Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Newcastle United

5:1

konec (3:1)

28.11.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • 14. kolo • Viktor Sandev

Tipsport: 1.7 4.0 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. James MCARTHUR - 5:1

90+3

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Domácí v poslední vteřině utkání ještě navyšují svůj náskok. Bolasie unikl po levé straně a jeho přihrávka byla odvrácena jen k volnému JAMESI MCARTHUROVI, který se zblízka trefil mezi nohy Elliota. Bez asistence

86

Právě Wickham je posledním střídajícím hráčem, nahrazuje ho mladíček Bamford.

81

Mbemba si vyšlápl na Souarého a dostává první žlutou kartu hostujícího výběru.

75

Crystal střídá podruhé. Místo Cabayeho přišel na hřiště Korejec Čung-Jong.

70

Domácí trenér pochopitelně posiluje ofenzívu. Ze hřiště odešli Colback s Wijnaldumem a nahradili je de Jong s Gouffranem.

67

Domácí poprvé střídají. Hřiště opustil střelec třetí branky Zaha a nahradil ho Jedinak.

66

Ward si narazil se svým spoluhráčem a poté vypálil z pravé strany z dvaadvaceti metrů. Brankář Elliot míč jemnou tečí vytěsnil balón nad horní tyčku a svůj tým tentokráte podržel. To byl opravdu famózní zákrok hostujícího strážce!

58

Bolasie byl blízko hattricku! Po centru z levé strany od Puncheona přehlavičkoval dnes strašidelně hrajícího Colocciniho a zblízka poslal balón příliš vysoko.

54

Zaha zabojoval na pravé straně šestnáctky a od brankové čáry poslal balón před branku přes Colocciniho. Po vyhraném hlavičkovém souboji pálil Puncheon nad vzdálenější horní roh.

48

Už to mohlo být o čtyři góly, když po centru z pravé strany střílel Zaha, ovšem trefil jen tyčku a navíc se dopustil útočného faulu.

47

47. Yannick BOLASIE - 4:1

47

Crystal Palace právě vstřelil branku!
O vítězi je zřejmě rozhodnuto. Domácí se dostávají hned v úvodu druhého poločasu do dvoubrankového náskoku. Po přímém volném kopu Cabayeho a následné hlavičce Damiena Delaneyho dopravil míč do sítě YANNICKUBOLASIE, který skóruje podruhé v utkání. Asistence: Damien Delaney

46

Hosté v úvodu první půle střídají, hřiště opustil Ayoze Pérez a nahradil ho Lascelles.

41

41. Wilfried ZAHA - 3:1

41

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Crystal opět využil přečíslení a dostává se do dvoubrankového vedení. Na levé straně se zbavil protihráče Connor Wickham a odcentroval zpětně do pokutového území na WILFRIEDA ZAHU, který ranou z voleje poslal míč od země přímo do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Connor Wickham

38

Zaha navíc za toto filmování vidí první žlutou kartu tohoto utkání.

17

17. Yannick BOLASIE - 2:1

17

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Defenzíva hostujícího výběru hoří jako papírový čert!. Po přihrávce z pravé strany a následné jemné teči obránce Colocciniho propadl balón až na zadní tyč k YANNICKU BOLASIEMU a ten tvrdou ranou propálil bezmocného brankáře Elliota. Bez asistence.

14

14. James MCARTHUR - 1:1

14

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Tak to byla hodně rychlá odpověď domácího výběru. Po přihrávce Connora Wickhama vystřelil z osmnácti metrů JAMES MCARTHUR. Míč se pak odrazil od zad obránce Dummetta za bezmocného brankáře Elliota. Asistence: Connor Wickham

11

Newcastle nyní ožil a opět se tlačí do zakončení, nicméně střely Cissého a Sissoka byly zablokovány. Po rohovém kopu a střele Anity si první zákrok připsal gólman Hennessey.

10

10. Papiss CISSÉ - 0:1

10

Newcastle právě vstřelil branku!
Teď ale Newcastle zahrozil jako blesk z čistého nebe! Po přízemní kombinaci odcentroval z pravé strany Daryl Janmaat a ofsajdovou past brilantně přelstil PAPISS DEMBA CISSÉ, který hlavou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Daryl Janmaat

Crystal Palace FC – Newcastle United

5:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 14. McArthur (Wickham), 17. Bolasie, 41. Zaha (Wickham), 47. Bolasie (Delaney), 90+3. McArthur – 10. P. Cissé (Janmaat)

Karty:   38. Zaha (CRP) – 81. Mbemba (NEW)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 11:5. Rohy: 7:5. Fauly: 7:13.

Crystal Palace FC: Hennessey – Ward, Dann, Delaney, Souaré – Cabaye (75. Čung-Jong), McArthur – Bolasie, Puncheon, Zaha (67. Jedinak) – Wickham (86. Bamford).
Náhradníci: Speroni – Bamford, Čung-Jong, Jedinak, Ledley, Chamakh, Kelly.

Newcastle United: Elliot – Janmaat, Mbemba, Coloccini, P. Dummett – Colback (70. S. de Jong), Anita – Moussa Sissoko, Ayoze Pérez (46. Lascelles), Wijnaldum (70. Gouffran) – P. Cissé.
Náhradníci: Darlow – S. de Jong, Gouffran, Lascelles, Thauvin, Sterry, A. Mitrović.