Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Aston Villa FC

2:0

konec (0:0)

02.02.2016, 20:45 • Upton Park, London • 24. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.85 3.46 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Cheikhou Kouyaté, kterého nahrazuje Pedro Obiang.

90

Budou se nastavovat tři minuty nad rámec druhého poločasu!

89

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, kterého nahrazuje Nikica Jelavič.

88

Ještě jedna velká šance domácích! Střídající Moses dostal krásnou přihrávku na pravé straně, odkud z první křižně vypálil, ale jeho přízemní pokus těsně minul vzdálenější tyč branky hostů!

86

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Enner Valencia, kterého nahrazuje Victor Moses.

85

85. Cheikhou KOUYATÉ - 2:0

85

West Ham právě vstřelil branku!
Domácí přidávají druhou branku a vítězství mají téměř v kapse! Rohový kop se Aston Ville vůbec nepovedl, když předposlední hráč nezpracoval míč a Michail Antonio vyrazil do akce 2 na 1. V ideálním momentě poslal krásný křižný pas na opačnou stranu vápna CHEIKHOUOVI KOUYATÉMU, který si sám před Bunna poradil mazácky a míč poslal přesně "pod víko" přes padajícího brabkáře Villans – 2:0!

80

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Gabriel Agbonlahor, kterého nahrazuje Scott Sinclair.

77

A znovu šance Kladivářů! Nejprve byl na hranici vápna sporně poslán k zemi Valencia, hrálo se dál. Odraženého míče se zmocnil Noble, který jej z první napálil směr branka Villans, ale i jeho pokusu scházel kousek, aby zamířil přesně za záda Bunna!

76

Další velká šance domácích! Cresswell skvěle zpracoval míč na hranici vápna, čímž se vlastně zbavil dotírajícího obránce. Poté mířil na zadní tyč, ale jeho obstřel těsně minul levou tyč celku z Birminghamu!

73

Dnešní utkání sleduje 34 914 diváků! Skvělá návštěva v Upton Parku!

71

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Carles Gil, kterého nahrazuje Kieran Richardson.

69

Mark Noble následně ale vletěl do souboj příliš horlivě a svým skluzem ostře sestřelil soupeře, za což pochopitelně také on uviděl žlutou kartu.

67

James Collins vzápětí zastavil rodící se brejk Villans pouze za cenu faulu a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.

62

Antonio si však celou situaci vynahradil, když obdržel krásný pas na pravé straně a z první chtěl míč vrátit před prázdnou branku na Kouyatého, ale tomu v dorážce zabránil jeden z obránců! Hosté poté ve zmatcích zahráli míč na rohový kop.

58

58. Michail ANTONIO - 1:0

58

West Ham právě vstřelil branku!
Domácí jdou zaslouženě do vedení! Lví podíl na brance má domácí kapitán Mark Noble, který vybojoval míč ve středu hřiště. Poté se rozhlédl a milimetrovým centrem našel přesně naběhnutého MICHAILA ANTONIA, jenž míč lišácky poslal hlavou na zadní tyč a ten se od ní odrazil za záda brankáře Aston Villy – 1:0!

54

K míč se postavil sám faulovaný Payet, který míč skvěle zatočil přes zeď, nicméně jeho pokus zastavila pouze pravé tyč branky hostujícího celku!

51

Další fantastická akce domácích! Po nacvičené akci z rohového kopu se míč přímo od rohového praporku snesl přesně na nohu Noblea, který z hranice vápna volejem napřáhl, ale jeho prudkou pumelici k tyči dokázal brankář Bunn vyrazit!

50

Neuvěřitelné, co nyní předvedl Richrads! Collins dostal skvělý míč za obranu, který ještě hlavou vracel na čtveřici volných spoluhráčů na malém vápně, ale na poslední chvíli skočil po balonu nohou právě Richards, jenž tak zabránil zcela jisté brance!

48

Alex Song vzápětí fauloval ve středu hřiště a za svůj ostrý skluz uviděl žlutou kartu.

45

Bude se nastavovat jedna minuta nad rámec první půle!

44

A také z toho byla šance West Hamu! Rozehrání se ujal Antonio, který míč krásně zatočil přes zeď, nicméně pro smůlu svého celku těsně vedle pravé tyče Bunnovy branky!

17

Tak pozor! Hosté budou dohrávat v deseti! Jordan Ayew nyní předvedl neuvěřitelný zkrat, když v nevinném souboji doslova sestřelil loktem nic netušícího Cresswella a rozhodčí ghanského útočníka nemilosrdně poslal předčasně do sprch!

11

Hosté znovu zaútočili po levé straně, kde centroval z první Agbonlahor, jehož pas však rukou zastavil evidentně jeden z obránců Kladivářů, nicméně penalta se nepíská!

2

K Payetovi se později míč znovu odrazil, francouzský záložník si míč natáhl po lajně, ovšem jeho prudký centr nasměroval Valencia pouze vedle pravé tyče hostí!

West Ham United – Aston Villa FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Antonio (Noble), 85. Kouyaté (E. Valencia)

Karty:   48. Song (WHU), 67. Collins (WHU), 69. Noble (WHU)   17. J. Ayew (ASV)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 17:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 9:11.

West Ham United: Adrián – Tomkins, Collins, Reid, Cresswell – Kouyaté (90+3. Obiang), Song, Noble (C) – Antonio (89. Jelavić), E. Valencia (86. Moses), Payet.
Náhradníci: Randolph – Oxford, O´Brien, Obiang, Cullen, Moses, Jelavić.

Aston Villa FC: Bunn – Richards (C), Okore, Lescott, Cissokho – Bacuna, Gueye, Veretout – Gil (71. Richardson), J. Ayew, Agbonlahor (80. Sinclair).
Náhradníci: Guzan – Clark, Richardson, Lyden, Grealish, Sinclair, N. Mason.

Rozhodčí: Moss – Bennett, Collin