Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Liverpool FC

2:0

konec (0:0)

02.02.2016, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • 24. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.75 3.3 2.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Poslední střídání, ke kterému sáhl Claudio Ranieri. Zkušený manažer stáhl ze hry Riyada Mahreze, místo něhož přišel na trávník Leonardo Ulloa.

87

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází João Carlos Teixeira.

87

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Andy King.

86

Okazaki si došel pro faul, za který dostává Lucas Leiva žlutou kartu. Vůbec první karetní trest, který jsme v zápase viděli.

79

Domácí poprvé střídají. Aplaus vyprovází z trávníku Marca Albrightona, jehož nahradil mladíček Demarai Gray.

75

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Emre Can, přichází Joe Allen.

71

71. Jamie VARDY - 2:0

71

Leicester právě vstřelil branku!
JAMIE VARDY přidává svůj druhý gól v utkání! Přihrávku Okazakiho tečoval Sakho tak, že balón propadl kolem Lovrena přímo k Vardymu a ten sám před Mignoletem nezaváhal. Útočník Foxes míč uklidil do horního rohu svatyně Reds a Simon Mignolet je na své spoluhráče hodně navztekaný.

70

Okazaki ve vápně upadl a domácí se dožadovali penalty! Přesto se ještě do šance dostal Drinkwater, jemuž míč stačil vypíchnout z kopačky Simon Mignolet!

66

Přichází avizované střídání. Odchází kapitán Liverpoolu Jordan Henderson, kterého střídá Christian Benteke. Jasné posílení útoku.

60

60. Jamie VARDY - 1:0

60

Leicester právě vstřelil branku!
Nádhera v podání JAMIEHO VARDYHO! Nejlepší střelec Premier League si naběhl na dlouhý pas Mahreze a nijak se nerozpakoval a z první balón napálil pod břevno hostující brány. Mignolet byl příliš daleko ze své svatyně a nemohl tak Vardyho výborné zakončení zastavit.

58

Alberto Moreno zkusil překvapit Schmeichela ranou, která mířila k bližší tyči. Domácí gólman měl co dělat, aby míč vyboxoval!

48

Moc hezká kombinace Liverpoolu po ose Henderson – Milner a Emre Can. Posledně jmenovaný pálil z dobré pozice těsně vedle tyče!

35

Nádherný moment v podání Riyada Mahreze i Simona Mignoleta! Domácí hráč míč z dálky napálil do vzdálenější šibenice, ovšem Mignolet ho levou rukou vytlačil mimo svou bránu. Wow!

33

Po Lallanově centru si málem vstřelil vlastní gól Christian Fuchs. Rakouský levý obránce hlavičkoval jen těsně vedle šibenice vlastní svatyně!

11

Obrovskou šanci si vytvořili také hosté z Liverpoolu! Milner odcentroval na zadní tyč, kde byl Henderson, který balón sklepl před bránu. Tam se nacházel úplně zapomenutý Emre Can, ovšem Schmeichel se zaskvěl podobně, jako předtím Mignolet, a dokázal míč vytěsnit nad břevno!

8

Henderson byl na půlce okamžitě atakován a přišel o míč. Okazaki ho předal doleva Vardymu a sám se vydal do šestnáctky. Jeho spoluhráč mu adresoval parádní centr a hosté mohou děkovat Mignoletovi, který famózním reflexivním zákrokem vytlačil Japoncovu hlavičku na horní část brankové sítě!

2

První zajímavá situace, kterou si vytvořily Lišky. Okazaki nahrál Mahrezovi, který si míč navedl na střed hřiště a z 20 metrů vypálil vedle levé tyče.

Leicester City – Liverpool FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Vardy (Mahrez), 71. Vardy

Karty:   86. Lucas Leiva (LIV)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 6:7.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (90. Ulloa), Kanté, Drinkwater, Albrighton (79. Gray) – Okazaki (87. A. King), Vardy.
Náhradníci: Schwarzer – A. King, Gray, Ulloa, Dyer, Wasilewski, Chilwell.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, M. Sakho, A. Moreno – Henderson (C) (66. Benteke), Lucas Leiva, Can (75. Allen) – Milner (C), Firmino (87. Teixeira), Lallana.
Náhradníci: D. Ward – K. Touré, Benteke, Allen, Ibe, Flanagan, Teixeira.

Rozhodčí: A. Marriner – L. Betts, P. Kirkup

Diváci: 32121