Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Chrudim – FC Hradec Králové

1:1

konec (0:1)

13.02.2016, 11:00 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Petr Dejnožka

Tipsport: 5.87 5.0 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Rozhodující gól mohl vsítit čtyři minuty před koncem Petr Schwarz, který na pravé straně mnoho času, jenže se svojí šancí nenaložil vůbec dobře! Ze vzduchu se opřel do balonu, jenže ho poslal naprosto mimo!

80

Zahraje si také Jan Vobejda, jenž na posledních deset minut vystřídá Janouška.

65

Chrudim právě vstřelila branku!
Stejně jako Mareš si i JAROSLAV KROUTIL poradil s nabídnutou příležitostí na jedničku a poslal balon do stejného místa jeho hradecký kolega – 1:1!

63

Také Chrudim dostane příležitost kopat pokutový kop!

59

A Pázler pro dnešek dohrál. Místo něj si připíše premiéru v hradeckém dresu nigerijský útočník Peter Nworah.

47

Mareš unikal po levém křídle, nahrál do malého vápna na Schwarze, který ve skrumáži balon netrefil. K dorážce se dostal Tomáš Malinský, jenže Trojanovu bránu minul!

44

Další zajímavý centr do pokutového území našel na malém vápně Krčála, který ve skrumáži vyslal balon na hradeckou svatyni. Lindr s vypětím všech sil vytáhl balon mimo!

41

Nyní však měla Chrudim největší šanci na vyrovnání! Přes Kesnera a centrujícího Vojtěcha Řezníčka letěl balon až na zadní tyč, kde už po zemi klouzal David Sixta! Chrudimský fotbalista sice míč zasáhl, mezi tři tyče Lindrovy branky ho ale usměrnit nedokázal!

28

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Penaltové exekuce se ujal PETR MAREŠ, který poslal gólmana Trojana na druhou stranu a zajistil favoritovi těsné vedení – 0:1!

27

Petr Mareš si vyměnil balon s Vlkanovou, ve vápně se už už tlačil do zakončení, při kterém byl faulován! Bude to penalta pro Hradec Králové!

23

Adam Vlkanova unikal podél postranní čáry, pod nohy mu hodně aktivně vběhl brankáře Trojan! Nakonec chrudimský gólman zasáhl jako první balon, i přesto se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu. Vše ale končí pouze odkopem od chrudimské klece.

16

Na centrovaný balon si neomylně naskočil Pavel Krmaš, který tvrdou hlavičkou protáhl chrudimského Petra Trojana! Chrudimský gólman skvělým zákrokem vytáhl míč na rohový kop.

MFK Chrudim – FC Hradec Králové

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 65. Kroutil (pen.) – 28. Mareš (pen.)

MFK Chrudim: 1. poločas: Trojan – Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík, S. Langr, Kesner, Sixta, Hauf, Kopecký, M. Langr. 2. poločas: Mrázek – Valda, Radouš, Holeček, Malý, Ráliš, Luptovský, Opina, Hannich, Tlapák, Kroutil.

FC Hradec Králové: Lindr (46. Ottmar) – Nosek, Malinský (60. Trubač), Zorvan, Vlkanova, Krátký, Krmaš, Janoušek (80. Vobejda), Schwarz, Mareš, Pázler (59. Nworah)