Menu

Hokej

NHL

Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins

1:2

po s.n. (0:1) (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)

13.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.66 3.6 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Kris LETANG - 1:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Pittsburgh Penguins.
Autorem vítězné branky je KRIS LETANG.

3. série 0:1

Kris Letang převedl báječný blafák do bekhendu a poté puk u levé tyče uklidil pod horní tyč!

64:22

Carolina mohla na opačné straně ledové plochy potrestat Penguins za neproměněné šance, Marc-Andre Fleury se ale překonat nenechal!

63:13

A další fantastický zákrok Cama Warda, který přivádí hráče Penguins a fanoušky po celém světě k šílenství!

62:45

Cam Ward teď vytáhl spektakulární zákrok! Sidney Crosby se dostal v levém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Cam Ward vyrazil levým betonem a poté si v sedě poradil i s následnou dorážkou Carla Hagelina.

58:23

Noah Hanifin chtěl u levé tyče po skvělém objetí brány zasunout puk za Marca-Andreho Fleuryho, ten ale skvěle natáhl podél brankové čáry a vleže jeho pokus zastavil, stejně jako následnou dorážku!

54:42

54:42 Andrej NESTRAŠIL - 1:1

54:42

Carolina právě vstřelila branku!
ANDREJ NESTRAŠIL střílí gól a vítězové Stanley Cupu z roku 2006 vyrovnávají necelých šest minut před koncem zápasu na 1:1!! Andrej Nestrašil v pravém kruhu pro vhazování vypálil přes obránce Penguins a jeho střela zamířila nad lapačkou Marca-Andreho Fleuryho přesně k pravé tyči. Asistence: Joakim Nordström, John-Michael Liles.

53:28

Jeff Skinner se ocitl u pravé tyče ve slibné střelecké pozici a jeho následný pokus se od horní tyče odrazil zpět do hry! To byla obrovská šance.

48:52

Chris Letang (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

47:50

Brett Pesce napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele, kterou Marc-Andre Fleury u své levé tyče vyrazil!

43:24

Elias Lindholm nebezpečně vystřelil mezi kruhy pro vhazování a jeho střela mířil k levé tyči, Marc-Andre Fleury ji ale pravým betonem vyrazil! Dobrý a důležitý zákrok brankáře Penguins.

40:45

Carl Hagelin dokázal přebruslit před bránou jednoho z hráčů Caroliny a poté bekhendem mířil k pravé tyči, Cam Ward ale dokázal jeho střelu levým betonem vyrazit!

35:43

35:43 Phil KESSEL - 0:1

35:43

Pittsburgh právě vstřelil branku!
PHIL KESSEL v závěru druhé třetiny otevírá skóre dnešního zápasu a posílá Penguins do vedení!! Phil Kessel napřáhl na levém křídle z úhlu ke skvělé střele a mezi vyrážečkou a tělem Cama Warda procedil puk po dobré práci Matta Cullena v rohu útočného pásma do brány. Místa tam bylo minimálně, útočník Pittsburghu ale jedinou mezeru ve výstroji brankáře Caroliny dokázal trefit a vstřelil svůj první gól během posledních šesti zápasů. Asistence: Matt Cullen, Carl Hagelin.

34:59

Andrej Nestrašil mohl potrestat zbytečnou ztrátu Penguins, kteří na obranné modré čáře nechali puk za sebou, následná střela českého útočníka z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířila nad!

29:12

Trevor Daley (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

28:18

Derrick Pouliot byl zřejmě tím hráčem, který se před bránou ocitl ve velké šanci a snažil se zamířit pod horní tyč, Cam Ward ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil nad!

26:50

Sidney Crosby se snad poprvé v zápase dostal do slibné šance, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do hrudi Cama Warda, který si povyjel z brány a jeho pokus vyrazil!

23:32

John-Michael Liles (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení.

22:53

Victor Rask si to z pravé strany namířil před bránu a těsně před ní se snažil puk zvednout pod horní tyč, to se mu ale nepodařilo a Marc-Andre Fleury si připsal další skvělý zákrok!

21:18

Matt Cullen napřáhl na pravém křídle k pěkné střele, Cam Ward ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!

13:58

Jaccob Slavin napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která sice mířila mimo, u levé tyče ji ale fantastickým způsobem tečoval ve vzduchu Andrej Nestrašil a puk od jeho hole mířil přesně pod horní tyč, Marc-Andre Fleury ale předvedl fantastický zákrok a maskou puk vyrazil mimo tři tyče! To byl nejlepší zákrok dnešní noci v PNC Areně.

12:46

Chris Terry na levém křídle nebezpečně vypálil a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Marc-Andre Fleury ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem puk vyrazil mimo!

10:40

Derrick Pouliot napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou před Camem Wardem nepříjemně tečoval jeho spoluhráč Ron Hainsey, brankář Hurricanes ale předvedl skvělý reflex a pravým betonem puk vytěsnil mimo tři tyče!

10:09

Kris Versteeg se vzápětí ocitl před bránou v obrovské šanci a táhlou střelou zápěstím se snažil zamířit do levého horního rohu, jenže Marc-Andre Fleury vytáhl další úžasný zákrok a puk ukryl v lapačce!

08:06

Patric Hornqvist (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

06:53

Andrej Nestrašil se ocitl před bránou v obrovské šanci a pokusil se o pěkný bekhendový blafák, jenže Marc-Andre Fleury vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!

03:15

John-Michael Liles mohl pálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování, nakonec se ale rozhodl pro přihrávku před bránu, kde puk Kris Versteeg tečoval těsně vedle pravé tyče!

01:55

Kevin Porter si na levém křídle najel na zadovku svého spoluhráče a z vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která směřovala přesně ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ale vytáhl fantastický zákrok a lapačkou puk vyrazil mimo!

Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins

1:2

po s.n. (0:1) (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 55. Nestrašil (Nordström, Liles) – 36. Kessel (Cullen, Hagelin), rozh. náj. Letang

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Terry (CAR)
0:0   Crosby (PIT)
2. série:
0:0   Di Giuseppe (CAR)
0:0   Kunitz (PIT)
3. série:
0:0   Lindholm (CAR)
0:1   Letang (PIT)

Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Jordán, Hainsey (A), Liles, Pesce, Hanifin, Slavin – Versteeg, E. Staal (C), Lindholm – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Gerbe, McClement, Terry. Hlavní trenér: Bill Peters.

Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Daley, Dumoulin, Letang, Määttä, Pouliot, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Cullen (A), Kessel – Wilson, Porter, Sheary – Kühnhackl, Sundqvist, Rust. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

Rozhodčí: Francis Charron, Dan O'Rourke – Michel Cormier, Ryan Galloway

Průběh zápasu
1. třetina
08:06
Po 1. třetině
2. třetina
23:32
29:12
35:43
Po 2. třetině
3. třetina
48:52
54:42
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.