Menu

Fotbal

Evropská liga

ACF Fiorentina – Tottenham Hotspur

1:1

konec (0:1)

18.02.2016, 19:00 • Stadio Artemio Franchi • Play-off • David Panuška

Tipsport: 2.5 3.33 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a zase někdy u Evropské ligy. Nashledanou. (21:01:18)
Je konec! Fiorentina byla ve druhým poločase mnohem lepším celkem, zaslouženě vyrovnala a mohla dokonce utkání otočit, ale to se jí nepovedlo. Vyrovnal Federico Bernadeschi, který se trefil skvělou střelou. Následně se ale domácím nepovedlo dát další branky, a tak jede do Anglie s pocitem, že musí dát branku.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Harry Kane se následně zachoval hodně nesportovně. V souboji bez míče zasáhl loktem do obličeje Gonzala a musí být rád, že vidí jen žlutý kartónek.

90+2

Ke střele z dálky se odhodlal domácí Milan Badelj, kterému se ale nepovdlo prostřelit obranný val stojící před ním. Následně jeden z domácích fauloval Dembélého.

90+1

Aktivitou domácích začala první nastavená minuta dnešního utkání z celkových tří. Lepší pocit z dnešního utkání budou mít nejspíše hosté, kteří toho ale moc nepředvedli.

90

90.

90

Na přední tyčku si naběhl obránce Gonzalo Rodríguez, který svůj míč posílal ke vzdálenější tyčce. Míč proletěl malým vápnem, ale nakonec skončil jen těsně mimo!

89

Přece jen mohli jít domácí do vedení! Po slušné střele Maura Zárateho musel předvést těžký zákrok brankář Vorm, který míč vyrazil na rohový kop.

88

Tak to byla krásná akce. Centrem z pravé strany byl osloven Dele Alli, který svojí akci zakončoval nůžkami. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou.

87

Do dobré pozice byl dlouhým centrem poslán Valero, který už unikal obraně, ale nakonec mu byl odpískán opravdu milimetrový ofsajd.

85

Další centr do vápna posílal z levé strany Marcos Alonso. Jeho pokus byl opět zablokován, ale nyní vybojoval alespoň rohový kop.

84

Zkoušeli to ale také domácí. Marcos Alonso svým centrem z levé strany nedokázal najít lépe postavené hráče. Jeho centr byl zablokován.

83

Spurs nyní kombinují na útočné polovině, ale přímo do vápna se jim nedaří projít. Uvidíme, jestli se jim nakonec povede něco vymyslet.

82

Zajímavou střelu vyslal z hranice vápna Eric Dier, kterému se ale branku nakonec nepovedlo trefit. Míč byl totiž tečován jedním z domácích.

80

Akce Fiorentiny byla zakončena centrem z levé strany, který vyslal Mauro Zárate. Tomu se ale jeho pokusem nepovedlo najít nikoho ze svých.

79

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Nacer Chadli, přichází Eric Dier.

78

Nepovedlo se do střelecké pozice projít ani hostům. Centrovaný míč z levé strany zachytil jeden z bránících hráčů, který míč odkopl.

77

Další kombinace domácích fotbalistů po pravé straně neúspěšná. Přihrávku jeden z domácích nezpracoval a míč tak skončil v zámezí.

ACF Fiorentina – Tottenham Hotspur

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 59. Bernardeschi – 37. Chadli (pen.)

Karty:   20. Astori (FIO) – 30. Alli (TOT), 48. Davies (TOT), 67. Dembélé (TOT), 90+3. Kane (TOT)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:21.

ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez (C), Astori, Alonso – Błaszczykowski (62. N. Kalinič), Costa (68. Vecino), Valero, Bernardeschi – Iličić (61. Badelj) – Zárate.
Náhradníci: Sepe – Pasqual, Badelj, Vecino, M. Fernández, N. Kalinič, Babacar.

Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies – R. Mason (C), Eriksen – Chadli (79. Dier), Alli, Carroll (46. Dembélé) – Son Heung-min (69. Kane).
Náhradníci: McGee – Walker, Rose, Dier, Dembélé, Onomah, Kane.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller

Odveta: Tottenham - Fiorentina 3:0