Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Hertha BSC

2:0

konec (2:0)

28.11.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • 14. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.14 9.2 24.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Z ničeho nic velká šance hostů! Kalou dostal prostor i čas na levé straně, zasekl si míč do středu, nicméně jeho následný obstřel skončil těsně nad břevnem!

84

Střídání v týmu Bayernu Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, kterého nahrazuje Badstuber.

79

Avšak šance na straně hostí by tu byla! Haraguči dostal prostor s míčem na pravé straně, přehodil si jej z pravé na levou, ale poté prudkou ranou k tyči trefil jen pohotového Neuera, jenž ukryl balon ve svém náručí.

72

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Darida, kterého nahrazuje Stocker.

70

Lewandowski nyní vytvořil zpracování a rychlou přihrávkou palebnou pozici pro Vidala, jehož prudkou ránu dokázal brankář Jarstein pohotově vyrazit na rohový kop!

66

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Boateng, kterého nahrazuje Rode.

57

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Ibiševič, kterého nahrazuje Baumjohann.

56

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Skjelbred, kterého nahrazuje Ciğerci Tolga.

55

A znovu Lewandowski! Útočník domácích zaběhl na dlouhou přihrávku, nicméně brankář Jarstein míč dokázal odkopnout. K němu se však bleskově dostal Müller, který udělal brankáři Herthy kličku, ale jeho následná rána levačkou jen těsně minula pravou tyč branky Berlínských!

54

Další velká šance Lewandowskiho! Polský kanonýr dokázal zpracovat centr z pravé strany na zadní tyči, ovšem jeho následný volej byl hodně nepovedený a míč branku vůbec neohrozil!

49

Hostující útočník ibiševič je nakonec za svůj tvrdý zákrok potrestán žlutou kartou.

41

41. Kingsley COMAN - 2:0

41

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí odskakují na rozdíl svou branek! Benatia nejprve zahodil sám obrovskou šanci, když po centru Lewandowskiho jeho ránu zastavil obránce hosté na brankové čáře! Následně jej však zastoupil Javi Martínez, jenž předvedl naprosto geniální asistenci, když míč na hranici vápna z první jen lehce dloubl přes obranu na volného KINGLEYHO COMANA, který sám před Jarsteinem nezaváhal a poslal míč přesně k levé tyči – 2:0!

40

Další obrovská šance domácích! Po centru Lahma míč jen lehce prodloužil Lewandowski na Vidala, který ve skluzu trefil na brankové čáře pouze skvěle připraveného brankáře Jarsteina!

34

34. Thomas MÜLLER - 1:0

34

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí jdou zaslouženě do vedení! nNa druhý rohový kop Arturo Vidala v krátkém sledu naskočil těsně za malý vápnem obránce domácích Benatia, který nikým neatakován hlavou prodloužil míč na THOMASE MÜLLERA, jenž z blízkosti hlavou překonal Jarsteina a poslal tak celek z Bavorska do vedení – 1:0!

33

Další centr vyprodukoval Boateng, který hledal na zadní tyči Lewandowski, před nímž ale dokázal míč přizvednout na rohový kop obětavý brankář Jarstein!

29

Lewandowski poté po další skvělé přihrávce mířil sám na brankáře, jeho rozlet však zastavil pomezní sudí, který odpískal těsný ofsajd!

24

Skjelbred následně nestíhal Alonsa, a tak si pomohl faulem, za který vidí žlutou kartu a je tak druhým hostujícím hráčem oceněným tímto napomenutím.

23

Po rozehrání nakrátko se míč dostal na levou stranu, odkud Plattenhardt našel přesně mezi stopery naběhnutého Haragučiho, ovšem ten ve skluzu poslal míč pouze nad branku!

15

Langkamp u levé postranní čáry poslal k zemi Comana a za svůj přečin vidí první žlutou kartu dnešního klání!

10

První obrovská šance domácích! Lahm ukázkovou ulicí vysunul Lewandowskiho, který z pravé strany dokázal přehodit vyběhnuvšího Jarsteina, ovšem míč z jeho kopačky zamířil pouze do pravé tyče! Hosté následně odvrátili míč na rohový kop.

Bayern Mnichov – Hertha BSC

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 34. T. Müller (Benatia), 41. Coman (Javi Martínez)

Karty:   15. Langkamp (HER), 24. Skjelbred (HER), 49. Ibišević (HER)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:13.

Bayern Mnichov: Neuer – J. Boateng (66. Rode), Javi Martínez, Benatia – Lahm (C), Arturo Vidal (84. Badstuber), Alonso, Rafinha – T. Müller, Coman – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Kirchhoff, Badstuber, Rode, Pantovič, Weihrauch.

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Regäsel, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred (56. Tolga Ciğerci), Lustenberger (C) – Haraguči, Darida (72. Stocker), Kalou – Ibišević (57. Baumjohann).
Náhradníci: Körber – van den Bergh, Baumjohann, Tolga Ciğerci, Stocker, Beerens, Hegeler.

Rozhodčí: Drees – Gerach, Gittelmann