Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sporting Gijón – Rayo Vallecano

2:2

konec (2:1)

12.02.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón (Gijón) • 24. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.43 3.3 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního dne. (22:23:09)
Druhý poločas byl poněkud slabší než ten první. Vallecano si vyrovnání zasloužilo a na konci zápasu ještě sahalo po výhře, ale nebylo mu souzeno, protože dvakrát trefilo brankovou konstrukci. Naopak Gijón může být nakonec rád, že má alespoň bod, jelikož ve druhém poločasu vůbec nic nepředvedl.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Sporting měl neskutečné štěstí, že ke konci utkání neinkasoval! Vallecano kopalo rohový kop, na který si naskočil jeden z hráčů v černém a trefil břevno! Dá se říct, že Gijón přežil klinickou smrt.

90+1

V nastavení registrujeme ještě jedno zakončení, které vyletělo z pravé strany pokutového území. Ovšem Cuéllar si s menšími potížemi poradil a balon schoval pod svou hruď.

90

Po nepřesné přihrávce domácího hráče končí míč mezi střídačky. Do záběru se dostal hlavní trenér Gijónu, který své svěřence povzbuzuje.

89

Vzhledem k průběhu zápasu bude remíza asi spravedlivá. Dojem z utkání kazí pouze slabší druhý poločas, kdy po vyrovnání hostů přišla taktická bitva.

88

Cuéllar chtěl rychle poslat do brejku spoluhráče v útoku, ale jeho pas zamířil jen do míst, kde stál druhý z gólmanů na hrací ploše.

87

Domácí borci místo toho, aby hráli pohledný fotbal, diskutují s hlavním sudím. U míče je opět Vallecano a Sporting se bude bránit.

85

Jenže centr byl hodně vysoký a zamířil nad hlavami hráčů až do zámezí. Bude se kopat pouze od domácí svatyně.

84

Embarba je po svém příchodu na zelený pažit hodně vidět a v tomto okamžiku vybojoval volný kop pro svůj tým. Ovšem bude se rozehrávat ze strany, takže uvidíme centr.

83

Oba celky potřebují bodovat, ale řekl bych, že remíza je pro oba týmy velmi málo. Třeba se mýlím, ovšem to se dozvíme až po konci soutěže.

82

Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Carlos Carmona, přichází Álex Menéndez.

81

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Pablo Hernández, přichází Piti.

80

Uf, tak jsme mohli málem vidět další branku! Ovšem pokus střídajícího Embarby trefil jen zadní tyč! To byla opravdu povedená střela hostujícího hráče.

79

Domácí hráči jsou po rohovém kopu stále u balonu, ale byli vytlačeni až na vlastní polovinu, odkud začne jejich další útok.

78

Sporting Gijón táhl útok podél pravé postranní čáry a nakonec vybojoval alespoň rohový kop. Jenže ohrožení branky k vidění opět nebude.

77

Nene, ve hře se objevuje stále více nepřesností a určitě nesledujeme fotbal, který jsme si po vyrovnávací brance představovali.

75

Isma López dostal kolmou přihrávku do běhu a namířil si to do pokutového území, kde vyslal střelu nebo centr. V tomto momentu to bylo hodně nečitelné, ovšem stejně netrefil branku a ani nenašel spoluhráče.

Sporting Gijón – Rayo Vallecano

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. Guerrero, 45+1. Halilović (Jony) – 39. Fedor (P. Hernández), 59. Jo. Sánchez (Tito)

Karty:   27. O. Vranješ (GIJ), 44. Aït-Atmane (GIJ), 63. S. Álvarez (GIJ) – 30. Quini (VLL), 62. Iturra (VLL)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 14:12.

Sporting Gijón: Cuéllar – O. Vranješ, L. Hernández, Meré, Isma López – Aït-Atmane, S. Álvarez (C) – Carmona (82. Menéndez), Ndi (9. Halilović), Jony – Guerrero (70. C. Castro).
Náhradníci: Alberto García – Barrera, Menéndez, Lora, Halilović, C. Castro, Mascarell.

Rayo Vallecano: Carlos – Quini (16. Iturra), Tito, Dorado, N. Martínez – D. Llorente, Trashorras (C) – P. Hernández (81. Piti), Jo. Sánchez, Bébé (71. Embarba) – Fedor.
Náhradníci: Y. Rodríguez – Manucho, Embarba, Piti, Caballero, Iturra, Crespo.

Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco