce Marc Janko, který dostal míč do vápna. Z této pozice se mu ovšem nepovedlo trefit branku.

82

82. Červená karta po 2. žluté

82

Po rozehrání standardky hostí fauloval pronikajícího Steffena Eysseric. Následně se hráč zvedl a oba se lehce dotkli hlavami. Rozhodčí mu udělali diskutabilní druhou žlutou kartu. Obrázek si každý udělá sám...

81

Další šance a další zákrok českého brankáře. Po levé straně naběhl do šestnáctky Romain Hamouma, kterému se nepovedlo z úhlu skórovat.

80

Po rychlé akci pálil z pravé strany Kévin Monnet-Paquet, ale tomu se nepovedlo překonat dobře postaveného brankáře Vaclíka!

FC Basilej – AS Saint-Étienne

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Zuffi, 90+2. Zuffi (Lang) – 89. Bayal Sall (Cohade)

Karty:   55. Embolo (BAS) – 31. Tannane (SET), 62. Théophile-Catherine (SET)   84. Embolo (BAS) – 82. Eysseric (SET)

FC Basilej: Vaclík – Lang, Suchý, Samuel, Safari (72. Traoré) – Embolo, Xhaka, Zuffi, Bjarnason – Delgado (C) (68. Steffen) – Janko.
Náhradníci: Vailati – Akanji, Traoré, Fransson, Steffen, Callà, Itten.

AS Saint-Étienne: Ruffier – Théophile-Catherine, Bayal Sall (C), F. Pogba, Tabanou – Lemoine (75. Eysseric), Clément, Cohade – Monnet-Paquet, Bahebeck (55. Roux), Tannane (60. Hamouma).
Náhradníci: Moulin – Assou-Ekotto, Brison, Corgnet, Eysseric, Hamouma, Roux.

První zápas: Saint-Étienne - Basilej 3:2