Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen

1:2

konec (1:0)

13.02.2016, 15:30 • Merck-Stadion am Böllenfalltor (Darmstadt) • 21. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.5 3.43 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Závěrečná šance Darmstadtu

90+3

Na druhé straně měl Darmstadt k dispozici standardní situaci, které se ujal Rausch. Jeho centr sice Leno vyrazit, nicméně Niemeyer míč vrátil před branku. K hlavičce se Rajković už nedostal ...

90+2

A další žlutá karta! Střídající Hakan Çalhanoğlu rozhodně nespěchal s rozehrávkou standardní situace, a dostává žlutou kartu za zdržování hry!

90+2

90+2. Zcela zbytečný faul Rausche na Kampla

90+2

Tak, domácí hráči závěr zápasu vůbec nezvládají! Konstantin Rausch neměl vůbec šanci zastavit Kampla čistým způsobem, a tak mu schválně šlápl na nohu. Slovinský reprezentant si to nechtěl nechat líbit, nicméně spoluhráči ho udrželi.

90

Čtvrtá žlutá karta v posledních šesti minutách! André Ramalho u postranní čáru nedokázal čistým způsobem ubránit NIemeyera, a toho poslal k zemi.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

88

Domácí hráči v posledních minutách s ostrými zákroky opravdu nešetří ... Niemeyer si ve středu hřiště vyšlápl na Kiesslinga, a po tomto zákroku dostává také žlutou kartu!

87

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Tobias Kempe, přichází Konstantin Rausch.

85

Markus Hellet prozměnu nestíhal na pravé straně v souboji s Bellarabimu, a tak německého záložníka poslal k zemi. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.

84

Hlavní rozhodčí tentokrát musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Domácí stoper Sulu ve středu hřiště poslal k zemi Papadopoulose, a žlutou kartu zřejmě obdržel zaslouženě.

80

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jerôme Gondorf, přichází Felix Platte.

80

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Karim Bellarabi, přichází Kyriakos Papadopoulos.
Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Julian Brandt, přichází André Ramalho.

77

77. Julian BRANDT - 1:2

77

Leverkusen právě vstřelil branku!
A z následného protiútoku se prosazují hostující hráči, kteří otáčejí průběh dnešního utkání! Po pravé straně táhl celou akci Bellarabi, který následnou přihrávkou dostal míč na Kampla, a ten jej poslal zpět před branku, kde se míč odrazil šťastně k noze JULIANA BRANDTA, a ten jej poslal do odkryté branky!

72

72. Povedená střela Bellarabiho mířila těsně nad

70

Velká šance hostujícího celku! Bellarabi si na hranici vápna dokázal narazit míč s Mehmedim, a postupoval do pokutového území. Následně si německý záložník dokázal udělat prostor ke střele, nicméně jeho rána mířila těsně nad branku!

69

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jan Rosenthal, přichází Mario Vrančić.

65

Darmstadt se po delší době dostal na útočné polovinu poblíž vápna, a hned z toho byla nebezpečná rána Gondorga. Leno však dokázal míč vyrazit na rohový kop!

62

62. Ömer TOPRAK - 1:1

62

Leverkusen právě vstřelil branku!
Bayer se dočkal, a půl hodiny před koncem dnešního utkání srovnává na 1:1! Hostující celek rozehrával standardní situaci, které se ujal Çalhanoğlu. Centr střídajícího hráče našel ÖMERA TOPRAKA, na jehož hlavičku byl Mathenia krátký!

57

Leverkusen poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště odchází Marlon Frey, který dnes na hřišti nebyl příliš vidět, a jeho výkon nebyl ideální. Na jeho místo přichází Hakan Çalhanoğlu.

44

Leverkusen se opět dostal do nebezpečné blízkosti vápnu domácího celku. Z levé strany pálil Mehmedi, nicméně jeho ránu dokázal zablokovat Sulu!

43

Stoper Toprak dokázal najít za obranou Darmstadtu rozběhlého Mehmediho, který se ještě pokoušel dostat míč na lépe postaveného Brandta, nicméně přihrávku zablokoval Sulu, a je z toho roh!

37

Hlavní rozhodčí rozdal další žlutou kartu, kterou tentokrát dostal Gondorf. Domácí záložník zastavil ve středu hřiště nedovoleným způsobem Mehmediho.

36

36. Bellerabi ve velké šanci selhal

36

A velká šance i pro hostující celek! Z pravé strany odcentroval obránce Jedvaj, jehož centr našel ve vápně Bellarabiho. Německý záložník se nacházel v ideální pozici, jenže mu nesedla střela, a míč skončil mimo!

33

Domácí celek vybojoval standardní situaci, které se ujal Kempe. Centr domácího záložníka našel uprostřed vápna Rajkoviće, jehož hlavička však trefial ještě Gondorfa, a ten se nacházel v ofsajdu! Velká smůla pro domácí tým ...

32

Darmstadt pokračuje v aktivní hře, a přišla další velká šance! Ve středu hřiště dostal přihrávku Niemeyer, který se opřel do míče, a jeho přízemní střela letěla těsně vedle!

28

28. Sandro WAGNER - 1:0

28

Darmstadt právě vstřelil branku!
A domácí Darmstadt se dostává do vedení! Domácí celek dostal míč do vápna, kde se dostal ke střele Rosenthal, proti jehož střele předvedl Leno skvělý zákrok, jenže vyrazil míč pouze do vzduchu. Před brankou Bayeru se nejlépe zorientoval SANDRO WAGNER, který poslal míč do sítě!

23

Sandro Wagner postupoval do zajímavého protiútoku, a obhodil si Wendella. Brazilský obránce však chtěl zastavit útok, a tak míč zasáhl rukou. Nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta!

20

Darmstadt se velmi rychle dostal na útočnou polovinu, a do zajímavého protiútoku se hnal Sandro Wagner. Německý útočník následně dostal míč na Hellera, který spadl ve vápně po souboji s Topraek, a o faul se však dle názoru rozhodčího nejednalo!

SV Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 28. Wagner – 62. Toprak (Çalhanoğlu), 77. Brandt

Karty:   37. Gondorf (DAM), 84. Sulu (DAM), 85. Heller (DAM), 88. Niemeyer (DAM), 90+2. Rausch (DAM) – 23. Wendell (LEV), 90. Ramalho (LEV), 90+2. Çalhanoğlu (LEV)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 20:11.

SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola – Heller, Niemeyer, Gondorf (80. Platte), Kempe (87. Rausch) – Rosenthal (69. M. Vrančić) – Wagner.
Náhradníci: Załuska – M. Vrančić, Stroh-Engel, Garics, J. Díaz, Platte, Rausch.

Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell – Frey (57. Çalhanoğlu), Kampl – Bellarabi (80. Papadopoulos), Mehmedi, Brandt (80. Ramalho) – Kießling.
Náhradníci: Krešić – Ramalho, Papadopoulos, Çalhanoğlu, Hilbert, V. Jurčenko, Henrichs.

Rozhodčí: Jochen Drees – Gerach, Gittelmann (vš. Německo)