Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk

2:3

konec (0:1, 1:0, 1:2)

01.02.2016, 15:00 • Yunost Sport Palace • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.65 4.5 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Traktor Čeljabinsk v domácím prostředí prohrál s Jugrou Chanty-Mansijsk 2:3!

První třetina nabídla velmi dobrý výkon Jugry, která se úvodní branky dnešního utkání dočkala už v desáté minutě, kdy využil přesilovou hru střelou od modré Stanislav Kalašnikov! Traktor se následně probudil, a rovněž byl aktivní, nicméně Gelašvili neměl příliš práce.

Ve druhé třetině podal domácí celek zlepšený výkon, a zaslouženě se dočkal srovnání stavu! V polovině zápasu se před Gelašvilim nejlépe zorientoval Alexej Kručinin, který srovnal stav na 1:1. Po zbytek třetiny byl aktivnější domácí celek, nicméně se prosadit nedokázal.

Hned na začátku třetí třetiny se Jugra dostala do vedení po záashu Pavla Medveděva. Domácí však o necelou minutu později odpověděli brankou Andreje Popova. Gólové hody pokračovaly, a o další branku se postaral Ivan Jacenko, jehož branka byla nakonec vítězná!

ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
Filip Novák (CLJ) – 0+0, 2 střely, TOI – 16:23
Martin Růžička (CLJ) – 0+0, žádná střela, TOI – 10:12

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:35:04)

Konec zápasu.

59:26

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jakucenja – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Jašin – 2 min., hrubost).

59:26

Gelašvili dostává trest ve hře, což znamená konec v dnešním zápase. Do branky Jugry tak nastupuje na posledních čtyřicet sekund náhradník Fokin!

59:26

Hodně netradiční situace byla k vidění před hostující brankou! Brankář Gelašvili ztratil nervy, a začal se sápat po Popovovi. Gelašviliho rozhodčí však zastavili, nicméně se musejí rozhodčí poradit, kdo všechno bude vyloučený!

58:59

Domácí celek se drží v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje!

58:19

Demčenko odjíždí na lavičku, a domácí celek to bude zkoušet v šesti!

58:19

Obrovská šance domácího celku! Po levé straně najel do útočného pásma Andrej Popov, jehož střelu Gelašvili vyrazil před sebe, nicméně následnou dorážku Kručinina nakonec zblokoval Jašin!

57:52

Traktor má velké problémy se dostat do útočného pásma, a čas velmi rychle běží! Do konce zbývají dvě minuty ...

57:01

Andrej Popov se pokoušel projít do útočného pásma, nicméně velmi dobře hrající Kalašnikov jeho postup v pohodě zastavil.

56:16

Jak byste srovnali Utkání hvězd v KHL a v NHL? :-)

56:16

Jugra zvládá závěr dnešního utkání velmi dobře po taktické stránce, a zatím svého soupeře do žádné větší šance nepouští.

55:33

Do útočného pásma najel hostující Lapenkov, který si udělal prostor ke střele, nicméně jeho následný pokus mířil mimo branku.

54:58

Jugra opět pouze vyhodila kotouč do útočného pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. To hostům stačí ...

54:19

První útočná formace Traktoru se pokoušel projít do útočného pásma, nicméně přechod přes modrou nedopadl ideálně, a je odpískán ofsajd.

53:33

Jugra vyhrála vhazování ve vlastním pásmu, a následně Ugolnikov pouze vyhodil kotouč do středního pásma.

53:11

Jugra i nadále drží velmi nadějný výsledek, a domácím se pomalu krátí čas na vyrovnání.

51:31

Jurga velmi dobře bránila po vyhození střední pásmo, a domácí celek se nadále nemůže dostat do útočného pásma!

50:52

V pravém rohu chyboval Andrej Popov, kterému utekl kotouč, a následně Stanislav Kalašnikov vyhazuje až k brance Demčenka.

50:19

První přesilovková formace domácího celku kombinovala v útočném pásmu, a do zakončení se pustil Martynov. Jeho rána však mířila mimo!

49:52

Traktor si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Jevgenij Lapenkov, který na pravé straně hákoval Kručinina.

49:06

Jugra začala hrát velmi pasivně, což je vzhledem k výsledkuý pochopitelné. Traktor však začíná být nebezpeční, a uvidíme, zdali dokáže vyrovnat.

48:26

Kručinin zatáhl kotouč do útočného pásma, a následnou střelou se pokusil ohrozit Gelašviliho. Brankář Jugry však kotouč vyrazil betonem.

47:16

Jugra nedokázala přejít přes střední pásmo, a je odpískán ofsajd. Následuje komerční přestávka!

46:21

Alexander Šarov zatáhl kotouč do útočného pásma, a následnou zadovkou se pokoušel uvolnit Růžičku. Přihrávka však byla příliš pomalá, a domácí celek o kotouč přišel.

45:56

Domácí celek se radoval z vedení pouhé dvě minuty, a poté se opět prosadili hosté. Dokáže Jugra současné vedení již udržet?

45:19

45:19 Ivan JACENKO - 2:3

45:19

Jugra právě vstřelila branku!
Gólové hody ve třetí třetině pokračují, a hostující celek si bere ztracené veení rychle zpět. Jugra dlouhou dobu kombinovala v útočném pásmu. Stále se však nemohla dostat do zakončení. Následná rána Želdakova od modré ířila mimo, nicméně Sitnikov dostal kotouč na Bortnikova, který si všiml ještě lépe postaveného IVANA JACENKA, a ten měl již pozici jednoduchou! Asistence: Igor Bortnikov, Vitalij Sitnikov.

44:07

Jugra si zahraje přesilovou hru! Podruhé v tomto zápase směřuje na trestnou lavici Denisov, který podrazil pronikajícího Jacenka.

43:42

Hostující celek se po obdržené brance nastěhoval do útočného pásma, a vypadá to, že se bude pokoušet co nejdříve dostat zpět do vedení.

42:59

42:59 Andrej POPOV - 2:2

42:59

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí celek však bleskově odpovídá, a srovnává na 2:2! Za vlastní brankou operoval s kotoučem obránce Martynov, který následně vyslal parádní přihrávku, na kterou si najel ANDREJ POPOV. Domácí útočník vyslal pěknou střelu, na kterou byl Gelašvili krátký! Asistence:

41:45

41:45 Pavel MEDVEDĚV - 1:2

41:45

Jugra právě vstřelila branku!
A hostující celek se dostává na začátku třetiny do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Před Demčenkem se dostal ke střele Oleg Jašin, jehož střelu Gelašvili ještě vyrazil, nicméně hned poté se k dorážce dostal PAVEL MEDVEDĚV, a ten už mířil přesně! Asistence: Oleg Jašin.

40:19

Jugra dohrávala na začátku třetiny přesilovou hru, nicméně se nedokázala ani dostat do útočného pásma ...

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině podal domácí celek zlepšený výkon, a zaslouženě se dočkal srovnání stavu! V polovině zápasu se před Gelašvilim nejlépe zorientoval Alexej Kručinin, který srovnal stav na 1:1. Po zbytek třetiny byl aktivnější domácí celek, nicméně se prosadit nedokázal.

Poslední třetině začne přibližně v 16:40!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:03

Jugra se dokázala usadit v útočném pásmu, a ke střele z pravé straně se dostal Jevgenij Lapenkov, jehož ránu však Demčenko lapil.

38:15

Domácí Semjon Afonasjevskij v rohu kluziště tvrdě atakoval obránce Kalašnikova, a dostává dvouminutový trest!

37:58

Traktor je v posledních minutách velmi aktivní, nicméně zatím se k vedoucí brance nedokázal propracovat.

37:17

Obránce Želdakov si najel mezi kruhy na příhrávku od Kručinina, a pohotově vystřelil. Jeho pokus však Gelašvili vyrazil!

36:49

Útočnou akci domácího celku táhl středem hřiště Popov, který svou následnou přihrávkou hledal Jakucenju. Ruskému útočníkovi se však nepodařilo kotouč trefit!

35:18

Filip Novák velmi riskatně rozehrával ve vlastním pásmu, a kotouč poslal před Demčenka. Před domácího brankáře si najížděl Jacenko, nicméně Martynov dokázal chybu českého beka napravit.

34:33

Maxim Jakucenja potvrzuje svůj dnešní dobrý výkon. Ruský útočník se dokázal ze strany prokličkovat před Gelašviliho, nicméně ten následně dokázal jeho ránu vyrazit!

33:50

Jugře se nepovedla rozehrávka, a kotouč skončil u domácích obránců, kteří se chystají přejít do postupného útoku.

32:41

Domácí celek je již v plném počtu, a vzápětí obránce Ugolnikov vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.

32:06

Z hranice pravého kruhu to zkoušel útočník Sitnikov, nicméně jeho pokus mířil nad branku Demčenka!

31:39

Traktor si však zatím v tomto oslabení vede velmi dobře, a již podruhé dokázal vyhodit kotouč ven ze třetiny.

31:02

Od modré to opět zkoušel obránce Stanislav Kalašnikov, který však v tomto případě Demčenka nepřekonal.

30:36

Další vyloučení v dnešním utkání! Domácí kapitán Andrej Denisov se provinil nedovoleným bráněním ve středním pásmu, a nabízí hostům přesilovou hru!

29:59

Chanty-Mansijsk se usadil v útočném pásmu, a nebezpečnou střelu z hranice levého kruhu vyslal Rybakov. Demčenko byl však pozorný, a jeho střelu dokázal lapit!

29:21

Jugra je po obdržené brance aktivnější, a pokouší si vzít ztracené vedení rychle zpět.

28:26

28:26 Alexej KRUČININ - 1:1

28:26

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak, i Traktor velmi rychle využívá přesilovou hru, a srovnává na 1:1! Andrej Popov se dostal ke kotouči na levé straně, a mezi kruhy našel Alexeje Petrova. Jeho pohotovou střelu pozastavil obránce, nicméně pohotově zareagoval ALEXEJ KRUČININ, který poslal kotouč do branky! Asistence: Alexej Petrov, Andrej Povov.

27:19

Za brankou fauloval Alexej Vasilčenko, který podrazil Kručinina, a Traktor si zahraje přesilovou hru!

27:03

Ve středním pásmu se do sebe pustil Filip Novák s Andrejem Ankudinovem. Rozhodčí se je pokoušeli odtrhnout, nicméně to se jim příliš nedařilo. Oba hráči jsou již na trestné lavici, a dostává dvouminutové tresty.

26:53

Pavel Medveděv se dokázal dostat do útočného pásma, a svižnou střelu prověřil Demčenka. Domácí brankář byl však pozorný.

26:12

Alexander Rybakov předvedl velmi pěknou indivudální akci, kdy obrkroužil branku, a následně se proháčkoval mezi kruhy. Domácí forvard však nakonec o kotouč přišel.

25:32

Anton Glinkin se uvolnil na pravé straně, a pohotově vystřelil. Do jeho pokusu vložil hůl bek Ugolnikov, a dokázal ránu zblokovat.

24:48

Jugra teď byla velmi blízko druhé brance! Kirill Rasskazov dostal přihrávku na modrou, a dokázal se dostat až před Demčenka. Jeho následnou střelu však domácí brankář do branky nepustil!

23:59

Hostujícímu Želdakovi ujely nervy, a dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování!

23:28

Traktor velmi snadno prošel přes modrou čáru do útočného pásma, a následně se ke kotouči dostal Popov, jehož pohotová rána však mířila těsně nad branku.

21:59

Obránce Andrej Antonov se dostal při rozehrávce pod tlak napadajícího domácího hráče, avšak si nakonec dokázal poradit, a Traktor může zamířit vpřed.

21:33

Jugra pokračuje v aktivním výkonu, nicméně ve druhé třetině se zatím k zakončení dostat nedokázala.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina nabídla velmi dobrý výkon Jugry, která se úvodní branky dnešního utkání dočkala už v desáté minutě, kdy využil přesilovou hru střelou od modré Stanislav Kalašnikov! Traktor se následně probudil, a rovněž byl aktivní, nicméně Gelašvili neměl příliš práce.

Druhá třetina začne přibližně v 15:50!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:31

Jugra dohrává třetinu ve vlastním pásmu, a už to nevypadá, že by se hosté hnali do útoku.

18:49

Traktoru se podařila rozehrávka, a do útočného pásma zatáhl kotouč Rybakov. Jeho následná přihrávka směřovala na Vladimira Denisova, jehož střela skončila v lapačce Gelašviliho.

18:31

Chanty-Mansijsk zvládl své oslabení na jedničku, a vyloučený hráč je již zpět na ledové ploše.

17:55

Domácím se však zatím druhá přesilová hra v tomto utkání příliš nedaří, a konec trestu Medveděva se blíží!

16:27

V závěru první třetiny si zahraje domácí celek přesilovou hru! Pavel Medvěděv tentokrát fauloval ve středním pásmu pronikajícího Šinina, a odchází podruhé v dnešním zápase na trestnou lavici!

15:53

Po delší době je hra přerušena, neboť se domácím nepodařilo přejít přes střední pásmo, a je odpískán ofsajd. Následuje komerční přestávka.

15:36

Domácí Vjačeslav Osnovin vystřelil z ostrého úhlu, nicméně jeho ránu pozorný Gelašvili dokázal vyrazit do rohu kluziště!

15:13

Domácí bek Denisov zatáhl kotouč za vlastní branku, a opět vyčkává na dostřídání svých spoluhráčů.

14:43

Maxim Jakucenja opět zavezl kotouč za branku hostujícího celku, a následně jej poslal před Gelašviliho. K zakončení se dostal Borotnikov, nicméně mířil mimo.

14:02

Jugra se pokoušela usadit v útočném pásmu, nicméně spolupráce mezi Jacenkem a Sitnikovem nebyla ideální, a u kotouče jsou domácí.

13:16

Nyní dostává prostor k rozehrávce hostující Čeljabinsk, který bude začínat po dostřídání od vlastní branky.

12:33

Maxim Jakucenja si prodloužil střídání, a v útočném pásmu dostal ideální přihrávku od Martynova. Následně ruský forvard našel Kručinina, který však před Gelašvilim promáchl!

11:53

Filip Novák hledal dlouhou přihrávkou na pravé straně Maxima Jakucenju, tomu se však nepodařil kotouč ideálně zpracovat, a utekl mu k bekovi Jugry.

11:13

Hostující celek si zatáhl kotouč do vlastní třetiny, a obránce Ugolnikov jej zavezl za vlastní branku, a čeká, až spoluhráči dostřídají.

10:31

Na druhé straně kluziště zahrozil domácí Vjačeslav Osnovin, který prověřil pozornost Gelašviliho střelou z pravé strany. Brankář Jugry byl však na svém místě!

10:08

Jugra pokračuje v aktivním výkonu, a k další střele hostujícího celku se dostal Jevgenij Orlov. Demčenko byl tentokrát pozorný, a kotouč lapil.

09:45

09:45 Stanislav KALAŠNIKOV - 0:1

09:45

Jugra právě vstřelila branku!
A Jugra potvrzuje svůj dobrý výkon, a velmi rychle svou přesilovou hru využívá! Chanty-Mansijsk vyhrál buly v útočném pásmu, a dostal se do kombinace. Následně dostal na modrou přihrávku STANISLAV KALAŠNIKOV, který se opřel do kotouče, a jeho rána skončila za zády Demčenka! Asistence: Kirill Rasskazov, Jevgenij Lapenkov.

09:24

Hostující celek si zahraje další přesilovou hru! Domácí špatně střídali, a lavička Traktoru dostává dvouminutový trest. Ten nakonec odpyká Ilja Zinovjev.

08:51

Jugra zatím svého soupeře přehrává, a je velmi aktivní. Demčenko však zatím všechny střely hostujících střelců pochytal.

07:33

Po delší době šli vpřed domácí, a do zajímavé šance se dostával Kručinin. Ruského útočníka napadal Ugolnikov, nicméně domácí hráč se i tak dostal ke střele. Gelašvili byl však pozorný!

07:16

Pavel Varfolomejev se uvolnil na levé straně, přešel přes Martynova, a následně ještě stihl přihrát Lapenkovovi. Jeho následná rána však mířila mimo.

06:42

Traktor je v posledních minutách lehce zaskočen aktivitou svého soupeře, a nemůže se dostat do hry.

06:03

Jugra je však nadále nebezpečná! Na levé straně dostal prostor Akmaldinov, kterému najížděl na opačné straně Běljajev. Ruský útočník však neposlal přesnou přihrávku.

05:22

V samotném závěru přesilové hry Jugry se tlačil do dalšího příležitosti Jacenko, nicméně Filip Novák mu na poslední chvíli v zakončení zabránil.

05:03

První velkou příležitost hostujícího celku měl Pavel Varfolomejev, který si vybruslil z levé strany, a nebezpečně vystřelil. Jeho ránu však dokázal Demčenko lapačkou vyrazit nad branku!

04:47

Jugra již zahajuje svou přesilovou hru, a momentálně kombinuje v útočném pásmu.

03:33

Síly na ledě se vyrovnají! Anton Glinkin byl při napadání v útočném pásmu příliš důrazný, podrazil bránícího Kalašnikova, a odchází na trestnou lavici.

03:21

Traktoru se zatím nedaří usadit v útočném pásmu, a hostující celek se skvěle brání. Kotouč je momentálně v pásmu domácího celku.

02:26

Začátek přesilové hry se však domácím nepovedl, a po nepřesné přihrávce Kručinina končí kotouč ve středním pásmu.

02:01

A bude se vylučovat! Na trestnou lavici putuje hostující Pavel Medveděv, který v rohu kluziště nasimuloval pád po souboji s Novákem, a odjíždí na trestnou lavici.

01:55

Druhý útoku Jugry se dokázal usadit v útočném pásmu, nicméně zatím se ke střele nedokázal dostat.

00:55

Na druhé straně vyslal první střelu zápasu Maxim Jakuncenja, nicméně jeho přízemní pokus dokázal lapit brankář Gelašvili!

00:21

Do dnešního utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří vyhráli vhazování, a dostali se do útoku. Nahození Želdakova však branku Demčenka minulo.

00:01

Utkání právě začalo.

Danny Taylor přestoupil ze Záhřebu do Sparty! Myslíte, že kanadský brankář pomůže Spartě k titulu?

Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Nazarov) – Novák, Martynov, Borodkin, Denisov (C), Šinin, Žuldikov, Petrov (A), Klimontov – Popov, Jakucenja, Kručinin – Gubarev, Osnovin, Afonasjevskij – Rybakov, Glinkin, Kokujov – Růžička, Šarov, Zinovjev

Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Antonov, Pogorišnijm Vasilčenko, Seleznjov – Sitnikov (C), Jacenko, Borotnikov (A) – Rasskazov, Varfolomejev, Lapenkov -Jašin, Orlov, Medveděv – Ankudinov, AKmaldinov, Běljajev

Rozhodčí: Vasiljev, Kadjorov – Viljugin, Parfjonov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Příjemné pondělní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga míří do svého finiše základní části. My se společně zaměříme na souboj Traktoru Čeljabinsk s Jugrou Chanty-Mansijsk. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
TRAKTOR ČELJABINSK
Tým Pavla Francouze nezažívá ideální sezóně, a ani letos se do bojů o play-off nejspíše nepodívá. Momentálně se nachází na desátém místě Východní konference se ziskem 71 bodů, a na osmý Barys ztrácí celkem devět bodů!

Poslední zápase sehrál Traktor v domácím prostředí s Magnitogorskem. Čeljabinsk podal velmi dobrý výkon, avšak nechal si utéct dvoubrankový náskok, a nakonec prohrál po nájezdech.
JURGA CHANTY-MANSIJSK
Jugra měla velmi dobrý vstup do sezóny, a už to vypadalo, že by se Chanty-Mansijsk mohl dočkat postupu do play-off. Výkony však šly dolů, a momentálně se Jugra nachází na jedenáctém místě tabulky Východní konference, a na osmou pozici ztrácí čtrnáct bodů.

Jugra odehrála posledních pět zápasů v domácím prostředí, a z toho vyhrála pouze dva. V posledním zápase Chanty-Mansijsk prohrál s Avtomobilistem 1:2 po samostatných nájedzech.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Traktor Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk

2:3

konec (0:1, 1:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Kručinin (Petrov, Popov), 43. Popov – 10. Kalašnikov (Rasskazov, Lapenkov), 42. Medveděv, 46. Jacenko (Bortnikov, Sitnikov)

Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Nazarov) – Novák, Martynov, Borodkin, Denisov (C), Šinin, Žuldikov, Petrov (A), Klimontov – Popov, Jakucenja, Kručinin – Gubarev, Osnovin, Afonasjevskij – Rybakov, Glinkin, Kokujov – Růžička, Šarov, Zinovjev

Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Antonov, Pogorišnijm Vasilčenko, Seleznjov – Sitnikov (C), Jacenko, Borotnikov (A) – Rasskazov, Varfolomejev, Lapenkov -Jašin, Orlov, Medveděv – Ankudinov, AKmaldinov, Běljajev

Rozhodčí: Vasiljev, Kadjorov – Viljugin, Parfjonov

Diváci: 5000

Průběh zápasu
1. třetina
02:01
03:33
09:24
09:45
16:27
Po 1. třetině
2. třetina
23:59
27:03
27:19
28:26
30:36
38:15
Po 2. třetině
3. třetina
41:45
42:59
44:07
45:19
49:52
59:26
59:26
Konec