Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Třinec – MFK Vítkovice

6:0

konec (2:0)

13.02.2016, 14:00 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.85 3.6 3.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Třinec právě vstřelil branku!
Třinec završil tenisového kanára. Málek pronikl do rozhozené obrany hostí, přihrál do vápna FILIPU TOMOVIČOVI, který ranou na zadní tyč nedal Ognyanovovi šanci a připsal si první zásah v třineckém dresu – 6:0!

81

Třinec právě vstřelil branku!
Malcharek odcentroval z levého křídla na hranici šestnáctky, odkud poslal hlavou míč do branky MAREK ČELŮSTKA a překvapil tak vybíhajícího Ognyanova – 5:0.

78

Třinec právě vstřelil branku!
Třinec pokračoval v náporu a Tomovič dostal nalevo spoustu prostoru k přesnému centru, na ten si naskočil PAVEL MALCHAREK a hlavou zamířil přesně k tyči – 4:0.

77

Krásná kombinace Salachny s Ceplákem skončila střelou prvně jmenovaného, avšak Ognyanov se blýskl skvělým zákrokem a míč vyrazil.

76

Třinec právě vstřelil branku!
Tomovič se zbavil Mikuly a proniknul do vápna, přihrál ke střele MIROSLAVU CEPLÁKOVI a slovenský záložník překonal Ognyanova přízemní střelou – 3:0.

71

Paleček senzačním zákrokem vyrazil střelu Lukáše, ani dorážka brankou neskončila.

69

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Blanař, přichází Bedecs.

66

Na každé straně jsme viděli jednu velkou příležitost! Na jedné straně Ognyanov vychytal Tomoviče, na druhé postupoval Kovařík sám na Palečka, který jeho střelu vytáhl na roh.

56

Musiol se řítil sám na branku ale zastavil ho ofsajd, a Mario Kovařík (VIT) protestoval tak vehementně, až obdržel žlutou.

48

Malcharek poslal Tomoviče do vápna, proti němu vyběhl Ognyanov a míč vyrazil.

46

Třinec si připravil rozsáhlé střídání. Sestava pro druhý poločas je následující: Paleček – Benetka, Čelůstka, Avdić, Janoščín – Salachna – Blanař, Málek, Ceplák (C), Tomovič – Malcharek.

44

Třinec právě vstřelil branku!
Velmi agilní Douglas přelstil na hranici vápna obránce, prostrčil míč na JAKUBA TEPLÉHO, a ten se z bezprostřední blízkosti před Ognyanovem nemýlil a prostřelil jej – 2:0!

39

Třinec právě vstřelil branku!
Douglas zakroutil rohový kop přímo na branku. Přes Ognyanova se protlačil RENÉ DEDIČ a hlavou dostal míč do sítě. Třinec jde do vedení – 1:0.

26

Velner srazil Býmův centr na roh. Vítkovičtí hráči se natlačili do brány a Wojnarův roh udělal Třineckým značné potíže. Rohel si ale nakonec cestu k míči našel.

24

Janošíkův centr na zadní tyč našel Velnera, jehož fantastickým zákrokem vychytal Ognyanov. Střelu ale schytal do choulostivých míst.

23

Ondřej Cverna (VIT) v souboji na půlce přejel Blanaře přes nohy a uviděl žlutou kartu.

21

Musiol prostrčil míč na Kovaříka do vápna, který si balón nachystal na levou, ale vyběhnuvší Rohel jej vychytal. To byla velká šance.

FK Třinec – MFK Vítkovice

6:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 39. Dedič, 44. Teplý, 76. Ceplák, 78. Malcharek, 81. Čelůstka, 88. Tomovič

Karty:   23. Cverna (VIT), 56. Kovařík (VIT)

FK Třinec: I. poločas: Rohel – Velner, Čelůstka, Bedecs, Janošík – Blanař, Motyčka (C), Tomovič, Teplý – Douglas – Dedič. II. poločas: Paleček – Benetka, Čelůstka, Avdić, Janoščín – Salachna – Blanař (69. Bedecs), Málek, Ceplák (C), Tomovič – Malcharek. Trenér: Karel Kula.
Náhradníci: Paleček – Salachna, Malcharek, Janoščín, Málek, Benetka, Ceplák, Avdić.

MFK Vítkovice: Ognyanov – Mikula, Coufal, Cverna – Halaška, Metelka, Wojnar, Hruzík, Býma – Kovařík, Musiol. Trenér: Tomáš Pohorelli.
Náhradníci: Kodeš – Dvořák, Taraba, Lukáš.

Rozhodčí: Jakub Mojžíš – Peter Vrťo, Tomáš Mankovecký

Diváci: 110