Menu

Hokej

NHL

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers

5:1

konec (2:0, 1:0, 2:1)

20.12.2015, 04:00 • Pepsi Center, Denver • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.94 3.85 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jack SKILLE - 5:1

56:31

Colorado právě vstřelilo branku!
Je pravděpodobně rozhodnuto o tom, kdo si dnes odnese body ze zápasu. Avalanche zvyšují už na rozdíl čtyř branek a posílají pátý zásah do sítě Edmontonu. Poměrně jednoduchá situace, kdy si hostující obránci nedali pozor a nechali za sebou volného jednoho z domácích hráčů. Šlo o muže jménem JACK SKILLE, jenž obdržel ukázkovou nahrávku, pak už mířil docela osamocen na Nilssona, kterého pohlednou střelou překonal. Teď už mohou hrát domácí barvy s klidem. Asistence: Cody McLeod, Tyson Barrie.

Jarome IGINLA - 4:1

47:05

Colorado právě vstřelilo branku!
Není to tak dlouho, co se podařilo Olejářům snížit, ale Colorado má poměrně brzy své vedení o tři branky zpátky, tohle už by mohl být problém pro kanadský klub, pokud chtěl pomýšlet na body z tohoto utkání, domácí fanoušci jsou zase o něco více v klidu. Podobně jako v případě branky Nicka Holdena ve druhé třetině, také nyní se jednalo o velice dobře sehranou situaci po vhazování. Před klecí Nilssona se sám zjevil JAROME IGINLA, jenž následně zasunul puk po ledě za soupeřova brankáře. Asistence: Alex Tanguay.

Andrej SEKERA - 3:1

42:58

Edmonton právě vstřelil branku!
Ještě je tu šance pro Edmonton, jak něco s výsledkem udělat, hned na začátku třetí třetiny se dokázali hostující barvy prosadit a snižují na rozdíl dvou branek ve skóre. Poměrně nenápadná, ale na druhou stranu velice promyšlená, kterou svou brankou zakončuje slovenský obránce ANDREJ SEKERA. Ten nádherně potáhl kus černé gumy zápěstím a zavěsil jej pod horní tyčku. Pohledná akce, Olejáři jsou nyní zpátky v zápase a zkusí Avalanche potrápit. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.

Nick HOLDEN - 3:0

34:26

Colorado právě vstřelilo branku!
Tak se na to podívejme, jak málo stačí. Tohle bylo opravdu překvapení z čistého nebe pro celý Edmonton, protože branka padla ihned po vhazování, jež Colorado Avalanche zvládli velmi precizně. NICK HOLDEN vystřelil tak rychle, jak to jen šlo a zdá se, že to bylo v danou chvíli nejlepší možné řešení, protože brankář Nilsson na ránu Holdena nestačil vůbec reagovat. Tento muž je už druhým obráncem Lavin, který se v dnešním duelu proti Edmontonu prosazuje. A teď už mají domácí hokejisté velmi slibný náskok na konci druhé periody. Asistence: John Mitchell.

Tyson BARRIE - 2:0

16:49

Colorado právě vstřelilo branku!
Doposud se, od vstřelení prvního gólu na začátku zápasu, Colorado nedostalo do pořádné šance a prakticky nevystřelilo na branku. Ale početní výhoda Avalanche vychází na jedničku. Nejdříve sice Edmonton vyhodil puk přes všechny čáry, ale pak už Laviny vystavěly v útočném pásmu přesilovkový deštník a jejich aktivita nesla ovoce. TYSON BARRIE nahodil kus černé gumy na branku z dálky, puk už sice nikdo netečoval, ale Nilsson na něj nestačil reagovat. Oilers tak ztrácejí už dvě branky. Asistence: Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog.

Blake COMEAU - 1:0

01:12

Colorado právě vstřelilo branku!
Jenže přesilovka z pohledu Edmontonu není taková, jakou bychom ji asi čekali. Sotva se totiž vhodil puk na ledovou plochu, upláchli domácí hokejisté obraně Edmonton Oilers a jdou do vedení. Konkrétně si radosti v hale užil muž jménem BLAKE COMEAU, který se při samostatném úniku na klec soupeře vůbec nemýlil a trefil přesně. Přesilová hra hostujícího mančaftu bude samozřejmě pokračovat. Ale s vědomím ztráty jedné branky na kontě. Dobrý začátek od Colorada, jak odpoví Olejáři? Asistence: Carl Söderberg, Erik Johnson.

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers

5:1

konec (2:0, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Comeau (Söderberg, Johnson), 17. Barrie (MacKinnon, Landeskog), 35. Holden (Mitchell), 48. Iginla (Tanguay), 57. Skille (McLeod, Barrie) – 43. Sekera (Hall, Draisaitl)

Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Guenin, Redmond – Landeskog, MacKinnon, Duchene – Martinsen, Söderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla – McLeod, Grigorenko, Skille

Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Nurse, Sekera, Nikitin, Schultz, Davidson, Gryba – Hall, Draisaitl, Purcell – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen

Rozhodčí: Luxmore, O'Halloran – Cvik, Galloway

Diváci: 17 570

Průběh zápasu
1. třetina
00:54
01:12
15:41
16:49
17:08
Po 1. třetině
2. třetina
34:26
Po 2. třetině
3. třetina
42:58
47:05
56:31
Konec