Menu

Futsal

Mistrovství Evropy

Španělsko – Kazachstán

5:3

konec (3:1)

11.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Semifinále • Petr Dejnožka

To je pro dnešek z futsalového mistrovství Evropy vše, příjemný zbytek večera vám přeje Petr Dejnožka. (22:32:46)
Ve druhém semifinálovém střetnutí mělo Španělsko více ze hry, dlouhou dobu se radovalo ze tříbrankového vedení, jenže vzápětí se dokázali Kazaši přiblížit a pohrozit. Nakonec však favorit potvrdil svoji dominanci a raduje se z účasti ve finálovém střetnutí. Jeho soupeře v sobotu večer bude Rusko!

Konec zápasu.

39:52

Ortiz mohl přes celé hřiště pečetit výhru, trefil ale pouze tyčku odkryté kazašské branky!

39:15

Zajímavá střela Sulejmenova zblokována, Kazaši se ještě snaží.

38:54

38:54 Raúl CAMPOS - 5:3

38:54

Španělsko právě vstřelilo branku!
Kazaši již začali hrát vabank a to se jim minutu před koncem hrubě nevyplatilo! RAÚL CAMPOS postupoval s Polou sám na gólmana, Grigorije Šamra doslova vykoupali a pohodlně pečetili postup Španělska do finále mistrovství Evropy – 5:3!

38:12

Douglasova ztráta na půlící čáře přinesla velkou šanci Španělska na rozhodnutí zápasu, Raúl Campos střelou po zemi na vzdálenější tyč nechal vyniknout Šamra!

37:34

Kazaši jsou podporováni fanoušky a po zákroku Poly na Žamankulova je čeká další kombinace. Navíc je španělský futsalista oceněn žlutou kartou.

37:17

37:17 Serik ŽAMANKULOV - 4:3

37:17

Kazachstán právě vstřelil branku!
Vážení, máme postaráno o napínavý závěr druhého semifinálového střetnutí! Douglas se pustil do dalšího samostatného útoku, jeho prudkou ránu vyrazil Paco Sedano pouze před SERIKA ŽAMANKULOVA, který ho z bezprostřední blízkosti dotlačil do sítě – 4:3!

36:46

Zatím to však žádný velký tlak není, Španělé šetří vteřinky s balonem na svých sálovkách.

36:09

Kazaši pokračují ve hře bez brankáře, času na dva góly je ještě více než spousta.

35:39

35:39 LEO - 4:2

35:39

Kazachstán právě vstřelil branku!
Že by přece jen vznikla malá jiskřička naděje na kazašský úspěch? Peršin se odhodlal v kombinaci k zakončení na pravé straně, po zemi našel nohu dobře postaveného LEA, který snižuje čtyři a půl minuty před koncem na rozdíl dvou branek – 4:2!

35:32

Asi nejúspěšnějším střelcem Kazachstánu je Douglas, který znovu prověřil španělskou jedničku. Další střelu Douglase vytáhl nad břevno!

34:49

Na konci pětatřicáté minuty se Španělé dokázali usadit na útočné polovině a znovu sbírají další cenné vteřinky do konce semifinálového střetnutí.

34:29

Tlak Kazachstánu se začíná zvyšovat, přesnost však nikoliv. Leova střela skončila mimo.

Španělsko – Kazachstán

5:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 8. Bebe (Miguelín), 17. Miguelín (Mario Rivillos), 18. Raúl Campos (Mario Rivillos), 27. Alex (Miguelín), 39. Raúl Campos (Pola) – 4. Dovgan (Douglas), 36. Leo (Peršin), 38. Žamankulov (Douglas)

Karty:   38. Pola (ESP)

Španělsko: Paco Sedano (Jesús Herrero, Juanjo) – Ortiz (C), Mario Rivillos, Pola, Raúl Campos – José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Lin, Alex, Miguelín.

Kazachstán: Šamro – Leo, Douglas, Žamankulov, Dovgan – Sulejmenov (C), Peršin, Knaub, Grebonos, Pengrin, Taku, Nurgožin.

Rozhodčí: Tomič (Chorvatsko), Coelho (Portugalsko) – Lemal (Belgie)