Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

Gardenline Litoměřice – SK Olympik Mělník

5:4

konec (3:3)

05.02.2016, 20:20 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 17. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

39:51

Vokoun v posledních sekundách zápasu trefuje spojnici domácí brány velmi prudkou střelou z hranice devíti metrů!

38:53

Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.

38:53

Hosté se dopouštějí pátého akumulovaného faulu.

37:00

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Mělníku, kteří hrají bez brankáře power-play.

37:00

Oddechový čas pro SK Olympik Mělník.

37:00

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Tentokrát už to ale JAKUBU DOBIÁŠOVI vyšlo. Jeho střela k levé pravé tyči zapadla přesně tam, kam měla. Soumar se natahoval po míči marně. Bez asistence.

35:47

Dobiáš se ocitl ve stoprocentní šanci, bohužel pro domácí ani jednou ze dvou střel nedokázal dopravit míč za záda Soumara.

35:01

Pekná akce domácích mohla být zakončena vstřelením branky. Fitzelovi ale v poslední chvíli utekl míč ze sálovek příliš daleko.

33:25

Filinger rozehrál rohový kop tak dobře, že prošel po teči jednoho z protihráčů mezi nohama Soumara. Na vzdálenější tyči se ale nenacházel nikdo, kdo by mohl dokopnout míč do prázdné brány.

32:23

Žlutou kartu dostává Petr Hranička (Gardenline Litoměřice).

32:05

Gabčo se dostal několika kličkami až před bránu Mikoláše, který následně špičkami prstů vyrazil míč mimo svojí svatyni.

29:57

Po další ze střel Filingera se rozezvučela horní tyč! Míč se ovšem odrazil zpět do hry.

28:20

Mělník právě vstřelil branku!
Individuální akce JANA ROLENCE nebyla nikterak složitá. Stačilo proběhnout kolem tří stojících protihráčů a následně nasměřovat svojí střelu pod horní tyč, kam Mikoláš nedosáhl, neboť se snažil vykrýt spodní část brány. Asistence: Jiří Vokoun.

27:44

Trnka poslal přes celou délku hrací plochy míč až na nohu Volfa, který měl na zasažení míče jen několik jednotek sekund. Volf zvolil zakončení mezi nohy Soumara. Hostující brankář ovšem dokázal dát nohy k sobě včas.

24:59

Gabčo vypíchl míč soupeři a následně se s ním hnal sám na bránu. Na půlící čáře napřáhl pro dělovou střelu, která se odrazila od tyče zpět do hřiště!

24:10

Žlutou kartu dostává David Müller (Gardenline Litoměřice).

22:53

Domácí se tlačili ve třech hráčích do brány a málem společně s nimi doputoval do sítě i míč. U hostů stála velká porce štěstí, neboť Soumar na poslední chvíli vyrazil zakončení Litoměřických.

22:39

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácím vyšla rozehrávka rohového kopu. Filinger našel milimetrově nabíhajícího LIBORA VOLFA ke vzdálenější tyči. Míč stačilo Volfovi pouze usměrnit, aby následně skončil v síti soupeře. Asistence: David Filinger.

21:53

Gabčo hasil oheň před vlastní bránou, když zastavil přihrávku jednoho z domácích hráčů těsně před bránou.

20:00

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácí využívají v závěru prvního poločasu výhodu desetimetrového kopu. DAVID FILINGER poslal z deseti metrů míč k pravé tyči, Soumar sice vystihl směr zakončení soupeře, na míč ale nedosáhl.

19:59

Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.

18:58

Koláčkova střela byla před bránou soupeře nepříjemně tečována. Nyní může Soumar děkovat štěstí, že se míč nestočil do jeho brány.

16:51

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Tak to byla lahůdka v podání DAVIDA FILINGERA, který těsně za vlastním brankovištěm obdržel míč, prokličkoval se celým hřištěm a následně zakončil na vrcholu brankoviště. Míč se zastavil až v síti soupeře. Asistence: Václav Mikoláš.

15:36

Oddechový čas pro SK Olympik Mělník.

15:03

Hosté se dopustili pátého akumulovaného faulu.

14:21

Mělník právě vstřelil branku!
Mělničtí navyšují své vedení již na rozdíl dvou branek. Gabčův střílený centr těsně před brankářem tečoval PAVEL ŠUBA, který dokázal kulatý nesmysl usměrnit za záda bezmocného Mikoláše. Asistence: Josef Gabčo.

13:52

Mělničtí to zřejmě dnes hrají především na brejky. V dalším se ocitla hned trojice hráčů ve tmavých dresech. Pavlík svojí křížnou nahrávkou našel nohu Vály, který doběhl z druhé vlny, ale zcela opuštěnou bránu nedokázal trefit.

12:37

Mikoláš byl z brány vyběhnutý až příliš, a tak to zkoušel Vokoun obloučkem, který nadělal domácímu brankáři problémy, ale dokázal vyrazit míč do bezpečí.

12:01

Skóre mohlo být opět vyrovnáno, neboť střela Filingera byla před bránou několikrát tečována a míč se pohyboval nad brankovou čárou, ale rozhodčí rozpažili.

11:24

Mělník právě vstřelil branku!
Jenže hosté z Mělníka velmi rychle odpovídají. Hned následující útok z rozehrávky končí brankou, kterou zaznamenává JAN ROLENC. Asistence: Daniel Dvořák.

11:06

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácím zřejmě vyšla porada před rozehráním nepřímého kopu, neboť po několika přihrávek napřáhl ke střele DAVID FILINGER, jehož střela přes několik střel soupeřova hráčů zaplula do brány. Asistence: David Müller.

11:03

Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.

09:06

Žlutou kartu dostává David Filinger (Gardenline Litoměřice).

08:40

Filinger se po pěkně kombinaci dostal do osamoceného úniku, ze kterého ovšem nedokázal poslat míč mezi tři tyče.

06:28

Mělník právě vstřelil branku!
Domácí se po rohovém kopu dostali ke střele, kterou Soumar vyrazil přesně do běhu jednoho z hráčů Olympiku. Ten ještě na Mikoláše nevyzrál, ale na dorážku JIŘÍHO VOKOUNA už domácí brankář nedosáhl. Bez asistence.

05:11

Müller v rohu hrací plochy obral soupeře o míč a ihned ho servíroval Fitzelovi, který ale nedokázal prostřelit posledního obránce, který zaklekl včas a zabránil tak míči v cestě do brány.

04:01

Domácí kapitán našel milimetrovým pasem nohu Fitzela, který se ještě snažil centrem najít lépe postaveného spoluhráče. Tomu ale minul míč hlavu jen o několik milimetrů.

01:32

Ve velké příležitosti na vstřelení úvodní branky byl velmi blízko Volf, ten se ale v tváří tvář brankáři nedokázal prosadit tak, jak by potřeboval.

Gardenline Litoměřice – SK Olympik Mělník

5:4

konec (3:3)

Zpět na online

Branky: 12. Filinger (Müller), 17. Filinger (Mikoláš), 20. Filinger (10 m kop), 23. Volf (Filinger), 37. Dobiáš – 7. Vokoun, 12. Rolenc (Dvořák), 15. Šuba (Gabčo), 29. Rolenc (Vokoun)

Karty:   10. Filinger (GRD), 25. Müller (GRD), 33. Hranička (GRD)

Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Ekrt) – Volf, Hranička, Kyzlík, Filinger (C), Trnka, Koláček, Dobiáš, Müller, Fitzel

SK Olympik Mělník: Soumar – Jenč, Dvořák, Banovič, Vokoun, Gabčo (C), Šuba, Pavlík, Rolenc, Vála

Rozhodčí: Vladimír Stádník, Tomáš Velebil
Delegát: Pavel Nepil