Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Norwich City – Liverpool FC

4:5

konec (2:1)

23.01.2016, 13:45 • Carrow Road, Norwich • 23. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.05 3.36 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak, dnešní utkání je opravdu u konce! Norwich City dnes bude hodně smutnit, neboť hodně smolně ztratil bod v zápase s Liverpoolem, a nakonec prohrál 4:5!

První poločas dnešního utkání nabídl velmi pěknou podívanou, se kterou museli být zejména domácí diváci velmi spokojeni. Do dnešního střetnutí však vstoupili lépe hosté, kteří se zásluhou přesné trefy Roberta Firmina dostali do vedení. Canaries se následně zvedli, a dokázali vyrovnat. Krásnou patičkou se předvedl Dieumerci Mbokani! V závěru poločase se navíc prosadil ještě Steven Naismith, a Norwich dokázal otočit vývoj utkání!

To, co nabídl druhý poločas, tady dlouho nebylo. Hned v 54. minutě proměnil penaltu Wesley Hoolahan, a Norwich vedl 3:1! Hned o minutu později však snížil Jordan Henderson. Dvoubrankovou ztrátu stáhnul Liverpool velmi rychle, a po krásné brance Roberta Firmina to bylo 3:3! Po následné chybě Martina šel James Milner do samostatného úniku, a proměnil ho! Obrovská radost domácích fanoušků vypukla v nastaveném čase, kdy srovnal na 4:4 Sébastien Bassong. O dvě minuty později však Liverpool opět vedl! O rozhodující branku v samotném závěru se postaral Adam Lallana, který rozvášnil Jürgena Kloppa!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:46:28)

90+6

Konec zápasu.

90+5

90+5. Adam LALLANA - 4:5

90+5

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak, takovýhle průběh utkání jsem již hodně dlouho neviděl! Tohle jde popsat snad jedním slovem – neskutečné! Liverpool po vyrovnávací brance nic nezabalil, a ještě se vydal do útoku. Ve vápně se nakonec míč odrazil míč přesně na nohu ADAMA LALLANY, který se do něj opřel, balón díky odrazu o trávník přeletěl bránící hráče a skončil v růžku norwichské branky.

90+3

90+3. Sébastien BASSONG - 4:4

90+3

Norwich právě vstřelil branku!
Neskutečné! Norwich přidává krásnou tečku za dnešním utkáním, a v nastaveném čase srovnává na 4:4! Howson rozehrával standardní situaci z poloviny hřiště, který našel před vápnem Jeromeho. Následně se míč dostal na nohu SÉBASTIEN BASSONGA, který krásnou střelou k tyči nedal Mignoletovi šanci!

90+2

Rozhodnutí dnešního zápasu měl na noze James Milner, ke kterému se odrazil míč za vápnem, a anglický reprezentant se opřel do míče. Jeho ránu však zablokoval Bassong.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut, což příliš nechápe Jürgen Klopp, který si o této situaci dlouze povídá se čtvrtým rozhodčím ...

90

Liverpool provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Alberto Moreno, který dnes oslavil svůj padesátý zápas v dresu Reds. Na jeho místo přichází Steven Caulker!

89

O následný dlouhý nákop se postaral brankář Rudd, který našel Olssonova. Švédský záložník si míč špatně zpracoval, a následně také fauloval Lucase Leivu.

88

Christian Benteke navíc velmi agresivním napadáním dokázal vybojovat míč, a ten se pokoušel dostat na Firmina. Přihrávku však zablokoval Martin, který obratem posílá míč dopředu.

87

Liverpool následně vybojoval na útočné polovině také autové vhazování, a pro hosty to vypadá v tuto chvíli velmi dobře.

87

Střídající Olsson si tentokrát naběhl na levou stranu, kde svedl těžký souboje s Clynem. Anglický bek si však počínal nakonec lépe, a míč dokázal odkopnout za polovinu hřiště.

86

Portugalský bek Ivo Pinto se pokoušel najít centrem na pravé straně volného Olssona, nicméně švédský záložník si míč špatně zpracoval, a ten skončil u Alberta Morena.

85

Rudd velmi rychle rozehrál, nicméně domácí hráči se k míči nedokázali dostat, a u něj jsou opět "plejeři" Liverpoolu. Domácím se pomalu čas krátí!

84

Střídající Benteke si krásně zpracoval míč na polovině hřiště, a následnou přihrávkou uvolnil Firmina. Brazilský míčový kouzelník se následně dostal do zakončení, nicméně Rudd byl na svém místě!

83

Canaries se po delší době konečně dostal do blízkosti pokutového území svého soupeře. Na hranici vápna se krásně uvolnil Mbokani, který si přehodil Lucase Leivu, avšak následná rána mu nesedla.

82

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Steven Naismith, přichází Cameron Jerome.

81

Liverpool i nadále drží míč na svých kopačkách, a vypadá to, že si své vedení bude chtít v klidu pohlídat na vlastní polovině. Norwich má však ještě poměrně hodně času.

79

Alberto Moreno dostal míč do středu pro Hendersona, který svým následným centrem hledal Milnera. Střelec poslední branky se pokoušel sklepnout míč pro Firnima, k tomu se však míč nedostal.

78

Liverpool pokračuje ve velmi dobrém výkonu, který podává po brance Hendersona z 55. minuty. Norwich je v pořádném útlumu, a bude to mít hodně těžké, pokud chce ještě srovnat stav.

77

Alberto Moreno teď předvedl hodně ostrý zákrok, kterým zastravil pronikajícího Olssona. Domácí fanoušci se dožadovali žluté karty, avšak Lee Mason byl jiného názoru!

76

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Christian Benteke.

75

75. James MILNER - 3:4

75

Liverpool právě vstřelil branku!
To je obrat, to je neskutečné! Liverpool dokázal během dvaceti minut obrátit dnešní utkání ze stavu 1:3 na 4:3! Obrovskou chybu udělal v obraně stoper Martin, který chtěl přihrávat zpět ke svému brankáři, nicméně si nevšiml JAMESE MILNERA, který si v následném samostatném úniku věděl rady!

73

Alberto Moreno táhl útočnou akci svého celku. Následně si před vápnem narazil míč s Robertem Firminem, a pohotově vystřelil. Pokus španělského beka však skončil v rukavicích Rudda.

72

Exekuce rohového kopu se ujal James Milner, který rozehrál na Adama Lallanu, jehož následný centr byl však zablokován Pintem, a dopředu míří Canaries.

71

Emre Can našel ve středu hřiště Roberta Firmina, který měl dvě možnosti. Postupovat do vápna, nebo nahrát Milnerovi. Brazilec si vybral tu druhou možnost, která se neukázala jako správná, a bude z toho rohový kop.

70

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Wes Hoolahan, přichází Matthew Jarvis.
Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Nathan Redmond, přichází Martin Olsson.

69

Adam Lallana dostal další pěknou přihrávku na levé křídlo, nicméně tentokrát ho zradilo zpracování, a míč mu utekl k domácím hráčům.

67

Hostující borci skvěle napadali na útočné polovině, nicméně pohotový Steven Naismith se dokázal dostat ze sevření, a dostal míč dopředu na Dieumerciho Mbokaniho.

66

Alberto Moreno viděl krásně naběhlého Adama Lallanu, který i dostal přihrávku, avšak anglický útočník se nacházel v jasném ofsajdu, tudíž je hra přerušena.

65

Domácím se vůbec nedaří udržet míč na svých kopačkách, a velmi rychle ztrácejí míče, zejména na útočné polovině. Teď to názorně předvedl Mbokani, který následně fauloval Hendersona.

63

63. Roberto FIRMINO - 3:3

63

Liverpool právě vstřelil branku!
To je zápas! Na začátku druhého poločasu to vypadalo s Liverpoolem hodně špatně, nicméně momentálně je stav 3:3, a stále půl hodiny hry před námi! Na levém křídle se dostal k míči Lallana, který viděl ve vápně naběhlého ROBERTA FIRMINA. Brazilský útočník si krásně počkal, a následně padajícího Rudda pěkně přehodil.

62

Liverpool zamířil do rychlého protiútoku po zisku míče na polovině hřiště. Ve vápně se následně dokázal uvolnit Milner, jehož centr však odvrátil Bassong. Reds však pokračují v kombinaci na útočné polovině.

60

Ivo Pinto si na pravém křídle doslova vychutnal Alberta Morena, kterého nechal ve skluzu odjet po mokrém trávníku. Jeho následný centr však tak dobrý nebyl, a obrana Reds dokázala míč dostat do bezpečí.

59

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Adam Lallana.

58

Svěřenci německého kouče jsou rázem daleko aktivnější, a pokoušejí se co nejdříve srovnat stav. Na lavičce je již připravený Adam Lallana, který by se měl za malou chvíli podívat do hry.

55

55. Jordan HENDERSON - 3:2

55

Liverpool právě vstřelil branku!
No, tak to je přesně to, o čem mluvím! Liverpool bleskově snižuje na rozdíl jediné branky, a čeká nás ještě hodně zajímavý zápas. Krásný pas do vápna dostal JORDAN HENDERSON, který nebyl nikým hlídán, a přesnou střelou k tyči zařídil snížení!

54

54. Wes HOOLAHAN - 3:1

54

Norwich právě vstřelil branku!
A domácí Canaries se dostávají do velmi důležitého vedení 3:1! Ke značce pokutového kopu se postavil WESLEY HOOLAHAN, který nekopl penaltu dobře, nicméně Mignolet nedokázal míč vyrazit! Svěřence Jürgena Kloppa tak ještě čeká těžká šichta, pokud chtějí pomýšlet na zisk bodů.

53

Redmond poslal krásný pas do vápna, na který si naběhl Steven Nasimith. Skotský reprezentant spadl po souboji s Albertem Morenem, to se ještě penalta nepískala, nicméně po dalším zákroku Morena již ano!

53

Penalta pro Norwich!

53

Jordan Henderson se pokoušel najít na pravém křídle Jordana Ibeho, nicméně mladý anglický ofenzivní záložník zaspal při náběhu, a dopředu jde Norwich!

51

Jürgen Klopp zatím nevyužil žádného střídání, nicméně se dá očekávat, že brzy půjde do hry Christian Benteke, neboť Liverpool bude potřebovat do vápna silového útočníka.

49

Hostující Roberto Firmino svedl těžký souboj ve středu hřiště s Bassongem. Domácí stoper zasáhl Firmina rukou do hlavy, nicméně brazislký útočník by měl být v pořádku.

48

Ve středu hřiště si udělal prostor Hoolahan, který na pravém křídle hledal rozběhlého Stevena Naismitha. Autor zatím poslední branky však nebyl dostatečně rychlý, a míč na hrací ploše nestihl.

47

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji hostující celek, který se bude pokoušet co nejrychleji srovnat stav!

46

Začal druhý poločas.
První poločas dnešního utkání nabídl velmi pěknou podívanou, se kterou museli být zejména domácí diváci velmi spokojeni. Do dnešního střetnutí však vstoupili lépe hosté, kteří se zásluhou přesné trefy Roberta Firmina dostali do vedení. Canaries se následně zvedli, a dokázali vyrovnat. Krásnou patičkou se předvedl Dieumerci Mbokani! V závěru poločase se navíc prosadil ještě Steven Naismith, a Norwich dokázal otočit vývoj utkání!

Druhý poločas začne přibližně v 14:47!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Na levé straně se otevřel prostor pro Alberta Morena, nicméně španělský bek byl velmi rychle tísněn dvěma protihráči, a tak odcentroval. Jeho centr však odvrátil Bassong, který je v dnešním zápase velmi jistý.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno zejména ošetřováním Mbokaniho.

44

Reds mohl výrazně pomoct stoper Martin, kterému se nepovedla zpětná přihrávka, a Rudd musel hodně zabrat, aby byl u míče dříve než Firmino. Nakonec brankář Canaries celou situaci zvládl!

43

Po nepřesném výkonu Rudda jsou u míče hostující hráči, kteří kombinují na vlastní polovině, a hledají ideální cestu k brance domácích!

42

Liverpool se dostal hned po rozehrávce do útoku, a z pravé strany odcentroval Jordan Ibe. Jeho centr se snesl do středu vápna, kde se však Firmino k míči nedostal.

41

41. Steven NAISMITH - 2:1

41

Norwich právě vstřelil branku!
Canaries otáčejí stav dnešního zápasu, a celý Carrow Road je ve velké euforii. Perfektní práci před vápnem předvedl Hoolahan, který si ideálně zpracoval míč, a skvěle načasoval přihrávku pro STEVENA NAISMITHA, který přesným zakončením k tyči posílá domácí do vedení!

39

Norwich dokázal vybojovat míč na útočné polovině, a do protiútoku se hnal Hoolahan. Anglického středpolař následně poslal k zemi Alberto Moreno, a opět si myslím, že se jednalo o faul, nicméně rozhodčí situaci pustil.

37

Teď se domácí fanoušci hodně zlobí! Po rohovém kopu šel za odraženým míčem na levou stranu Steven Naismith, o kterého se opřel Milner, a viditelně fauloval. Dle názoru Lee Masona se však o faul nejednalo.

36

Aktivní Norwich vybojoval další rohový kop, kterého se tentokrát ujal Brady. Jeho ostrý centr hledal opět Mbokaniho, nicméně o domácího střelce se velmi dobře postaral Kolo Touré.

34

Canaries kombinovali na útočné polovině. Následně Naismith poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Ivo Pinto. Portugalský obránce se však nechal obrat od Firmina, a Reds nakonec budou vhazovat.

33

Střelec vyrovnávací branky, Dieumerci Mbokani, dostal naloženo od Sakha v souboji ve středovém kruhu. Domácí útočník se držel za rameno, nicméně po ošetření to vypadá, že by měl pokračovat.

31

Liverpool je hned po obdržené brance velmi aktivní na útočné polovině, avšak zatím se nedokázal dostat do nějaké větší šance.

29

29. Dieumerci MBOKANI - 1:1

29

Norwich právě vstřelil branku!
A máme vyrovnáno po necelé půl hodině hry! Canaries následně vybojovali rohový kop, kterého se ujal Howson. Jeho centr se podařilo Milnerovi dostat za vápno, nicméně míč vrátil "do ohně" Brady. Následně se před Mignoletem nejlépe zorientoval DIEUMERCI MBOKANI, který krásnou patičkou prostřelil belgického brankáře v brance Liverpoolu!

27

Norwich měl k dispozici také zajímavou standardní situaci, které se ujal Naismith. Jeho centr však dokázala obrana Reds odvrátila!

25

James Milner nakonec rozehrál míč překvapivě do středu na Alberta Morena, který si míč přistrčil před sebe, a nebezpečně vypálil. Rána španělského beka však mířila mimo.

24

Liverpool z rohového kopu nezahrozil, nicméně následně se před vápnem dostal po přihrvce Ibeho k míči Roberto Firmino, kterého zbytečně poslal nedovoleným způsobem k zemi, a je z toho hodně zajímavá standardní situace.

22

James Milner se hnal do další šance, nicméně byl tísněn Bassongemm a nakonec se do zakončení nedostal. Bude z toho rohový kop!

21

Na druhé straně se dostal k nebezpečnému centru domácí Ivo Pinto, jehož centr se snášel do středu malého vápna. Jistý Sakho však dokázal míč odhlavičkovat.

18

18. Roberto FIRMINO - 0:1

18

Liverpool právě vstřelil branku!
A Liverpool jde na hřišti Canaries velmi rychle do vedení! Alberto Moreno byl na levém křídle, a následnou přihrávkou našel před vápnem Milnera. Bývalý hráč Citizens krásně načasoval přihrávku pro ROBERTA FIRMINA, a ten odrazem o tyč dokázal dostat míč do branky!

18

Liverpool momentálně kontroluje hru na vlastní polovině, a pokouší se dostat na dostřel branky Rudda!

17

Jordan Ibe dostal od Firnima přihrávku za obranu, nicméně o mladého útočníka se velmi dobře postaral Bassong, který byl pod tlakem, avšak dokázal poslat míč do autu.

15

Domácí Canaries se hnali do zajímavého protiútoku, který táhl středem Steven Naismith. Skotský záložník však po následném souboji s Lucasem Leivou míč ztratil.

14

Hostující James Milner se dokázal uvolnit na levém křídle, a přízemní centrem se pokoušel najít Emre Cana. Německý záložník si však nabíhal do jiného prostoru.

12

Steven Naismith se pokoušel uvolnit před vápnem, a byl nejspíše faulován Lucasem Leivou. Lee Mason stále však u dané situaci blízko, a hru pustil!

11

Domácím s dnes zatím poměrně daří, a svému soupeři se ve hře vyrovnávají. Obránce Brady se navíc uvolnil na levém křídle, a dokázal odcentrovat. Francouz Sakho si však dokázal poradit!

9

Domácí Steven Naismith teď ztratil míč ve středu hřiště, a dopředu šli hosté. Nathaniel Clyne odcentroval z pravé strany, nicméně domácí obrana si s jeho centrem dokázala poradit.

8

Domácí bek Ivo Pinto se dostal na pravé straně k míči, a pokoušel se odcentrovat. Do souboje se však dostal Alberto Moreno, který si situaci pohlídal, a následuje odkop od branky!

6

Liverpool s rozehrávkou standardní situace vůbec nepospíchal, a kombinoval na vlastní polovině. Následně chyboval Jordan Henderson, a u míče jsou domácí.

5

Steven Naismith to teď přehnal s důrazem na polovině hřiště, a skotský reprezentant poslal tvrdým skluzem k zemi Lucase Leivu! Lee Mason však za tento zákrok žlutou neudělil.

3

Mbokani svedl těžký souboj s Tourém na polovině hřiště. Nakonec byl úspěšnější bek z Pobřeží slonoviny, který dokázal vybojovat míč.

2

Začátek zápasu zatím lépe vychází domácím fotbalistům, kteří se pokoušejí dostat na dostřel branky Mignolea. Obrana Reds však pracuje velmi dobře.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Norwich City: Rudd – Pinto, Martin, Bassong, Brady – Hoolahan, Dorrans – Naismith, Howson, Redmond – Mbokani.
Náhradníci: Ruddy – Jerome, Jarvis, Mulumbu, M. Olsson, Odjidja-Ofoe, Klose.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno – Can, Lucas Leiva, Henderson – Milner, Firmino, Ibe.
Náhradníci: D. Ward – Benteke, Caulker, Lallana, Allen, Flanagan, Teixeira.

Rozhodčí: Lee Mason – Brooks, Haliday (vš. Anglie).
Příjemné sobotní odpoledne všem fotbalovým fanoušků a fanynkám! Anglická Premier League má dnes na programu své 23. kolo. My se společně zaměříme na souboj Norwich City s Liverpoolem FC. Úvodní výkop je naplánován 13:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
NORWICH CITY
Norwich City zatím nezažívá příliš povedenou sezónu, a momentálně se pohybuje v nepříjemné blízkosti sestupové pásma. Canaries se nachází na šestnácté příčce tabulky se ziskem 23 bodů. Na první sestupovou příčku má Norwich náskok dvou bodů. Kouč Howe má však dnes k dispozici skoro kompletní kádr. Chybět bude pouze O´Neil kvůli karetnímu trestu.

Canaries se však v posledních zápasech vůbec nedaří, a prohráli již tři zápasy v řadě. Poslední výhru zaznamenal Norwich začátkem ledna v domácím zápase se Southamptonem. Následovala pohárová porážka se silným Manchesterem City v poměru 0:3. Poslední dva ligové zápasy sehráli Canaries na hostujících hřištích. Nejprve prohráli se Stoke 1:3, a v posledním ligovém kole dostal výprask na hřišti nováčka Bournemouthu v poměru 0:3. Dočkají se Canaries dnes konečně výhry?
LIVERPOOL FC
Fanoušci Reds se radovali z příchodu Jürgena Kloppa, a domnívali se, že se bude blýskat na lepší čas. Německý trenér hru Reds opravdu zlepšil, nicméně výsledky jsou hodně nevyrovnané. Momentálně se nachází na deváté příčce se ziskem 31 bodů. Na první pohárovou příčku ztrácejí Reds šest bodů. Do dnešního zápasu však vstupují v pozici mírného favorita, nicméně Liverpool sužuje velká marodka!

Výsledky Liverpoolu v posledních zápasech jsou hodně nevyrovonané. Nejprve svěřenci trenéra Kloppa sehráli krásný zápas s Arsenalem, který nakonec skončil remízou 3:3. V následném dalším šlágru s Manchesterem United však Reds prohráli 0:1. V týdnu se Liverpool představil v domácím prostředí v rámci FA Cupu, a Exter City porazil 3:0!

Norwich City – Liverpool FC

4:5

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 29. Mbokani, 41. Naismith (Hoolahan), 54. Hoolahan (pen.), 90+3. Bassong – 18. Firmino (Milner), 55. Henderson (Ibe), 63. Firmino (Lallana), 75. Milner, 90+5. Lallana

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 0:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:14.

Norwich City: Rudd – Pinto, Martin, Bassong, Brady – Hoolahan (70. Jarvis), Dorrans – Naismith (82. Jerome), Howson, Redmond (70. M. Olsson) – Mbokani.
Náhradníci: Ruddy – Jerome, Jarvis, Mulumbu, M. Olsson, Odjidja-Ofoe, Klose.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno (90. Caulker) – Can, Lucas Leiva, Henderson (76. Benteke) – Milner, Firmino, Ibe (59. Lallana).
Náhradníci: D. Ward – Benteke, Caulker, Lallana, Allen, Flanagan, Teixeira.

Rozhodčí: Lee Mason – Brooks, Haliday (vš. Anglie)