Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Hellas Verona

5:2

konec (1:0)

11.02.2016, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • 25. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.43 4.5 8.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Antonio CANDREVA - 5:2

90

Lazio právě vstřelilo branku!
K míči se postavil zkušený ANTONIO CANDREVA, který se rozhodl, že bude kopat ze svého pohledu doleva, což sice gólman Gollini vystihl, ale k ničemu mu to nebylo, protože střela italského záložníka byla tak prudká, že chytit snad ani nešla!

90

Bude se kopat penalta proti Hellasu, protože se na zem poroučel Lulić a sudí ukázal na značku.

86

Tak už nebudu psát, že se hra uklidňuje, protože v tomto zápase není nic jisté a oba celky hrají velice zvláštní zápas. Teď se totiž dostal k další střele po lapsu obrany Hellasu Klose, ale jeho střela bodlem skončila těsně mimo bránu!

85

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Antonio Candreva.

82

82. Balde Diao Keita - 4:2

82

Lazio právě vstřelilo branku!
Tak toto je opravdu šílený zápas! Miroslav Klose, který se před chvílí dostal na hřiště a teď už táhl útok svého týmu, na konci kterého dostal míč na druhou stranu vápna volného BALDÉHO DIAA KEITU, který se do něj opřel z voleje a poslal ho křížně přesně mimo dosah bezmocného Golliniho!

80

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Alessandro Matri, přichází Miroslav Klose.

79

79. Luca TONI - 3:2

79

Hellas Verona právě vstřelila branku!
A je tu to, čeho se domácí celek bál a Hellas je ze třígólového manka zpátky ve hře! K centru ze strany se velice dobře dostal Wszolek, který našel přesně si naběhnuvšího LUCU TONIHO, jenž jemným dloubnutím nohou poslal míč zblízka za bezmocného Marchettiho!

73

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefano Mauri, přichází Balde Diao Keita.

72

72. Leandro GRECO - 3:1

72

Hellas Verona právě vstřelila branku!
A toto byla další nádhera, která dnes byla k vidění a tentokrát ji měl na svědomí hostující hráč! Sám faulovaný LEANDRO GRECO se postavil k přímému kopu a přesnou střelou k tyči nedal Marchettimu žádnou šanci na zásah, čímž snížil zpět na rozdíl dvou branek!

71

Prvním mužem, který dnes vidí žlutou kartu, je Maurício, který složil Greca vidí za to žlutou.

70

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Giampaolo Pazzini, přichází Juanito.

69

69. Felipe ANDERSON - 3:0

69

Lazio právě vstřelilo branku!
Tak toto bylo totální rozebrání hostující obrany! Míč dostal za obranu na hraně ofsajdu Matri a vůbec nezazmatkoval, protože poslal naprosto přesný pas na zcela volného FELIPEHO ANDERSONA, který před sebou měl díky dezorientované obraně zcela prázdnou bránu, které využil naplno a přesnou střelou zvýšil na 3:0!

62

62. Hoedt málem překonal vlastního gólmana.

62

Tak to je neuvěřitelné, co se teď stalo před Marchettiho bránou! Toni bojoval o míč před bránou a nakonec ho nějak dokázal poslat do nebezpečného prostoru, Hoedt ho ale při pokusu odkopnout suverénně napálil do břevna vlastní brány! Marchetti jen zkoprněle přihlížel a neschopen pohybu tlačil míč nad!

51

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mohamed Fares, přichází Rômulo.
Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Bosko Janković, přichází Gilberto.

50

50. Stefano MAURI - 2:0

50

Lazio právě vstřelilo branku!
Tak toto byl parádní gól domácího týmu, který pojistil vedení! Za obranu se z ničeho nic dostal Cataldi, který poslal chytrým pasem míč pod sebe na STEFANA MAURIHO a bylo vlastně hotovo! Zkušený domácí hráč si totiž nedělal nic ani z bránícího hráče, ani z gólmana a z otočky poslal míč mimo dosah obou dvou svých soupeřů do brány!

46

S míčem na kopačkách začali druhou polovinu zápasu domácí hráči a hned tu bylo nebezpečí, protože Anderson posílal úžasný míč před bránu, ale Matri na něj o kousek nedosáhl, takže hosté byli uchráněni!

45

45. Alessandro MATRI - 1:0

45

Lazio právě vstřelilo branku!
Tak přeci jen z ničeho nic ještě padá branka do šatny! Po dobré akci se dostal k míči kousek před vápnem Cataldi, který vybídl do vápna si naběhnuvšího ALESSANDRA MATRIHO, který byl sice ve velice těžké pozici a ještě tísněn beky, ale nakonec ve skluzu dokázal balón krkolomně dostat za Golliniho! Je to tedy 1:0 pro Lazio Řím!

28

Do obrovské šance se dostal z ničeho nic opět na druhé straně hrající Luca Toni, který si naskočil na nebezpečný centr a svoji prudkou hlavičku poslal jen těsně vedle tyče Marchettiho brány!

25

K zajímavé šanci se dostal celkem překvapivě i na druhé straně Pazzini, který si naskočil rybičkou na dlouhý míč za obranu a pořádně vyděsil Marchettiho, který ale nakonec skvělým zákrokem míč vrazil mimo!

11

K velké šance se dostal Matri, který měl míč na noze kousek před bránou Gollinoho, nepochopitelně ale padl na zem a chtěl vymyšlenou penaltu místo toho, aby poslal míč do prázdné brány!

8

Do první šance zápasu se dostal Felipe Anderson, který se po kličkované dostal ve vápně ke střele, ale byl pod tlakem od beků a svoji střelu netrefil ideálně, takže v dobré pozici bránu minul!

S. S. Lazio – Hellas Verona

5:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Matri (Cataldi), 50. S. Mauri (Cataldi), 69. Anderson (Matri), 82. Keita (Klose), 90. Candreva – 72. Greco, 79. Toni (Wszolek)

Karty:   71. Maurício (LAZ)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 11:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:7.

S. S. Lazio: Marchetti – Konko, Maurício, Hoedt, Lulić – Cataldi, Biglia (C), Milinković-Savić – Anderson (85. Candreva), Matri (80. Klose), S. Mauri (73. Keita).
Náhradníci: Guerrieri, Berisha – Patric, Braafheid, R. Morrison, Đorđević, Klose, Keita, Onazi, Candreva, Kishna.

Hellas Verona: Gollini – Pisano, Moras, Helander, Fares (51. Rômulo) – Wszolek, Ionita, Greco, Janković (51. Gilberto) – Toni, Pazzini (70. Juanito).
Náhradníci: Coppola, Marcone – Rômulo, Samir, Gilberto, Furman, Juanito, Bianchetti, Emanuelson, Checchin.

Rozhodčí: Gervasoni – Tasso, De Pinto