Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Manchester City

0:0

konec (0:0)

29.12.2015, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • 19. kolo • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 4.2 3.84 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:44:10)

Dnešní utkání sledovalo 32 072 diváků!
Máme dobojováno. Šlágr tohoto kola končí remízou 0:0. Šance byly na obou stranách, nicméně Joe Hart i Kasper Schmeichel předvedli naprosto excelentní výkony a udrželi si tak čisté konto. Oba celky si rozdělují po bodu, což Leicesteru moc neprospívá, jelikož se posouvá na druhé místo. Manchester stále zůstává třetí.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Leicester zahajuje nejspíše poslední útok tohoto utkání. Všichni hráči domácích i hostů si nabíhají do šestnáctky Manchesteru na autové vhazování Christiana Fuchse.

90+3

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Ritchie De Laet.

90+2

Za svůj zákrok proti pravidlům dostává manchesterský Kevin De Bruyne žlutou kartu.

90+2

Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby. Leicester se ujal volného přímého kopu, konkrétně Christian Fuchs centroval na Vardyho, jenže zde si vzal slovo Joe Hart. Ten vyboxoval míč elegantně pryč z vápna Manchesteru.

90+1

Bacary Sagna kousek před vlastním vápnem fauloval a daroval tak Leicesteru nejspíše jednu z posledních možných šancí skórovat.

90

Kevin De Bruyne rozehrával volný přímý kop kousek za půlící čárou a rozhodl se o dlouhý centr na Bonyho. Jenže letící míč našel akorát hlavu připraveného Roberta Hutha.

89

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Kelechi Iheanacho.

89

Z onoho rohového kopu ovšem nic nevzešlo. Domácí Leicester City se opět ukázkově ubránil a opět přesouvá hru před Joa Harta. Toto bude nejspíše jeden z posledních útoku domácího celku.

88

Kevin De Bruyne předvedl opravdu fantastické sólo po kterém nacentroval na Jesúse Navase. Tomu se následná střela moc nepovedla, jelikož na Schmeichela vůbec nemířila. To ovšem nemusí Manchester moc trápit, jelikož získali rohový kop.

87

Nyní se po malé domů dostal k míči Joe Hart, který ihned rozehrál odkopem míč na druhou stranu. Zde si nabíhal Wilfried Bony, ovšem Joe Hart to trochu přepískl a míč tak de facto daroval Morganovi. Wilfried Bony byl bez šance.

86

Wilfried Bony mohl být v dost dobré pozici na skórování, jenže Fernandinho nedokázal dostat míč přes Hutha na hrotového útočníka Citizens. Skóre se tak zatím stále nemění.

85

Aleksandar Kolarov zastavil další rozvíjející se útok Leicesteru, jenže se mu nepodařilo posunout kulatý nesmysl na někoho ze spoluhráčů. Leicester tak znovu dostává balon do svého držení a pokouší se otevřít skóre.

84

Jesús Navas zkoušel centrovat na Wilfrieda Bonyho, ovšem opět neúspěšně. K míči se dostal akorát Andy King, který jej okamžitě odkopl pryč od klece Schmeichela.

83

Na dalekonosný centr si nabíhal Wilfried Bony, jenže tento centr neměl šanci stihnout. Toho využil Kasper Schmeichel, který tak míč zastavil a ihned jej poslal zpět k půlící čáře ke kolegům v tmavě modrém.

Leicester City – Manchester City

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   81. Albrighton (LEC) – 67. Kolarov (MAC), 76. Mangala (MAC), 90+1. Sagna (MAC), 90+2. De Bruyne (MAC)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:8.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan (C), Fuchs – Kanté, Inler (68. Ulloa), Drinkwater (80. A. King) – Mahrez, Vardy, Albrighton (90+3. De Laet).
Náhradníci: Schwarzer – Okazaki, Dyer, Ulloa, De Laet, Wasilewski, A. King.

Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov – Y. Touré (C), Fernandinho – De Bruyne, Silva (74. Navas), Sterling (89. Iheanacho) – Agüero (64. Bony).
Náhradníci: Caballero – Iheanacho, Demichelis, Navas, Zabaleta, Bony, Horsfield.

Rozhodčí: Craig Pawson – Marc Perry, Andy Garratt, Mike Jones (všichni Anglie)

Diváci: 32 072