Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Stade de Reims – SC Bastia

0:1

konec (0:0)

13.02.2016, 20:00 • Stade Auguste Delaune, Remeš • 26. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.8 3.2 5.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Po rohovém kopu se před hostující svatyní strhla pořádná strkanice, Diego totiž ve snaze dostat se k hlavičce narazil do Vincensiniho, za což vidí žlutý kartónek.

89

Fantastický Vincensini! Pozičně skvěle hrající de Préville hlavou sklepl míč pro Prince Onianguého, jenž se do své rány opravdu opřel a donutil hostujícího brankáře k povedenému a dost možná také klíčovému zákroku!

88

Značně frustrovaný Bifouma si ještě neodpustil nějaké nehodící se slovní výlevy na adresu hlavního arbitra, který mu nekompromisně uděluje kartu žluté barvy.

84

Střídání v týmu SC Bastia: ze hřiště odchází Floyd Ayité, přichází Gaël Danic.

83

Střídat se bude i na straně Bastie, Cioniho na závěrečné minuty nahradí Abdoulaye Keita.

81

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Lass Bangoura, přichází Atila Turan.

68

Neskutečné, tohle musí být gól! Nicolas de Préville míč nacentroval do šestnáctky, kulatý nesmysl někam do oblasti břicha zasáhl Aïssu Mandiho a odrazil se do tyče domácí svatyně! Teď si mohou hosté opravdu hluboce oddychnout...

63

Ou, to byl nepříjemný zákrok! Bangoura nebezpečně přišlápl nohu hostujícímu kapitánovi Cahuzacovi, tady musela přijít žlutá karta.

54

Žlutou kartu dostává Prince Oniangué (Stade de Reims).

52

Střídat se bude i na druhé straně, odpracováno už má vůbec ne špatně hrající Diallo, na jehož místo nastoupí Kamano.

48

48. Hamari TRAORÉ - 0:1

48

Bastia právě vstřelila branku!
Tak pozor, hosté se zkraje druhého poločasu ujímají vedení! Až příliš volného prostoru dala domácí obrana Ayitému, jehož štiplavá rána propadla za záda brankáře Placideho. Míč se už už šoural do sítě, celou situaci se ještě snažil zachránit HAMARI TRAORÉ, ovšem ve snaze odkopnout balón trefil pouze vlastní svatyni!

46

Do druhé půle nastoupí domácí se dvěma změnami, dohráno mají Tacalfred a Charbonnier, na jejichž místa nastupují Diego a Thievy Bifouma.

45

Před koncem prvního poločasu sudí Jaffredo rozdá ještě jedno žluté varování, za faul na Traorého jej vidí Julian Palmieri.

38

Za faul na unikajícího de Prévillea vidí žlutou kartu Mehdi Mostefa.

37

Tady mnoho nechybělo! Hosté se vydali do protiakce, Diallo zamotal hlavu soupeřovým obráncům a přesným pasem našel Cahuzaca, po jehož ráně míč skončil jen těsně vedle pravé tyče domácí pokladnice!

27

K přímému kopu se postavil de Préville, hostující obránci ale jeho centr odvrátili. Míč se ale dostal k Signorinovi, jenž jej z první vrátil do malého vápna, kde na něj před poloprázdnou brankou o kousek nedosáhl Lass Bangoura!

26

Žlutit se bude i na druhé straně, Bangouru tvrdě přibrousil hostující kapitán Cahuzace – tady sudí nemusel o ničem sáhodlouze přemýšlet.

24

Traoré znovu v akci, nyní to ale není úplně v tom pozitivním slova smyslu, za faul na Mostefu vidí domácí obránce žlutý kartónek.

16

16.

16

Šance nám střídá šanci! Traoré si velmi šikovně narazil s de Prévillem, který mu o chvilku později přihrávku vrátil, domácí obránce ale v nadějné příležitosti mířil pouze do připraveného Vincensiniho!

12

Na druhé straně téměř ztracený míč doběhl Diallo, následně jej vrátil zpět do šestnáctky, kde jej ve skluzu hrající Mandi usměrnil do tyče vlastní branky! Teď měl domácí tým štěstí.

6

Panečku, tahle byla opravdu zdravá! Domácí obrana pozapomněla na úplně volného Brandãa, který však neměl příliš rychlosti, proto se odhodlal ke střele z uctivé vzdálenosti. Ta mu opravdu sedla, Placide se musel prezentovat dobrým zákrokem!

Stade de Reims – SC Bastia

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. H. Traoré (vla.)

Karty:   24. H. Traoré (REI), 54. Oniangué (REI), 63. Bangoura (REI), 88. Bifouma (REI), 90. Diego (REI) – 26. Cahuzac (BSA), 38. Mostefa (BSA), 45. J. Palmieri (BSA)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:11. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 24:16.

Stade de Reims: Placide – H. Traoré, Tacalfred (C) (46. Diego), Mandi, El Kaoutari, Signorino – Devaux, Charbonnier (46. Bifouma), Oniangué – Bangoura (81. Atila Turan), de Préville.
Náhradníci: Agassa – Fofana, Atila Turan, Diego, Ndom, Fortes, Bifouma.

SC Bastia: Vincensini – Cioni (83. Keita), Peybernes, Modesto, Marange – Mostefa, Cahuzac (C) – Ayité (84. Danic), Diallo (52. Kamano), J. Palmieri – Brandão.
Náhradníci: Hansen – Fofana, Danic, Ngando, Coulibaly, Kamano, Keita.

Rozhodčí: Lionel Jaffredo – Mickael Annonier, Tugdual Philippe