Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – Valencia CF

1:0

konec (0:0)

31.12.2015, 16:00 • Camp El Madrigal, Villarreal • 17. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.9 3.5 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! Villarreal CF ve šlágru kola dokázal v domácím prostředí porazit Valencii CF hubeným rozdílem 1:0!

První poločas dnešní dohrávky 17. kola španělské ligy nabídl jasnou převahu domácího celku, který po většinu času udával tempo hry. Hned na začátku měl velkou šanci dos Santos, a po něm i Soldado. Obě rány však v síti neskončily. O další vzrušení před brankou Doménecha se domácí postarali až ve 22. minutě, kdy zahrával standardní situaci Bruno. Zkušený Španěl poslal míč těsně mimo!

Druhý poločas? To byl úplně jiná káva ... Hned v 51. minutě nebezpečně střílel Denis Suáret, ten však minul. Poté se však probudila také Valencia, který měla své šance, avška žádnou z nich neproměnila. V 64. minutě přišel nejdůležitější moment dnešního zápasu. K exekuci standardní situace se postavil Bruno Soriano, který to trefil parádně, a postaral se o jedinou branku dnešního utkání! Valencia se ještě v závěru snažila, nicméně vyrovnat nedokázala!

Domácí Villarreal se tak díky dnešní výhře posouvá již na čtvrtou příčku tabulky! Na vedoucí duo Barcelona – Atlético ztrácí pět bodů! Naopak Valencie zůstává na svém desátém místě ...

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:53:06)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Netopýři vybojovali v poslední nastavené minutě standardní situaci, které se ujal Piatti. Jeho nebezpečný centr se snesl do středu vápna, kde hlavičkoval Abdennour. Jeho hlavičku však zablokoval Ruiz, který následně i míč odkopl!

90+2

Domácí žlutá ponorka momentálně drží míč na útočné polovině, a kontroluje hru. Domácí celek tak míří za vítězstvím, nicméně Valencia ještě nějaký ten čas má ...

90+2

Valencia kombinovala přes vápnem domácích, a u míče byl Piatti. Střídající hráč si však ukousl velký krajíc chleba, když chtěl projít středem hřiště, kde se nacházeli hned tři hráči Villarrealu!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje "pouze" tři minuty nad rámec základní hrací doby, čímž asi neudělal příliš velkou radost Gary Nevillovi, neboť jeho tým již nemá příliš času na vyrovnání!

90

Rozehrávající André Gomes se ocitl na vlastní polovině v obležení dvou protihráčů, nicméně situaci zvládl, a dostal míč na levou stranu. V tomto prostoru se pokoušel něco vymyslet Joao Cancelo, nicméně přes Gaspara nepřešel!

89

V posledních minutách se opravdu přiostřuje! Nejprve byl hodně ostře poslán k zemi u postranní čáry domácí Marín, v tomto případě se ještě o faul nejednalo. Na polovině Villarealu však Alcácer trefil kopačkou do ramene Tomáse Pinu, a po tomto zákroku už hlavní rozhodčí faul odpískal!

88

Dlouhý odkop brankář Alphonse Aréoly měl najít na levém křídle Denise Suáreze. Ten však prohrál vzdušný souboj s Aderllanem Santosem, a dopředu míří hostující netopýři!

87

Střídající Fran Villalba se hned zapojil do hry, a centrem se pokoušel najít na pravé straně Santiho Minu. Další střídající hráč se hodně snažil, aby míč dostihnul na hrací ploše, nakonec se mu to však nepodařilo!

87

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Fran Villalba.

86

Žlutá ponorka je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se navýšit skóre! Rozhozené obrany soupeře mohl využít Leo Baptistao, který se vydal na útočný výlet, a postupoval do vápna. Jeho následnou střelu však zablokoval Aderllan Santos!

85

Villareal se dostal do hodně zajímavého útoku, a před vápnem operoval s míčem Bruno Soriano. Střelec úvodní branky následně roztáhl hru doleva pro Suáreze. Mladý Španěl dobře načasoval přihrávku pro Nahuela Leivu, kterému však na poslední chvíli zabránil v zakončení Abdennour!

84

Domácí hráči však nepřestali aktivně napadat, a míč vzápětí vybojovali. O ten však zase velmi rychle přišli, a dopředu šla Valencia. André Gomes vyslal na pravém křídle do úniku Santi Minu, kterému se však centr nepovedl, a míč odhlavičkoval Musacchio!

83

Aymen Abnerrour teď hodně zariskoval při rozehrávce, a málem ho o míč připravil výborně napadající Roberto Soldado! Nakonec však tuniský stoper situaci zvládl, a Valencia pokračuje v kombinaci!

82

V pravém rohu svedl těžký souboj domácí Adrián Marín se Santi Minou. Po tomto souboji zůstal ležet na trávníku hostující hráč, nicméně dle názoru rozhodčího se o faul nejednalo!

81

Netopýři vzápětí vybojovali standardní situaci, kterou velmi rychle rozehrál Dani Parejo. Jeho nadýchaný centr však dolétl přímo do míst, kde se nacházel Víctor Ruiz, a míč odhlavičkoval!

Villarreal CF – Valencia CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. B. Soriano

Karty:   68. Soldado (VLR) – 16. A. Gomes (VAL), 45. Barragán (VAL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 21:18.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, Marín – J. dos Santos (67. Leiva), Trigueros (74. Pina), B. Soriano, Denis Suárez – Bakambu (80. Baptistão), Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Pina, Samuel, Baptistão, Castillejo, Antonio Rukavina, Leiva.

Valencia CF: Doménech – Barragán (69. Mina), Santos, Abdennour, Vezo, Cancelo – A. Gomes, Parejo (87. Villalba), Danilo (74. Piatti) – Alcácer, Negredo.
Náhradníci: Ryan – Orbán, Piatti, Fuego, de Paul, Mina, Villalba.

Rozhodčí: Alfonso Álvarez – Ignacio Rubio, Joan Méndez (vš. Španělsko)

Diváci: 18 526