Menu

Hokej

1. liga (SR)

HC Dukla Senica – HC Prešov

5:6

po s.n. (0:1) (0:0, 3:3, 2:2 - 0:0)

28.12.2015, 18:00 • ZŠ Senica • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer), Petra Beblavá, Lukáš Chovan sk

Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjmený zvyšok večera. (20:50:35)

Koniec zápasu.

Rozhodujúci nájazd strelil MARTIN TKÁČ, ktorý v deviatej sérii rozhodol o víťazstve Prešova 6:5 po samostatných nájazdoch proti Senici!

9. série 0:1

Tkáč premieňa.

9. série 0:0

Kotzman nepremieňa.

8. série 0:0

Šándor nepremieňa.

8. série 0:0

Řezač nepremieňa.

7. série 0:0

Horvát nepremieňa.

7. série 0:0

Videlka nepremieňa.

6. série 0:0

Chalupa nepremieňa.

6. série 0:0

Saliji nepremieňa.

5. série 0:0

Prokol nepremieňa.

5. série 0:0

Řezač nepremieňa.

4. série 0:0

Jokeľ nepremieňa.

4. série 0:0

Vereš nepremieňa.

3. série 0:0

Pekarčík nepremieňa.

3. série 0:0

Dancsák nepremieňa.

2. série 0:0

Petr Řezač minul bránu.

2. série 0:0

Sabol nepremieňa.

1. série 0:0

Romančík nepremieňa.

1. série 0:0

Halás nepremieňa.

Samostatné nájazdy začínajú.
Je po predĺžení, šance boli na oboch stranách, ale brankári sa vyznamenali. Budú nasledovať samostatné nájazdy.

65:00

Predĺženie sa skončilo.

62:30

Polovica predĺženia je minulosťou, ale presný zásah sme zatiaľ nevideli. S najväčšou pravdepodobnosťou budeme svedkami samostatných nájazdov.

60:01

Začalo sa predĺženie.
V tretej tretiny sme mohli vidieť štyri góly, zhodne po dva strelili oba tímy, ktoré sa celý zápas gólovo doťahujú. V Senici tak o malú chvíľu začne predĺženie.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

56:16

Senica si zahrá ďalšiu presilovú hru. Martin Tkáč mieri za zdvihovanie hokejky na trestnú lavicu. Do konca tretej tretiny nám zostávajú takmer štyri minúty.

51:30

Senica dala gól!
S gólmi sa nám roztrhlo vrece aj v tretej tretine. Opäť tu máme vyrovnané skóre vďaka PETROVI ŘEZAČOVI, ktorý strieľa piaty senický gól.
Asistencie: Garip Saliji, Martin Šimon.

51:15

Juraj Dancsák tentokrát oslabuje na dve minúty hosťujúci Prešov, pretože sa dopustil hákovania.

48:46

Tím HC Prešov Penguins dal gól!
Musela prísť až piata presilová hra, aby v nej Prešovčania skórovali! Hostia využili presilovku zásluhou ROMANA KOHUTIARA. Seničania boli nedôrazní pri vyhodení puku z pásma a z toho plynul gól. Na ľade to medzi hráčmi iskrí. Ostáva ešte približne 9 minut do konca tretej tretiny. Asistencia: Juraj Prokop

47:02

Pavol Pavešic sa previnil podrazením, a tak oslabuje Senicu, ktorá bude zažívať ťažké dve minúty.

46:02

Prvých šesť minút tretej tretiny nám prineislo dva góly, stav je nerozhodný 4:4. Spočiatku bol úvod poslednej tretiny „nudný", no tímy sa postupne rozbiehajú, a tým aj tempo hry, ktoré bolo v druhej tretine svižné.

45:39

Tím HC Prešov Penguins dal gól!
Gólová naháňačka pokčauje aj v tretej tretine. V 45. minúte sa dostali Seničania do vedenia, no z neho sa „Záhoráci" dlho netešili, pretože OLIVER JOKEĽ vyrovnáva na 4:4! Asistencia: Samuel Chalupa

44:18

Senica dala gól!
Záhoráci sa ujímajú vedenia a sú tak k trom bodom momentálne o niečo bližšie, než hostia z východu. Šťastným strelcom štvrtého gólu Senice je PETR ŘEZAČ!
Asistencia: Garip Saliji, Filip Pekarčík

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine sa nám roztrhlo vrece s gólmi, videli sme po tri presné zásahy na oboch stranách. Uvidíme, či sa rozuzlenia tohto dramatického duelu dočkáme v tretej tretine, alebo v Senici uvidíme predĺženie, prípadne samostatné nájazdy. Odpovede nám naznačí blížiaca sa tretia časť stretnutia.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

34:36

Tím HC Prešov Penguins dal gól!
Hostia rýchlo vyrovnávajú. Postaral sa o to OLIVER JOKEĽ svojou strelou ponad betón gólmana. Asistencia: Samuel Chalupa.

31:55

Senica dala gól!
Domáci hokejisti sa dokázali presadiť tretíkrát v zápase a opäť sa ujímajú vedenia. Gól strelil ranou do hornej časti bránky ĽUBOŠ DOBRÝ. Asistencia: Rastislav Vereš.

30:08

Polhodina hry je za nami a my stále sledujeme vyrovnaný duel, ktorého stav je aktuálne vyrovnaný.

26:54

Tím HC Prešov Penguins dal gól!
Prešovčania napokon opäť vyrovnávajú! Postaral sa o to FRANTIŠEK PULŠČÁK, ktorý do siete dorazil vyrazený puk po úniku. Asistencia: Igor Halás.

25:50

Senica dala gól!
Domáci tím sa opäť ujíma vedenia. Postaral sa o to GARIP SALIJI tvrdou strelou od modrej čiary po tom, čo sa Marton zrazil s jedným z hráčov a nemohol včas zasiahnuť. Asistencie: Filip Pekarčík, Petr Řezač.

25:20

Tím HC Prešov Penguins dal gól!
Autorom gólu z trestného strieľania je IGOR HALÁS, ktorý Račka prepálil strelou pomedzi betóny.

25:20

Prešov bude mať po faule Pavla Pavešica k dispozícii trestné strieľanie.

24:56

Opäť tu máme obojstranné vylúčenie. Z domácich inkasuje dvojminútový trest za údery Ronald Dvonč, z hostí si 2+2 minúty odpyká Han Kihoon.

24:30

Senica dala gól!
Domáci hokejisti napokon prekvapili svojho súpera a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to PETR ŘEZAČ svojou tvrdou strelou, ktorá prešla Martonovi pomedzi betóny. Asistencia: Garip Saliji.

23:10

Hostia sa po zmene strán zobudili a Senicu s výnimkou individuálnej šance Řezača do ničoho nepustili. Zdá sa, že Prešov preberá kontrolu nad zápasom.

22:01

Prvá dvojminútovka duhej tretiny je minulosťou a my stále čakáme na presný zásah. Račko i Marton sú však proti a držia si čisté kontá.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej tvrdý hokej s niekoľkými dobrými šancami na otvorenie skóre, ale gólmani na oboch stranách si udržali čisté konto a pomohli svojim spoluhráčom. Mierne navrch má domáca Senica.

Druhá tretina sa začne približne o 18:47.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:39

Vzájomné vylúčenie je minulosťou a pred nami sú posledné sekundy tejto tretiny. Gôl už s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme.

17:39

Máme tu vylúčenie na oboch stranách. Z domácich je potrestaný Kristián Grman, z hostí Marek Pitka. Obaja si odsedia dvojminútové tresty za údery.

17:12

Seničania presilovku nevyužili a východniari medzičasom hrajú v plnom počte. Gôlmani na oboch stranách si stále držia čisté kontá.

15:12

Hostia sa budú druhýkrát v zápase brániť! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za nešportové správanie Ľubomír Sabol.

14:50

Diváci dokonca videli aj žřdku! Tú v nájazde na bránku nastrelil domáci Daniel, takže prešovský gólman Marton mal kusisko šťastia.

14:10

Na opačnej polovici klziska sa do úniku dostal Horvát, no jeho vyloženú šancu vychytal gólman Račko. Stále čakáme na otvárací presný zásah duelu.

13:06

Obraz hry sa však výrazne zmenil a diváci sa bavia dobrými šancami. Za domácich teraz výborne pohrozili Romančík, Grman aj Řezač, avšak gólman Marton bol vždy na svojom mieste a puk za svoj chrbát nepustil.

12:39

Prvá tretina sa nám medzičasom prehupla do svojej druhej polovice a my stále čakáme na otvárací presný zásah. Stav duelu je stále rovnaký ako pred jeho začiatkom.

09:57

Hostia boli v presilovke oveľa nebezpečnejší a pred Račkom poriadne pohrozili. Domáci gólman bol však na mieste a puk za svoj chrbát nepustil. V Senici sledujeme zatiaľ priemerný duel z oboch strán.

08:44

Presilovku nedokázali využiť ani Prešovčania a duel opäť pokračuje za nerozhodného stavu. Oba celky už medzičasom hrajú v plnom počte.

06:44

Brániť sa budú aj domáci! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za napadnutie Kristián Grman, ktorý bude chýbať v štvrtej obrannej dvojici.

06:00

Seničania v doterajšom priebehu zápasu pôsobia aktívnejším dojmom a súpera ešte do zakončenia ani nepustili. Počas presilovky sa domáci tím prezentoval viacerými dobrými pokusmi, ale goĺman Marton svoj tím podržal.

05:44

Seničania ale svoju početnú výhodu napokon využiť nedokázali a skóre sa im nepodarilo otvoriť. Na západe Slovenska tak pokračujeme za bezgólového stavu.

03:44

Máme tu prvé vylúčenie zápasu, brániť sa budú hostia z východu Slovenska! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vyhodenie puku obranca prvej defenzívnej dvojice Martin Tkáč.

02:03

Duel v Senici sa začal. Hosťujúci Prešov je favoritom zápasu, avšak v úvodnej dvojminútovke sa mu skóre otvoriť nepodarilo a stav je zatiaľ nerozhodný 0:0.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Fian, Kotzman, Šimon, Šohajda, Grman – Knyazev, Vereš, Romančík – Řezač, Saliji (C), Pekarčík – Penák, Videlka, Dvonč – Dobrý, Daniel

HC Prešov Penguins: Marton – Tkáč, Kihoon, Pitka, Nitriansky, Tartaľ, Novický, Macko – Kohutiar, Prokop (C), Halás – Jokeľ, Sabol, Chalupa – Horvát, Pulščák, Dancsák – Šándor

Rozhodca: Krist – Beniač, Jurčiak.
Vítam všetkých hokejových priaznivcov. Po vianočných sviatkoch sa začína aj kolotoč zápasov 1.hokejovej ligy. V dnešnom zápase privíta na svojom ľad tím HC Dukla Senica mužstvo HC Prešov Penguins.

Záhoráci sú momentálne na 7. priečke s počtom bodov 48. Na 6.Michalovce strácajú 5 bodov. Seničania naposledy cestovali do neďalekej Trnavy, odkiaľ si odniesli 3 body po víťazstve 3:4. O góly sa postarali Videlka, Knyazev, Saliji a navrátilec po zranení Vereš.

Hostia sú momentálne na 3. priečke tabuľky a na konte majú vybojovaných 59 bodov. Na Nové Zámky, ktoré okupujú 2. miesto tabuľky strácajú jediný bod. Ale rovnaký počet bodov – 59 má aj Detva a o jeden menej Liptovský Mikuláš. Každé zakopnutie "Tučniakov" môže znamenať významný pád v tabuľke.
Posledný zápas pred Vianocami odohrali na svojom ľade a vyzvali tím z Liptovského Mikuláša, ktorý napokon zdolali 7:5. O góly sa postarali: Sabol – 2x, Halás, Kohutiar, Tkáč, Prokop, Jokeľ.

Stávkové kancelárie stavajú do pozície favorita hostí, na ktorých výhru v riadnom hracom čase vypísali kurz 1,90, na výhru Seničanov v riadnom hracom čase vypísali kurz 2,75 a na remízu v riadnom hracom čase vypísali kurz 4,35. Či sa predpoklady bookmakerov potvrdia uvidíme počas zápasu. Úvodné buly je naplánované na 18:00.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HC Dukla Senica – HC Prešov

5:6

po s.n. (0:1) (0:0, 3:3, 2:2 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Řezač (Saliji), 26. Saliji (Pekarčík, Řezač), 32. Dobrý (Vereš), 45. Řezač (Saliji, Pekarčík), 52. Řezač (Saliji, Šimon) – 26. Halás (TS), 27. Pulščák (Halás), 35. Jokeľ (Chalupa), 46. Jokeľ (Chalupa), 49. Kohutiar (Prokop), rozh. náj. Tkáč

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Halás (PEN)
0:0   Romančík (SEN)
2. série:
0:0   Sabol (PEN)
0:0   Řezač (SEN)
3. série:
0:0   Dancsák (PEN)
0:0   Pekarčík (SEN)
4. série:
0:0   Vereš (SEN)
0:0   Jokeľ (PEN)
5. série:
0:0   Řezač (SEN)
0:0   Prokol (PEN)
6. série:
0:0   Saliji (SEN)
0:0   Chalupa (PEN)
7. série:
0:0   Videlka (SEN)
0:0   Horvát (PEN)
8. série:
0:0   Řezač (SEN)
0:0   Šándor (PEN)
9. série:
0:0   Kotzman (SEN)
0:1   Tkáč (PEN)

HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Fian, Kotzman, Šimon, Šohajda, Grman – Knyazev, Vereš, Romančík – Řezač, Saliji (C), Pekarčík – Penák, Videlka, Dvonč – Dobrý, Daniel

HC Prešov: Marton – Tkáč, Kihoon, Pitka, Nitriansky, Tartaľ, Novický, Macko – Kohutiar, Prokop (C), Halás – Jokeľ, Sabol, Chalupa – Horvát, Pulščák, Dancsák – Šándor

Rozhodčí: Krist – Beniač, Jurčiak

Diváci: 402

Průběh zápasu
1. třetina
03:44
06:44
15:12
17:39
Po 1. třetině
2. třetina
24:30
24:56
25:20
25:50
26:54
31:55
34:36
Po 2. třetině
3. třetina
44:18
45:39
47:02
48:46
51:15
51:30
56:16
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.