Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – HC Slovan Bratislava

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

19.11.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.37 5.5 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! CSKA Moskva mělo v dnešním utkání se Slovanem Bratislava velkou převahu, nicméně přesto prohrálo 0:2!

První třetina nabídla jasnou převahu domácí celku, který se však za dvacet minut nedokázal střelecky prosadit! Dvě velké šance měl Dmitrij Kugryšev, a úvodní branku měl na hokejce tak Pihlström. V závěru Slovan vybojoval přesilovou hru, ze které však nebezpečný nebyl!

Ve druhé třetině jsme se dočkali první branky, to když se z dorážky prosadil ve 24. minutě Marek Viedenský! Očekávaný tlak CSKA po úvodní brance nepřícházel. Domácí celek měl velké šance až v závěru poločasu, to však předvedl skvělé zákroky Michael Barnett!

Ve třetí třetině mělo CSKA velkou převahu, a pokoušelo se vstřelit vyrovnávací branku! Domácí měli k dispozici i dvě přesilové hry, avšak ani jednu neproměnili. V samotném závěru se tak při power-play prosadit Francis Pare, který potvrdil výhru svého celku!

ČESKÁ STOPA
Lukáš Kašpar (SBA) – 0+0, 2 střely, TOI – 18:39

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:53:56)

Konec zápasu.

Francis PARE - 0:2

59:26

Slovan právě vstřelil branku!
A je pravděpodobně rozhodnuto! Moskevský celek to zkoušel v šesti, nicméně hosté se dokázali dostat z pásma ven! Střelu Tomáše Surového ještě obránce zablokoval, avšak FRANCISE PARE už skončila v síti! Asistence: Tomáš Surový

59:17

CSKA to zkouší bez brankáře!

59:02

Necelou minutu před koncem základní hrací doby hlavní rozhodčí přerušil hru, neboť kotouč zůstal ležet na boční síti. Domácí celek si navíc bere oddechový čas!

58:39

Michal Sersen v rohu kluziště skvěle dohrál Radulova, a Cam Barker následně vyhodil kotouč do středního pásma!

58:16

Z pravé strany střílel Kiselevič, jehož pokus se pokoušel tečovat Radulov. Kotouč nakonec skončil v náračui Garnetta, a bude se vhazovat v pásmu hostů!

57:54

K další střele domácího celku se dostal z levé strany obránce Sergejev. Pohotová obrana Slovanu však jeho pokus zablokovala!

57:39

Ladislav Nagy držel kotouč za brankou Stanislava Galimova, a také ušetřil nějaké vteřinky!

57:09

Hostující celek skvěle brání modrou čáru, a svého soupeře zatím do kombinace v útočném pásmu nepouští!

56:44

Za brankou operoval s kotoučem Alexander Radulov, kterému před branku najel obránce Naumenkov. Přihrávku ruského útočníka však skvěle zablokoval Lukáš Kašpar!

56:19

Od modré čáry vyslal hodně nepřesnou střelu obránce Denisov, který mířil hodně vysoko nad branku!

55:53

Lukáš Kašpar zavezl kotouč do útočného pásma, a ušetřil cenné vteřinky pro svůj tým!

55:25

Po další chybě hostující obrany se dostal ke střele Alexander Radulov, jehož střelu však Garnett vyrazil nad sebe! Následně jeden z obránců Slovanu dostal branku z původního postavení, a hra je přerušena. Vylučovat se však nebude!

54:49

Těsně po návratu Cama Barkera na led střílel od modré obránce Kiselevič. Jeho dělovku však dokázal Garnett vyrazit do rohu kluziště!

54:25

Další přesilová hra CSKA se blíží ke svému konci! Před malou chvíli pálil z pravé strany Dmitrij Kugryšev, nicméně jeho střela skončila v lapačce Garnetta!

53:56

Geoff Platt si najel z pravé strany před branku, a behendem vystřelil. Jeho pokus zastavil břevno branky Garnetta!

53:28

Hráči Slovanu při kombinaci svého soupeře v útočném pásmu skvěle napadají, a tentokrát Starosta dokázal vybojovat kotouč, a vyhazuje!

CSKA Moskva – HC Slovan Bratislava

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Viedenský (Skokan), 60. Pare (Surový)

CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Naumenkov, Denisov (C), Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Muršak, Radulov – Platt, Andronov, Mamin – Pihlström, Korotkov, Žarkov – Ljubimov, Junkov, Kvartalnov

HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Luža, Starosta, Barker, Sersen, Mihalík, Valach, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy – Bartovič, Surový (C), Pare – Miklík, Viedenský, Skokan – Kašpar, Skalický, Lušňák

Rozhodčí: Oskirko, Fonselius – Lazarev, Otmachov

Průběh zápasu
1. třetina
07:20
18:39
Po 1. třetině
2. třetina
23:09
27:40
36:26
38:48
Po 2. třetině
3. třetina
45:05
52:36
59:26
Konec