Menu

Fotbal

Anglická Premier League

AFC Bournemouth – Stoke City

1:3

konec (0:1)

13.02.2016, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • 26. kolo • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 1.9 3.64 4.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Giannelli Imbula Wanga zastavoval vznikající protiútok faulem. Hlavní rozhodčí Scott mu tedy udělil žlutou kartu.

90+4

Vítězství hostí mohl potvrdit Jonathan Walters! V dobré gólové příležitosti ale zaířil pouze do míst, kde stál Artur Boruc!

90+2

Nyní se ale Shaqiri stal obětí faulu sám. Před protiútokem ho totiž k zemi srazil Harry Arter – žlutá karta.

86

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Ibrahim Afellay, přichází Stephen Ireland.

85

Simon Francis nakonec za svůj zákrok a pokřiky dostává žlutou kartu.

75

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Junior Stanislas, přichází Juan Manuel Iturbe.

74

Vznikající protiútok Stoke City zastavil nedovoleným zákrokem v souboji s Joseluem Andrew Surman, jenž tak dostává žlutou kartu.

71

A další výborná šance po centru Kinga! Tentokráte posílal míč zprava a k zakončení se díky zaváhání obránců dostal Junior Stanislas, nicméně nedokázal vůbec zamířit a balon ideálně trefit!

66

Obrovská šance na druhý gól domácích! Joshua King procházel na levé straně za obranu a nahrával před bránu Mattu Ritchiemu, kterému ale scházely pouhé milimetry k tomu, aby dopravil míč do sítě!

61

Ve vápně se k odraženému míči dostal útočník Benik Afobe! Z dobré pozice ale nakonec míč ze vzduchu napálil vedle svatyně Jacka Butlanda, obrovská úleva pro Stoke City!

57

57. Matt RITCHIE - 1:3

57

Bournemouth právě vstřelil branku!
S góly se nám nyní roztrhl pytel! Menší zápletku nyní parádní střelou z pokutového území zařídil MATT RITCHIE, který poslal po přihrávce zleva od Charlieho Danielse balon po zemi za záda Jacka Butlanda! Cherries tak snižují na 1:3.

55

55. JOSELU - 0:3

55

Stoke City právě vstřelilo branku!
A už je to o tři góly, obrovský šok pro Bournemouth! Rohový kop se sice nevydařil, Shaqiriho centr zblokoval Francis. O chvíli později ale parádní centr doputoval směrem k JOSELUOVI, který se prosadil krátce po svém příchodu na hřiště! 3:0!

53

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Glen Johnson, přichází Joselu.

52

52. Ibrahim AFELLAY - 0:2

52

Stoke City právě vstřelilo branku!
Velice důležité branka pro hosty! Protiútok byl proveden parádním způsobem, když Jonathan Walters prošel do lepší pozice, odkud předal balon IBRAHIMU AFFELAYOVI. Ten si doběhl k míči, napálil ho do branky a Artur Boruc ho neměl moc šanci zachytit. Je to 2:0!

47

Po centru Matta Ritchieho se ke střele ve vápně dostal Joshua King, který přišel do hry o poločase! Jeho zakončení ale Butland vyrazil, dorážka exekutora standardky už byla zblokována na rohový kop!

46

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Dan Gosling, přichází Matt Ritchie.
Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Marc Pugh, přichází Joshua King.
Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Marc Muniesa, přichází Dionatan Teixeira.

36

Xherdan Shaqiri mířil podél pravé lajny do útočné akce, nedovoleně ho ale zastavil Marc Pugh. K velké nevoli fanoušků byla Pughovi udělena žlutá karta.

23

Dobrá útočná akce v podání Stoke City! Jonathan Walters nejprve neúspěšně odcentroval z pravé strany. K odraženému míči se ale dostal Shaqiri, jehož ránu musel Artur Boruc vyrazit!

21

Svěřenci manažera Eddieho Howea se rozvážně snaží kombinovat. Nakonec došlo k faulu Dioufa v souboji s Adamem Smithem, a jelikož měl hostující hráč s číslem 18 již uděleno varování, dostává nyní žlutou kartu.

18

Hostující fanoušci už jásali, že to je 2:0! Jonathan Walters si totiž pěkně zpracoval balon po autovém vhazování a dostal se ke střele, kterou nakonec trefil boční síť! Slabší povahy v řadách domácích příznivců zřejmě potřebují lékařskou pomoc, tohle byl infarktový moment.

9

9. Giannelli Imbula Wanga - 0:1

9

Stoke City právě vstřelilo branku!
Nejdražší posila v historii klubu GIANNELLI IMBULA WANGA se poprvé prosazuje v dresu Stoke City! Po zblokované střele Xherdana Shaqiriho se dostal k odraženému míči a nekompromisně ho napálil ke vzdálenější tyči, 1:0!

AFC Bournemouth – Stoke City

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 57. Ritchie (Daniels) – 9. Imbula Wanga, 52. Afellay (Walters), 55. Joselu (Shaqiri)

Karty:   36. Pugh (BTH), 74. Surman (BTH), 85. Francis (BTH), 90+2. Arter (BTH) – 21. Diouf (STK), 90+4. Imbula Wanga (STK)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:18.

AFC Bournemouth: Boruc – Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Surman – Stanislas (75. Iturbe), Gosling (46. Ritchie), Arter, Pugh (46. J. King) – Afobe.
Náhradníci: Federici – Iturbe, J. King, Distin, Grabban, Ritchie, O'Kane.

Stoke City: Butland – Johnson (53. Joselu), Wollscheid, Muniesa (46. Teixeira), Pieters – Whelan (C), Imbula Wanga – Walters, Afellay (86. Ireland), Shaqiri – Diouf.
Náhradníci: Haugaard – Ireland, Odemwingie, Joselu, Teixeira, Crouch, Krkić.

Rozhodčí: Scott – Beswick, Lennard