Menu

Florbal

Kvalifikace mistrovství světa - muži

Belgie – Slovensko

4:16

konec (0:7, 1:3, 3:6)

05.02.2016, 19:30 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Slovensko aj vo svojom treťom zápase na domácom turnaji v Nitre jednoznačne dominovalo a svojmu súperovi uštedrilo ďalší vysoký debakel. Naši chlapci majú pred sebou zajtra zrejme najdôležitejší súboj proti Švédsku, v ktorom sa pokúsia o natiahnutie série víťazstiev. Aj tento zápas vám v priamom prenose prinesieme na webe Onlajny.eu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (21:33:09)

Najlepší hráči zápasu:
Slovensko: Martin Joščák
Belgicko: Jelle De Sadeleer

Koniec zápasu.

59:58

Napokon sme ešte vážnu šancu videli! Na hokejke ju mal Ján Komínek, ktorý v samom závere prudko pálil spoza obrany, ale priestor troch žrdí tesne minul.

59:10

Naši chlapci ale situáciu pohodlne zvládajú a loptičku držia v útoku. Zdá sa, že v tomto dueli sa už nič vážnejšie nestane.

58:01

Pred nami je záverečná dvojminútovka tohto stretnutia. Slovensko si v nej bude musieť dať pozor pred svojou bránkou, pretože Belgičania sú odhodlaní Mazákovi ešte zhoršiť štatistiku.

57:17

57:17 Jelle De Sadeleer - 4:16

57:17

Belgicko dalo gól!
Belgičania odídu s debaklom, ale ten sa pokúšajú aspoň kozmeticky upraviť. Po prihrávke spoza bránky teraz úspešne zakončil JELLE DE SADELEER, Mazák nestihol zareagovať. Asistencia: Alec Boutmans.

56:20

Na hracej ploche sa nedeje nič nezvyčajné, skóre sa už iba kozmeticky upravuje. Slovensko jednoznačne dominuje a kráča za tretím triufom.

55:01

Začala sa posledná päťminútovka tohto zápasu. Slovensko vyhráva rozdielom 13 gólov a s loptičkou sa stále drží v útoku.

54:58

54:58 Martin JOŠČÁK - 3:16

54:58

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci odpovedali na dva zlepené góly v Mazákovej sieti najlepším možným spôsobom. Pred bránku súpera sa individuálne natlačil MARTIN JOŠČÁK, urobil si tam priestor a dnes už štvrtýkrát skóroval. Asistencia: Peter Nehila.

54:18

54:18 Bramm Van der Perre - 3:15

54:18

Belgicko dalo gól!
Belgičania v krátkom čase skórujú opäť! Po nádhernej krížnej prihrávke popred bránku od pravej žrde zakončoval BRAMM VAN DER PERRE a so strelou za presúvajúceho sa Mazáka nemohol mať žiaden problém. Asistencia: Thomas De Saedeleer.

53:28

Slováci sa teda v oslabení neubráili a už hrajú v plnom počte.

53:28

53:28 Alec BOUTMANS - 2:15

53:28

Belgicko dalo gól!
Belgičania napokon využili presilovku a druhýkrát v zápase prekonali Mazáka. Slovenský gólman inkasoval po strele z ľavej strany, autorom ktorej bol ALEC BOUTMANS. Asistencia: Thomas Ghilain.

52:54

Naši súperi sa ale vymanili spod zomknutia a presunuli sa do útoku. Tam sa v početnej výhode pokúčajú niečo vymyslieť, no majú na to skutočne minimum priestoru.

52:20

Obraz hry sa nemení, Slovensko je v útoku aj vo vlastnej početnej nevýhode. Súpera tam na zadný mantinel natlačil bojujúci Gál, ale loptičku sa mu získať nepodarilo.

51:53

Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty Marek Bulko.

51:00

Slováci na hracej ploche jednoznačne dominujú a zo súpera si robia trhací kalndár. Belgičania si určite neprajú nič iné vež rýchly koniec zápasu.

50:26

50:26 Martin JOŠČÁK - 1:15

50:26

Slovensko dalo gól!
Opäť sme videli pekný gól po trele z pravej strany, MARTIN JOŠČÁK ale pálil z väčšej vzdialenosti než Kubaský pred niekoľkými sekundami. Asistencia: Ján Komínek.

50:02

50:02 Oliver KUBASKÝ - 1:14

50:02

Slovensko dalo gól!
Slováci sú nezastaviteľní, opäť skórujú aj proti plnému počtu hráčov súpera. Ranou po krížnej prihrávke popred bránku sa o to postaral OLIVER KUBASKÝ. Asistencia: Martin Kubovič.

49:44

Belgicko sa vo vlastnej početnej nevýhode nedokázalo ubrániť a bude hrať v plnom počte.

49:44

49:44 Martin JOŠČÁK - 1:13

49:44

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci využili presilovú hru a opäť zvyšujú svoj náskok. Lukáš Řezanina to za bránkou urobil veľmi dobre, prihrávkou našiel úplne voľného MARTINA JOŠČÁKA a ten prudko zakončil k ľavej žrdi belgického gólmana. Asistencia: Lukáš Řezanina.

49:31

Slováci sa ihneď usadili v útoku a pokúšajú sa skórovať. Pred bránku sa natlačil Dudovič, ale prihrávka spoza belgickej svätyne bola príliš silná a nestihol ju zachytiť.

48:48

Brániť sa teraz bude Belgicko. Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za sekanie Frederic De Brauw.

47:21

Vylúčený Grlický je späť na hracej ploche. Slovensko počas svojho oslabenia neinkasovalo, práve naopak. Naši reprezentanti zavŕšili poltucet gólov v sieti súpera.

47:14

47:14 Ladislav GÁL - 1:12

47:14

Slovensko dalo gól!
Naši reprezentanti vo vlastnej obrane zachytili rozohrávku súpera a poslali kolmicu smerom dopredu, kde si už loptičku prebral LADISLAV GÁL. Ten sa vyrútil zoči-voči belgickému gólmanovi a ani vo vlastnej početnej nevýhode nemal problém so skórovaním. Asistencia: Martin Kubovič.

46:27

Slováci sa už ale stiahli späť pred Mazáka a pomáhajú mu neinkasovať. Belgičania sú v útoku, no nevedia sa dostať do zakončenia.

45:58

Konenčý urobil vo vlastnej početnej nevýhode kusisko práce. Slovenský hráč si prevzal loptičku, popri mantineli ju dostal až za bránku súpera, kde sa dokonca aj obtočil okolo svojej osi. Vybojoval tým niekoľko vzácnych sekúnd.

45:21

Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie Martin Grlický.

44:44

Slováci aj naďalej ostávajú v útoku a pokúšajú sa skórovať aj proti plnému počtu hráčov súpera. Spred bránky prudko vypálil Nehila, ale mieril iba tesne vedľa pravej žrde.

43:49

Vylúčený Ghilain práve vybehol na hraciu plochu a belgický celok je už v plnom počte. Slovensko presilovku využiť nedokázalo.

43:15

Belgičania následne loptičku odpaľujú na opačnú polovicu ihriska a budú si môcť vydýchnuť. Slovensko musí začínať spoza Mazáka.

43:03

Naši chlapci sa ale napokon v útoku usadili a skäsili to sériou prihrávok. Na jej konci pálil z ľavej strany Kopčák, no obranu Belgicka neprestrelil.

42:36

Belgičania začali početnú nevýhodu úspešne a aj keď sú stiahnutí v defenzíve, Slovákom zatiaľ nedovolili nebezpečnejšie zakončiť.

41:49

Brániť sa bude aj Belgicko, na trestnú lavicu totiž na dve minúty smeruje Thomas Ghilain.

41:47

Slovensko hrá od tejto chvíle s piatimi hráčmi. Našich chlapcov oslabenie mrzieť nemusí, pretože sa počas neho dokázali presadiť a svoj náskok zvýšiť už na desať gólov.

40:53

40:53 Matin JOŠČÁK - 1:11

40:53

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci vyhodili loptičku do útoku MATIN JOŠČÁK, ju tam vybojoval a vo vlastnom oslabení pridal aj jedenásty gól do belgickej siete. Bez asistencií.

40:32

Slovensko ustálo prvý útočný nápor svojho súpera a loptičku vyhodilo ďaleko od Mazákovej bránky. Belgičania musia začínať od začiatku.

40:02

Prvé buly tretej tretiny pre Slovensko, ktoré v úvode dohráva v oslabení po vylúčení zo záveru strednej časti hry.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina je minulosťou. Slovensko sa v nej presadilo celkovo trikrát a na opačnej polovici raz inkasovalo, takže do záverečnej časti duelu si odnesie pohodlný deväťgólový náskok.

Tretia tretina sa začne približne o 20:52.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:47

Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Jozef Halás.

39:19

39:19 Ján KOMÍNEK - 1:10

39:19

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci odpovedali na inkasovanie najlepším možným spôsobom. JÁN KOMÍNEK dostal prihrávku na pravú stranu, okamžitým švihom prudko vypálil a trafil sa presne do pravého horného rohu belgickej svätyne. Asistencia: Adrián Szabó.

38:01

Pred nami je posledná dvojminútovka strednej tretiny. Slováci majú na svojom konte vysoké vedenie a ani jeden inkasovaný gól by im nemal nijako uškodiť.

37:50

V Nitre sme sledovali veľký výbuch belgickej radosti, naši súperi sú za tento gól skutočne vďační.

37:34

37:34 Jelle De Sadeleer - 1:9

37:34

Belgicko dalo gól!
Mazák si napokon čisté konto neudrží. JELLE DE SADELEER dostal prudkú prihrávku pred bránku, ku ktorej stál chrbtom. Bleskovo sa ale dokázal otočiť, skryť svoju strelu za obrancu a prekvapiť doposiaľ neprekonaného gólmana. Asistencia: Pieter-Jan Maekelbergh.

36:20

Nálada v Nitre je opäť výborná, domáci fanúšikovia musia byť s vývojom zápasu i celého turnaja spokojní.

35:10

Medzičasom sa začala posledná päťminútovka tejto tretiny. Belgičania musia byť zo zápasu zúfalí, no teraz sa im obetavosťou darí aspoň neinkasovať opäť.

34:56

Slováci vystrelili ešte raz, ale tentokrát už loptičku zrazila belgická obrana. Naši chlapci sa stále držia v útoku.

34:28

Naši chlapci poslali na hraciu plochu čerstvé sily a mohli opäť skórovať! Zo stredu ihriska spoza obrany prudko pálil kapitán Řezanina, ale belgický gólman predviedol skvelé reflexy, vymrštil ruku k ľavej žrdi a loptičku vyrazil.

33:41

Belgicko bolo opäť v útoku, ale opäť bez zakončenia. Slováci si prevzali loptičku a podržali ju, medzičasom sa totiž rozhodli striedať.

32:50

Belgickí florbalisti napokon do útoku prešli, ale tam nemali nárok aby vymysleli čokoľvek nebezpečnejšie. Skóre sa meniť nebude, Mazák si stále drží čisté konto.

31:33

Belgičania sa po dlhšom čase zmocnili loptičky a budú ju chcieť rozohrať pred od svojej svätyne. Slovensko však ihneď formuje hráčov na napádanie rozohrávky, takže ťažko povedať, či sa naši súperi vôbec niekam dostanú.

30:48

Slováci sa stále držia v útoku, Belgičania sa musia brániť. Na hracej ploche sledujeme počas celého duelu v podstate rovnaký priebeh hry.

30:00

Polhodina hry je za nami a musíme uznať, že Slovensko má zápas jednoznačne pod kontrolou. Naši chlapci nedali súperovi takmer žiaden priestor na skórovanie a vedú vysoko 9:0.

29:13

29:13 Martin KUBOVIČ - 0:9

29:13

Slovensko dalo gól!
Naši reprezentanti neudreli v presilovke, ale skórujú krátko po nej. Veľký kus práce odviedol Kubaský, ktorý forčekoval rozohrávku súpera, loptičku pred bránkou získal a prihral na ľavú stranu, kde striehol MARTIN KUBOVIČ, ktorý už loptičku bezpečne dopravil do siete. Asistencia: Oliver Kubaský.

28:09

Belgičania sa ale dokázali ubrániť a medzičasom už hrajú v plnom počte. Naši súperi aj napriek tomu ostávajú v defenzíve pri vlastnej bránke.

27:16

Slovensko sa ešte pokúsi dostať sa do útoku, ale musíme uznať, že belgickí hráči hrajú vo vlastnom oslabení naozaj výborne.

27:02

Grlický sa pokúšal spracovať si prirhávku a poslať loptičku ďalej, ale vôbec mu to nevyšlo. Naopak, Luca Boumans sa cez neho dostal až priamo pred Mazáka, ale našťastie pre Slovensko vypálil iba nad bránku.

26:13

V úvode svojej početnej nevýhody hrajú Belgičania dobre a loptičku odpálili až k Mazákovi.

25:46

Belgicko sa bude brániť! Svoj tím oslabí na dve minúty za hrubosť Steven Michiels.

24:58

Slovensko mohlo pridať aj svoj deviaty gól! Po prudkej strele zrazil gólman Belgicka loptičku iba vedľa svojej bránky, odkiaľ bleskovo dorážal Komínek, no neúspešne.

23:44

Belgickí hráči sa dlhšom čase dostali loptičku cez deliacu čiaru, ale vystreliť sa im vôbec nepodarilo. Brakár Mazák je po zmene strán bez práce.

23:15

Belgičania sa snažia brániť, ale robí im to veľké problémy. De Brauw chcel teraz zabrániť strele, s hráčom bežal až pred gólmana, ale zakončenie slovenskej strany napokon aj tak prišlo.

22:29

Slováci vyhrávajú vysokým osemgólovým rozdielom, ale aj napriek tomu stále držia loptičku na sovjich hokejkách a pokračujú v aktívnej hre smerom dopredu.

21:16

21:16 Ján KOMÍNEK - 0:8

21:16

Slovensko dalo gól!
Aj v úvode strednej časti hry začíname slovenským presným zásahom. Jeho autorom je po strele takmer od mantinelu na pravej strane JÁN KOMÍNEK. Asistencia: Martin Grlický.

20:34

Belgickí florbalisti však majú s rozohrávkou veľké problémy a pre vysoký forčeking sa vôbec nevedia dostať spred svojej bránky.

20:08

V úvode druhej tretiny dostalo Slováci loptičku do útoku, ale pri zadnom mantineli si ju prevzali iba Balgičania.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina je minulosťou. Slovenský tím v nej absolútne dominoval, čo potvrdil siedmimi gólmi do belgickej siete. Naši súperi neskórovali ani raz, dostali sa totiž iba do jednej vážnejšej šance. Gôlman Mazák si tak stále drží čisté konto.

Druhá tretina sa začne približne o 20:12.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:20

Prebieha posledná minúta tejto tretiny a Slovensko sa stále drží pri lopte. Naši chlapci majú hru plne pod kontrolou, súpera k ničomu nepúšťajú.

18:45

18:45 Adrián SZABÓ - 0:7

18:45

Slovensko dalo gól!
Reprezentanti na hracej ploche iba potvrdzujú naše slová o ich dominancii. Dudovič našiel loptičku po zrazenej strele od deliacej čiary, ponúkol ju na pravú stranu a odtiaľ ju ADRIÁN SZABÓ bezpečne napálil do siete. Asistencia: Michal Dudovič.

17:33

Prechody Belgičanov sú márne, naši chlapci sú vždy pripravení zasiahnuť v defenzíve a pomôcť brankárovi Mazákovi, ktorý zatiaľ neinkasoval.

16:58

Slovensko aj v tomto zápase dominuje, na domácom turnaji zatiaľ premožiteľa nenšlo. Atmosféra je výborná, naši chlapci môžu hrať v skvelej nálade.

16:20

16:20 Lukáš ŘEZANINA - 0:6

16:20

Slovensko dalo gól!
Tucet gólov v belgickej sieti je zavŕšený. Postaral sa o to LUKÁŠ ŘEZANINA svojou nenápadnou strelou z ľavej strany od mantinelu, ktorá dokonale zaskočila gólmana súpera. Asistencia: Tomáš Kopčák.

15:01

Medzičasom sa nám začala posledná päťminútovka tejto tretiny. Na hracej ploche sa nedeje nič výnimočnejšie, Slovensko má hru plne vo svojich rukách.

14:16

Mohlo byť znížené! Belgičania sa prezentovali úplne nenápadnou strelou, ktorú Mazák trochu podcenil. Loptička mu po nej vypadla a mierila za bránkovú čiaru, ale náš gólman sa po nej napokon vrhol a v poslednej sekunde ju zastavil.

13:05

Slováci majú aj tento zápas plne pod kontrolou. Belgickí hráči sa zatiaľ o gólový zápis pokúšajú márne, aj keď teraz sa im podarilo aspoň presunúť sa do útoku.

12:35

Belgický tím si vyžiadal oddychový čas.

12:35

12:35 Ján KOMÍNEK - 0:5

12:35

Slovensko dalo gól!
JÁN KOMÍNEK ostal úplne nepokrytý a dostal výbornú prihrávku z ľavej strany. Náš hráč nemohol zaváhať, jednoducho to skúsil strelecky a bol úspešný. Asistencia: Martin Grlický.

11:41

11:41 Jozef HALÁS - 0:4

11:41

Slovensko dalo gól!
Naši reprezentanti pred domácim publikom pokračujú vo výborných výkonoch a pridávajú aj štvrtý gól zápasu. Tentokrát je úspešným strelcom JOZEF HALÁS, ktorý strieľal z pravej strany spoza obrany. Asistencia: Lukáš Řezanina.

10:25

10:25 Martn GRLICKÝ - 0:3

10:25

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci teraz úplne rozobrali belgickú defenzívu a zvyšujú svoj náskok. Po dvojici krížnych prihrávok dostal loptičku pred bránku úplne osamotený MARTN GRLICKÝ a okamžitým švihom sa nemohol mýliť. Asistencia: Martin Konečný.

09:44

Hráči v červených dresoch ostávajú v útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Za obranou na prihrávku čakal Ghilain, ale neúspešne, prihrávku nedostal.

09:07

Belgičania sa okamžite presunuli do útoku a pokúšajú sa o odpoveď, ale zatiaľ márne. Slovenská defenzíva súpera do ničoho nepúšťa.

08:11

Aj v dnenšom dueli sme tak videli rýchly úvod zo strany slovenského celku. Naši reprezentanti začali na domácom turnaji v Nitre do tretice úspešne, pevne veríme, že úspešne aj skončia.

06:27

06:27 Lukáš ŘEZANINA - 0:2

06:27

Slovensko dalo gól!
Slováci udreli v priebehu polminúty už druhýkrát! Naši chlapci rozohrali útočnú akciu z vlastnej obrannej polovice, loptičku ťahal po pravej strane LUKÁŠ ŘEZANINA a správne sa rozhodol pre strelu, nie pre prihrávku cez obrancu. Asistencia: Jozef Halás.

06:01

06:01 Michal MIŠKE - 0:1

06:01

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci napokon začali úspešnejšie aj v tomto zápase a ujímajú sa vedenia! MICHAL MIŠKE naznačoval prihrávku na pravú stranu, ale napokon zvolil prudkú strelu spoza obrany a na tú belgický gólman nestihol zareagovať. Asistencia: Martin Kopčák.

04:00

Čas rýchlo plynie, ale my stále čakáme na otvárací gól stretnutia. Aktivitu badať na oboch stranách, budeme zvedaví, kto sa presadí skôr.

03:16

Naši chlapci sa stále snažia, no narážajú iba na odpor veľmi konsolidovanej belgickej defenzívy. Priamo pred bránku si teraz zbehol Dudovič, no v rýchlosti ho súperi výborne pokryli.

02:02

Slovensko ale npodľahlo vysokému forčekingu súpera. Loptičku si dozadu stiahol Kubovič a pokúsi sa rozohrať na opačnú polovicu palubovky.

01:46

Belgičania sú v úvodných sekundách aktívni a pokúšajú sa prekvapiť pred Mazákovou bránkou. Slovenská rozohrávka je vysoko napádaná.

00:38

Slováci sa síce do útoku presunuli, ale do zakončenia sa nedostali. Belgičania si loptičku vzali, preniesli ju na opačnú polovicu palubovky, kde sa pred bránku natlačil Van der Perre, ale naša obrana mu napokon nedovolila strieľať.

00:06

Prvé buly vyhrali Slováci a s loptičkou sa ihneď stiahli na svoju polovicu, odkiaľ budú chcieť založiť prvú útočnú akciu tohto duelu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche a duel sa o malý moment začne. Slovensko bude hrať v bielych dresoch v bránke s Rastislavom Mazákom, Belgičania v červenej farbe, v ich svätyni začne Sebastien Lacroix.

Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.

Slováci počas hymny

Úvodné zostavy:

Belgicko: Lacroix (Michiels, Deleenheer) – Van der Meeren, Berteloot, Ghilain, Michiels, De Brauw, Nieuwenhove – Ghilain, Jonsson (C), L. Boumans – Van der Perre, De Saedeleer, Chlau – A. Boutmans, Maekelbergh, De Sadeleer – De Saedeleer, Magnusson

Slovensko: Mazák (Turek) – Komačka, Kopčák, Bulko, Joščák, Sikorjak, Katlovský – Dudovič, Řezanina (C), Halás – Miške, Szabo, Nehila – Konečný, Grlický, Komínek – Kubovič, Kubaský, Gál

Rozhodca: Leholk, Jorgensen.
Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní pokračovania kvalifikácie na MS 2016 vo florbale. Slovenských reprezentantov dnes v rámci domáceho kvalifikačného turnaja v Nitre čaká tretí duel, ktorý odohrajú proti Belgicku a vám zo stretnutia vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

Vstup do turnaja zvládli Slováci výborne a v stredu porazili Francúzov vysoko 15:3. Naši reprezentanti predviedli úspešný vstup do zápasu a už v 13. minúte vyhrávali 3:0, ale po viacerých chybách v obrane dovolili Francúzom do 19. minúty znížiť na rozdiel jediného presného zásahu (4:3). Napokon ale ešte do prestávky pridali aj piaty gól, čo im psychicky pomohlo a následne už neinkasovali ani raz. Naopak, v každej zvyšnej tretine skórovali takisto päťkrát a vypracovali si tak vysoký náskok, ktorý francúzski hráči nemali šancu zmazať.
Podrobnosti zo zápasu s Francúzskom a videá všetkých gólov nájdete TU.

V druhom zápase sa Slováci vo štvrtok predstavili proti Islandu a opäť zvíťazili bez akýchkoľvek problémov, tentokrát pomerom 11:0. Naši reprezentanti strelili súperovi po štyri góly v prvej i druhej tretine, v záverečnej časti hry potom pridali ešte tri presné zásahy (jeden z nich po trestnom strieľaní vo vlastnom oslabení). Na opačnej strane neinkasovali ani raz, takže gólman Dominik Turek si udržal čisté konto a bol vyhlásený za najlepšieho hráča svojho tímu.
Podrobnosti zo zápasu s Islandom a videá všetkých gólov nájdete TU.

Belgicko už v Nitre takisto odohralo dve stretnutia. Na to prvé ale Belgičania určite nechcú spomínať, so Švédskom totiž prehrali vysoko 0:22. V druhom zápase sa cez vysoký debakel dokázali preniesť a prvé body vybojovali proti Francúzom, ktorých zdolali 7:3. Výrazný podiel na triumfe Belgicka mal Luca Boutmans, ktorý dosiahol hetrik.

Ďalší program Slovenska na turnaji:
6. februára: Slovenslo – Švédsko (17:00)
7. februára: Rusko – Slovensko (12:00)
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.

Belgie – Slovensko

4:16

konec (0:7, 1:3, 3:6)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 38. De Sadeleer (Maekelbergh), 54. A. Boutmans (Ghilain), 55. Van der Perre (Saedeleer), 58. De Sadeleer (A. Boutmans) – 7. Miške (Kopčák), 7. Řezanina (Halás), 11. Grlický (Konečný), 12. Halás (Řezanina), 13. Komínek (Grlický), 17. Řezanina (Kopčák), 19. Szabó (Dudovič), 22. Komínek (Grlický), 30. Kubovič (Kubaský), 40. Komínek (Szabó), 41. Joščák, 48. Gál (Kubovič), 50. Joščák (Řezanina), 51. Kubaský (Kubovič), 51. Joščák (Komínek), 55. Joščák (Nehila)

Belgie: Lacroix (Michiels, Deleenheer) – Van der Meeren, Berteloot, Ghilain, Michiels, De Brauw, Nieuwenhove – Ghilain, Jonsson (C), L. Boumans – Van der Perre, De Saedeleer, Chlau – A. Boutmans, Maekelbergh, De Sadeleer – De Saedeleer, Magnusson

Slovensko: Mazák (Turek) – Komačka, Kopčák, Bulko, Joščák, Sikorjak, Katlovský – Dudovič, Řezanina (C), Halás – Miške, Szabo, Nehila – Konečný, Grlický, Komínek – Kubovič, Kubaský, Gál

Rozhodčí: Leholk, Jorgensen

Průběh zápasu
1. třetina
06:01
06:27
10:25
11:41
12:35
16:20
18:45
Po 1. třetině
2. třetina
21:16
25:46
29:13
37:34
39:19
39:47
Po 2. třetině
3. třetina
40:53
41:49
45:21
47:14
48:48
49:44
50:02
50:26
51:53
53:28
54:18
54:58
57:17
Konec