Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Swansea City – Sunderland AFC

2:4

konec (2:1)

13.01.2016, 20:45 • Liberty Stadium, Swansea • 21. kolo • Štěpán Hladký

Tipsport: 1.87 3.5 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Jermain DEFOE - 2:4

86

Sunderland právě vstřelil branku!
Tak tohle byla parádní akce hostujícího týmu. Patrick van Aanholt utekl domácímu výběru po pravé straně a když už se dostal do pokutového území, tak naservíroval balon přímo na kopačku JERMAINA DEFOA, který bez problémů kompletuje hattrick a nejspíše i vítězství Sunderlandu! Asistence: Patrick van Aanholt.

60

60. Jermain DEFOE - 2:3

60

Sunderland právě vstřelil branku!
Tak tohle si domácí obrana za rámeček rozhodně nedá! Adam Johnson vybojoval balon za polovinou hřiště a výborně si všiml zapomenutého JERMAINA DEFOA, který své naběhnutí za obranu načasoval na sekundu přesně. V samostatném úniku se už hostující útočník nemýlil a přesnou přízemní ranou posílá Sunderland opětovně do vedení. Asistence: Adam Johnson.

49

49. Patrick van Aanholt - 2:2

49

Sunderland právě vstřelil branku!
A máme vyrovnáno! Necelé čtyři minuty po začátku druhého poločasu se o vyrovnání postaral hostující PATRICK VAN AANHOLT, který si potáhl míč na střed hřiště a luxusní ránou od tyče skóroval. Asistence: Adam Johnson.

39

39. André AYEW - 2:1

39

Swansea právě vstřelila branku!
Tak tohle je odpověď na vyloučení Naughtona jak se sluší a patří. ANDRÉ AYEW si zpracoval dlouhý odkop brankáře Łukasze Fabiańskeho na rohu pokutového území, poté se nádherně obtočil kolem bránícího hráče a parádní přízemní střelou ke vzdálenější tyči posouvá domácí tým do vedení. Asistence: Łukasz Fabiański.

20

20. Gylfi Þór Sigurðsson - 1:1

20

Swansea právě vstřelila branku!
Nádherně kopnutá penalta v provedení GYLFI ÞÓR SIGURÐSSONA. Fotbalista z Islandu nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci.

4

4. Jermain DEFOE - 0:1

4

Sunderland právě vstřelil branku!
Tak to je hodně překvapivý začátek utkání. Špatná rozehrávka domácího gólmana Fabiańskiho skončila pouze u jednoho z hostujících hráčů, který ihned vystřelil. Polský brankář přízemní střelu vyrazil pouze ke kopačkám JERMAINA DEFOA, který bez větších problémů dorazil míč do prázdné brány. Asistence: Fabio Borini.

Swansea City – Sunderland AFC

2:4

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 20. G.Þ. Sigurðsson (pen.), 39. A. Ayew (Fabiański) – 4. Defoe (Borini), 49. van Aanholt (Johnson), 60. Defoe (Johnson), 86. Defoe (van Aanholt)

Karty:   67. Mannone (SUN), 79. van Aanholt (SUN)   36. Naughton (SWN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:12.

Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, A. Williams, Taylor – Britton (43. Rangel), Ki Song-jung – Barrow, G.Þ. Sigurðsson, Routledge (77. B. Gomis) – A. Ayew (89. Cork).
Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Emnes, B. Gomis, Montero, Rangel, Cork.

Sunderland AFC: Mannone – Jones, O'Shea, Brown, van Aanholt – M'Vila, Cattermole (72. Rodwell) – Lens (86. Watmore), Johnson, Borini (84. Graham) – Defoe.
Náhradníci: Pickford – Rodwell, Graham, Coates, Yedlin, S. Fletcher, Watmore.

Diváci: 20140