Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Převýšov – Loko Vltavín

2:4

konec (0:2)

15.11.2015, 10:15 • areál Převýšov • 15. kolo • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

90

Převýšov právě vstřelil branku!
Za domácí se přeci ještě prosazuje střídající JIŘÍ ČERNÝ, který napálil balón na branku a já si myslím, že to bylo znovu s tečí někoho z hostů. To však na výsledku dnešního utkání nic zásadního nemění – 2:4.

83

Vltavín právě vstřelil branku!
Hosté se dokázali prosadit i v deseti lidech! U zadní si pro odražený míč došel MARTIN MACHÁČEK a o tyčku zvyšuje už na 1:4.

81

Převýšov právě vstřelil branku!
Kuriózní situace, JAN VOBEJDA protáhl míč po levé straně až do velkého vápna, kde se pravděpodobně snažil centrovat, jenomže si míč jeden z hráčů hostů nakonec srazil do vlastní sítě přesně k levé tyči – 1:3.

69

Vltavín právě vstřelil branku!
Zřejmě je rozhodnuto! K dorážce se dostal v malém vápně JAN HODAS, který tak potvrzuje, že má v letošní sezóně velice dobrou formu – 0:3!

33

Vltavín právě vstřelil branku!
Tentokrát se ale u hosté prosazují a odskakují tak Převýšovu o dvě branky. Střelu k levé tyči vyslal aktivní RICHARD MACHÁČ a z této trefy je viditelně velice šťastný – 0:2.

26

Vltavín právě vstřelil branku!
Hosté se nyní už ujímají vedení, na centr z levé strany od Macháče se u vzdálenější tyče počkal DAVID PODZIMEK a nekompromisně zakončil – 0:1.

SK Převýšov – Loko Vltavín

2:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 81. Vobejda, 90. Černý – 26. Podzimek, 33. Macháč, 69. Hodas, 83. Macháček

Karty:   62. Vobejda (PRV) – 28. Komárek (VLT)

SK Převýšov: Ordelt – Veselka, Jarkovský (c), Bederka, Špidlen – Urbanec, Vobejda, Dvořák, Shejbal (58. Doležal) – Sedláček (66. Kopáč), Petrus (84. Černý).
Náhradníci: Petr – Kopáč, Doležal, Týfa, Černý.

Loko Vltavín: Hlaváč – Valíček, Macháček, Komárek (c), Podzimek – Pozníček (87. Zelenka), Macháč, Turák, Láncz – Uvíra, Hodas (79. Abena).
Náhradníci: Pávek – Abena, Šípek, Zelenka, Vokoun, Dvořák, Horák.

Rozhodčí: Průcha – Rejžek, Novotný.

Diváci: 165