Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

HC Technika Brno – HC Bobři Valašské Meziříčí

3:2

konec (2:0, 0:0, 1:2)

13.02.2016, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 42. kolo • Matěj Laža

Tipsport: 1.2 6.5 6.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:53

Jurča trefuje tyč odkryté brány Valachů.

59:30

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
Tak pozor, ještě tu máme drama. Půl minuty před koncem se prosazují Bobři z nenápadné akce. Autorem branky je DAVID VARGA. Asistence: Lukáš Zábojník.

57:10

Benýšek se Čtvrtníčkem ujížděli opět na jediného obránce, ale ani tato situace nekončí gólem.

56:07

Stejná situace na druhé straně, Podešva se po kombinaci ocitl úplně sám před Novákem, měl doslova hromadu času, ale nedokázal dotáhnout forhendovou kličku do úspěšného konce.

55:51

Bustin s Patrikem Brzobohatým pelášili dva na jediného obránce, první jmenovaný netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

55:23

Technika právě vstřelila branku!
Domácí si berou zpět dvoubrankové vedení. PETR JURČA se obtočil kolem branky Bobrů, poslal puk do brankoviště a ten se odrazil od bruslí bránících hráčů pod horní tyč. Asistence: Jiří Čtvrtníček.

47:16

Neposedný kotouč poskakoval v brankovišti hostujícího gólmana, dorážející Látal byl ale neúspěšný.

46:42

Šidák v přečíslení dvou na jednoho volil zakončení na vlastní pěst a Čápa neprostřelil. K dobré ráně se na modré čáře dostal následně brněnský kapitán Habrovec, jehož pokus rovněž kryje Čáp.

45:22

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
Radovat se ale mohou hosté, kteří se tak dostávají zpět do zápasu. Do rychlého protiútoku vyrazili Bobři a úspěšnou dorážku si na své konto připisuje MIROSLAV VARGA. Asistence: Michael Janota.

45:11

Vojtěch Baroš (VAL) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.

43:11

Havíř ujížděl na Čápa úplně sám, bekhendový blafák ale nedotáhl do úspěšného konce.

34:40

Dva na jednoho ujížděli hostující hráči, kapitán Martiník vzal zakončení na sebe a trefil pouze Novákovu lapačku. Bobři v posledních minutách produkují nebezpečné kombinace a ukazují, že utkání není zdaleka u konce.

33:58

Parádní kombinaci však předvedla přesilovková formace Bobrů se zakončujícím Martinem Vargou. Ten se po rychlém ťukesu dostal ke kotouči mezi kruhy, jediné co chybělo pohledné akci k přívlastku gólová, byla lepší střela.

32:29

Václav Studený se dostal do situace, kdy před ním upadl poslední obránce Techniky a útočník Bobrů stál zcela sám před Novákem. Zkusil ho překvapit tvrdou ránou, brněnský brankář však i nadále odolává všem střeleckým pokusům soupeře.

31:57

Hosté dostávají příležitost ke snížení. Na trestnou lavici usedá David Havíř (TEC), který podrazil soupeře ve vlastním pásmu.

25:44

Velké šance domácích. Hned dva útočníci doráželi před padajícím Čápem, nikdo z Brňanů však nedokázal černou pryž propašovat za zády hostujícího brankáře.

19:38

Technika právě vstřelila branku!
A Technika ji využívá. První velkou šanci se ještě nepodařilo proměnit Ondřeji Látalovi, kotouč se však o pár chvil později dostal na levý kruh k MIKULÁŠI ZBOŘILOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Piskoř, Jakub Kadlec.

19:00

Přesně v době, kdy do konce úvodní periody zbývá jedna minuta, je potrestán za podražení Michael Janota (VAL).

17:24

Přesilovou hru si vyzkouší také hosté. Za hákování je potrestán Ondřej Látal (TEC) ve chvíli, kdy si Bobři vytvářeli větší tlak a už to vypadalo, že se někdo v modrém dresu dostane k nebezpečné dorážce.

14:26

Po střele Zbořila se ke gólové dorážce dostával Čtvrtníček, hostující obránce sice na poslední chvíli zasáhl, ne však podle pravidel. Michael Janota (VAL) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.

10:40

Domácí rozjeli kolotoč před Čápem, z čehož pramenila gólová pozice pro Piskoře. Brněnský forvard si vybruslil mezi kruhy, neměl však nakonec dost prostoru ke střele.

09:37

Boček mohl být dvougólový! Domácí útočník se řítil úplně sám na Čápa, zkusil ho překvapit střelou, ta však mezi tři tyče nemířila.

06:33

Technika právě vstřelila branku!
Domácí se v přesilové hře dostávají do vedení. Před bránou stál dobře připravený JAN BOČEK, který tečoval střelu od modré čáry a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Pavel Strýček, Ondřej Stehlík.

06:12

Bobři si hru v plném počtu moc neužili. Špatně střídali a v jednu chvíli jich bylo na ledové ploše hned šest, což se nelíbilo rozhodčím. Trest odpyká David Varga (VAL).

05:15

Největší šanci si v přesilové hře domácích vytvořili hosté. Vojtěch Baroš se řítil sám na Nováka, položil si brněnského gólmana, nedokázal ale poslat kotouč do odkryté horní části klece.

04:03

Což ústí ve vyloučení. První přesilovou hru si zahraje Technika. Patrik Kovář (VAL) je potrestán za hákování.

HC Technika Brno – HC Bobři Valašské Meziříčí

3:2

konec (2:0, 0:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Boček (Strýček, Stehlík), 20. Zbořil (Piskoř, Kadlec), 56. Jurča (Čtvrtníček) – 46. Mir. Varga (Janota), 60. D. Varga (Zábojník)

HC Technika Brno: Novák (Jekel) – Habrovec (C), Sedlák, Šidák, Havíř, Navrátil, Strýček, Zbořil – Piskoř, Bustin, P. Brzobohatý, Benýšek, Biolek, Jurča, Boček, Čtvrtníček, Polesný, Kadlec, Látal, Stehlík.

HC Bobři Valašské Meziříčí: Čáp (Sekula) – Mikel, Janota, Kovář, Žabčík, Tomek, Valentík, Zábojník – Mir. Varga, Sprušil, D. Varga, Studený, Mar. Varga, Pořický, Kuchta, Podešva, Kývala, Baroš, Martiník (C).

Rozhodčí: Honza – Lainka, Čuňočka

Průběh zápasu
1. třetina
04:03
06:12
06:33
14:26
17:24
19:00
19:38
Po 1. třetině
2. třetina
31:57
Po 2. třetině
3. třetina
45:11
45:22
55:23
59:30
Konec