Menu

Fotbal

MONACObet liga

TJ Iskra Borčice – Nové Mesto nad Váhom

0:0

konec (0:0)

14.11.2015, 13:00 • Dávid Lech sk

Tipsport: 1.4 4.6 5.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

TJ Iskra Borčice si tak po bezgólovom rezultáte rozdelili body s Novým Mestom nad Váhom. Domáci mali viac z hry, no nedokázali si vypracovať žiadnu výraznejšiu príležitosť na skórovanie. Hosťujúci gólman Tomáš Belic s pomocou svojich spoluhráčov, ktorí v defenzíve podali veľmi kvalitný výkon, zvládli dnešný duel na pôde druhého celku tabuľky a z ihriska tak odchádzajú s cenným bodovým ziskom. (15:03:15)

90+2

Koniec zápasu. A teraz počujeme záverečný hvizd arbitra dnešného stretnutia, Dušana Sedláka, ktorý tak definitívne ukončuje nádej domácich na trojbodový zisk.

90

A v závere súboja sledujeme ešte jedno taktické striedanie. Z ihriska odchádza Daniel Rapavý. Šancu na ihrisku dostane Dominik Jantošovič.

90+1

Borčice majú loptu vo svojej moci, no nedokážu sa dostať na dostrel hosťujúceho brankára Tomáša Belica, ktorý dnes predvádza medzi tromi žrďami veľmi dobrý výkon.

90

V závere zápasu uvidíme ešte dve nadstavené minúty.

89

V záverečných minútach zrejme nebude ani jeden z tímov riskovať zisk bodu a možno očakávať, že oba kluby budú čakať za záverečných hvizdom.

88

Borčice majú loptu vo svojej moci, no sú príliš ďaleko od brány, aby dokázali vymyslieť niečo produktívne, Nové Mesto nad Váhom si drží svojho súpera na dištanc a nedovoľuje mu vypracovať si záverečný tlak.

87

Cenné sekundy teraz zbiera hosťujúci tím, ktorý do hry posiela čerstvého hráča. Mária Lopušana strieda Martin Jurkovič.

87

Aby toho nebolo málo. Hostia z Nového Mesta nad Váhom sa teraz prezentovali aj veľmi dobrou akciou, ktorá sa našťastie pre domácich gólom neskončila.

86

Iskra Borčice sa ale napriek tomu snaží o strelenie gólu, snaží sa pritlačiť na súpera, no ten dnes pricestoval veľmi dobre pripravený, čo sa odráža aj na dnešnom výsledku.

85

Na ihrisko sa na záverečných päť minút dostáva aj Martin Luhový. Zápas zo striedačky dopozerá Michal Živčic.

85

Do konca zápasu ostáva už len päť minút, výsledok je stále nerozhodný a všetko nasvedčuje tomu, že oba tímy si dnes body podelia.

83

Borčice by si ale kvôli remíze skomplikovali situáciu na druhej priečke. Bodovo by sa síce dotiahli na prvé FK Pohronie, no na hráčov lídra tabuľky čaká ešte zajtrajší domáci duel so Šaľou.

82

Nové Mesto by sa vďaka remíze bodov dotiahlo na piatu Nitru, ktorú zajtra čaká súboj proti "béčku" bratislavského Slovana.

81

TJ iskra má posledných desať minút na to, aby strelila gól a víťazstvom potešila svojich fanúšikov. Nové Mesto nad Váhom dnes predvádza veľmi dobrý futbal a je tak otázne či sa domácim podarí skórovať.

80

Do konca zápasu ostáva desať minút, zápas je stále nerozhodný 0:0.

79

Borčice majú loptu vo svojej moci, no nedokážu sa dostať na dostrel hosťujúcej brány a na prvý gól v zápase tak stále márne čakáme.

78

Žltou kartou je teraz napomínaný hosťujúci futbalista Petr Kurtin. Borčice budú rozohrávať loptu v strede poľa.

77

TJ Iskra má loptu vo svojej moci, zápas sa pomaly schyľuje ku koncu, čo si uvedomujú aj zverenci Jozefa Majoroša, ktorí na prvé FK Pohronie strácajú len jeden bod.

75

Hostia sa ale úspešne bránia, Borčiciam sa čas na strelenie gólu výrazne znižuje a na fanúšikov dnes čaká ešte veľmi vypätý záver stretnutia.

73

Víťazstvo na stranu domácich sa bude snažiť zvrátiť Emil Le Giang, ktorý necelých 20 minút pred koncom zápasu strieda Jána Nováka.

73

Aj Tomáš Belic má plné ruky práce, TJ Iskra teraz oblieha šestnástku súpera.

72

Aby toho nebolo málo, hostia sa snažia o strelenie gólu, vyrážajú do rýchlych protiútokov a brankár Penksa sa tak musí mať na pozore.

71

Borčice majú hernú prevahu, snažia sa o skórovanie, no Nové Mesto nad Váhom dnes hrá s druhým tímom tabuľky vyrovnanú partiu.

70

Táto akcia gól nepriniesla a 20 minút pred záverečným hvizdom hlavného rozhodcu Dušana Sedláka je stav naďalej bezgólový.

69

Ten gól môžu teraz streliť hostia z rohového kopu, keď sa zo svojej útočnej akcie nedokázali strelecky presadiť, no teraz bude nasledovať center do šestnástky domácich.

67

Čas sa kráti, TJ Iskra stále remizuje 0:0 a dnešný duel tak zrejme rozhodne jeden jediný gól.

66

Borčice ale nič iné ako víťazstvo v dnešnom zápasu neberú, snažia sa dobyť hosťujúcu defenzívu, ktorá je ale zatiaľ stopercentná.

65

Hostia sa navyše nebojácne tlačia dopredu, snažia sa o rýchle protiútoky vďaka ktorým by dokázali strhnúť víťazstvo na svoju stranu.

64

Do konca stretnutia ostáva necelých 30 minút, Borčice stále remizujú s Novým Mestom nad Váhom 0:0. Vyzdvihnúť však treba aj veľmi pozornú obranu hostí, ktorá situáciu na ihrisku domácim futbalistom vôbec neuľahčuje.

63

Na ihrisko sa teraz dostane Róbert Gábor, ktorý v hre zaujme miesto Aleksandra Plavšića.

62

Nervozita na kopačkách domácich futbalistov pribúda. Domáci si nič iné ako víťazstvo nepripúšťajú, no zatiaľ sa im nedarí skórovať.

61

Žltou kartou za faul je teraz potrestaný domáci futbalista Matej Siva.

60

Domáci futbalisti sa teraz dopustili faulu, Nové Mesto nad Váhom bude rozohrávať loptu.

59

Za nami je takmer 60 minút hry a zápas o chvíľu vstúpi do svojej poslednej pol hodiny. TJ Iskra naďalej so svojím súperom remizuje 0:0.

57

Borčice sa snažia o dobytie hosťujúcej brány, no brankár Tomáš Belic si s výraznou pomocou spoluhráčov zatiaľ drží čistý štít.

56

Hostia z Nového Mesta nad Váhom vyrážajú do rýchlych protiútokov, no Borčice disponujú kvalitnou obranou, ktorá hosťom zatiaľ nedovolila vypracovať si vážnejšiu streleckú príležitosť.

55

Priebehu zápasu by výrazne prospel gól. Borčice sa nedokážu strelecky presadiť, hoci majú viac z hry. Nové Mesto nad Váhom sa zatiaľ veľmi dobre bráni.

54

Iskra je stále pri lopte, no domáci futbalisti s ňou operujú predovšetkým v strede poľa a nedokážu si vypracovať žiadnu vážnejšiu gólovú príležitosť.

53

Borčice sa naďalej tlačia dopredu, snažia sa dostať na dostrel hosťujúcej brány, no zatiaľ sa im nedarí strelecky presadiť a podobný priebeh má celý zápas od jeho úvodu.

52

Nové Mesto nad Váhom navyše založilo rýchly protiútok, dostalo sa k strele, no brankár Penksa zasahovať nemusel. Lopta minula bránu.

51

Borčice majú loptu na svojich kopačkách, snažia sa dobyť obranu Nového Mesta, no hostia zatiaľ úspešne odolávajú každej snahe súpera o strelenie gólu.

50

Hostia túto situáciu zvládli a môžu tak s loptou na kopačkách postupovať dopredu.

49

Borčice majú loptu stále vo svojej moci, momentálne zahrávajú autové vhadzovanie v strede poľa a Nové Mesto nad Váhom bude musieť odrážať ďalší útok domácich.

48

Z tejto akcie diváci presný zásah nevideli. TJ Iskra sa zmocnila lopty a okamžite vyrazila do útoku.

47

Nové Mesto nad Váhom ale teraz bude zahrávať rohový kop a prípadným gólom tak výrazne zaskočiť svojho súpera.

46

Druhý polčas sa začal, Borčice sa v ňom budú snažiť o strelenie gólu a potvrdenie papierových predzápasových predpokladov.

46

Začal sa druhý polčas.

45+2

Prvý polčas sa skončil. TJ Iskra Borčice napriek územnej prevahe po 45 minútach remizuje s Novým Mestom nad Váhom 0:0.

45+2

V závere prvého polčasu sa Borčice mohli ujať vedenia, no nedokázali zužitkovať ani svoj štvrtý rohový kop v stretnutí.

45

V prvom polčase budú nadstavené dve minúty.

44

Žltou kartou je teraz napomínaný hosťujúci futbalista Miloš Šupák.

43

Prvý polčas sa čochvíľa skončí, Borčice majú loptu na kopačkách a teraz budú zahrávať štandardnú situáciu po faule hostí.

41

Ani z tejto akcie sa ale domáci nedokázali presadiť. K dispozícii mali už tri rohové kopy, no ani po jednom sa lopta nezatrepotala v sieti a v zápase sa tak pokračuje za stavu 0:0.

40

Zmeniť sa to môže ale teraz, nasledovať bude rohový kop domáceho celku, ktorý by tak mohol streliť súperovi gól do šatne.

39

Domáci futbalisti sa s 32 strelenými gólmi môžu s rezervou Žiliny pýšiť najlepšou ofenzívou v súťaži, no zatiaľ sa kanonierom Iskry nedarí potvrdiť túto výbornú bilanciu.

37

Sľubný útok teraz predviedli hráči hostí, akcii chýbala už len finálna fáza, no Borčice sa zmocnili lopty a okamžite s ňou vyrazili dopredu.

36

Borčice sa ale zatiaľ v koncovke trápia. TJ Iskra 5. septembra v rámci 6. kola uspelo na ihrisku Nového Mesta 0:2, no zatiaľ vidíme v zápase týchto súperov bezgólovú remízu.

35

Borčice sa po výkope svojho brankára zmocnili lopty a postupným útokom sa snažia dostať na dostrel hosťujúcej brány.

34

Nové Mesto nad Váhom sa teraz osmelilo, s loptou sa dostalo až pred šestnástku, no lopta po strele hosťujúceho hráča skončila mimo brány, nasledovať bude odkop domáceho brankára Penksu.

32

Hostia z Nového Mesta nad Váhom sa zatiaľ úspešne bránia všetkým útokom domáceho tímu, ktorý zatiaľ predvádza lepší futbal, no stav je zatiaľ bezgólový.

31

Hostia nedokázali využiť výhodu rohového kopu a po polhodine hry tak futbaloví priaznivci v Borčiciach stále čakajú na gólové otvorenie zápasu.

30

Nové Mesto nad Váhom bude po svojej akcii zahrávať rohový kop.

29

O minútu na to je žltou kartou napomínaný aj domáci futbalista TJ Iskra Borčice Aleksandar Plavšić.

28

A rozhodca Sedlák teraz udeľuje prvú žltú kartu v zápase, ktorú vidí hosťujúci hráč Martin Jurica.

26

Za nami je už 25 minút hry, v ktorých na gól zatiaľ márne čakáme. Borčice zatiaľ remizujú s Novým Mestom nad Váhom 0:0. Oba celky sa už viackrát snažili ohroziť bránu súpera, no streleckým pokusom na oboch stranách chýba väčšia presnosť.

25

O slovo sa ale opäť prihlásili aj hostia z Nového Mesta nad Váhom, ktoré sa snaží pravidelne ohrozovať domácu bránu.

24

Domáci futbalisti ale zatiaľ zvládajú všetky náznaky gólových akcií hostí, snažia sa držať loptu na svojich kopačkách a vymyslieť niečo produktívne. Lopta je v strede poľa v moci domácich.

23

Nové Mesto nad Váhom je ale vyspelý celok s viacerými skúsenými hráčmi na súpiske, ktorý dnes svoju kožu nepredá len tak lacno, čo častokrát potvrdzuje rýchlymi priamymi protiútokmi.

22

Borčice sa snažia o strelenie gólu. V prípade, že by sa im nepodarilo strelecky presadiť v prvom polčase, výrazne by si mohli skomplikovať cestu za víťazstvom.

20

Po dvadsiatich minútach hry tak diváci v Borčiciach márne čakajú na otvorenie skóre. Zápas je nerozhodný 0:0, no TJ Iskra zatiaľ pôsobí na ihrisku lepším dojmom.

19

Ani z rohového kopu sa ale Borčice presadiť nedokázali. Nové Mesto nad Váhom má loptu vo svojej moci a po krušných chvíľach sa snaží upokojiť situáciu na ihrisku.

18

TJ Iskra sa aj teraz tlačí dopredu, po dobrej kombinácii sa domáci dostali na dostrel brány hostí, no lopta končí za bránkovou čiarou, nasledovať bude rohový kop.

17

Borčice zatiaľ kontrolujú priebeh hry, majú loptu na svojich kopačkách, no zatiaľ sa im nedarí skórovať.

15

Novému Mestu nad Váhom patrí veľmi solídna šiesta priečka so ziskom 24 bodov a štvorbodovou stratou na tretie žilinské "béčko."

14

Favoritom dnešného stretnutia sú Borčice, ktorým v tabuľke zatiaľ patrí výborná druhá priečka s jednobodovou stratou na lídra z FK Pohronie.

13

Nové Mesto nad Váhom sa predovšetkým bráni a zatiaľ sa mu nedarí dostať sa na dostrel domácej brány. Borčice kontrolujú hru a všetko nasvedčuje tomu, že to dnes bude jednostranný zápas.

12

Borčice sa snažia dobyť bránu Tomáša Belica, no zatiaľ sa im nedarí gólovo presadiť. V úvodnej desaťminútovke ale majú viac z hry a opäť sledujeme ich útočnú snahu.

11

O slovo sa teraz prihlásili aj hostia, ktorí sa snažili o rýchly protiútok po tom, čo Borčice prepadli v útoku, no ich akcia sa skončila hneď v jej začiatku.

10

Po desiatich minútach je stav nerozhodný 0:0, Borčice naďalej dobýjajú bránu Nového Mesta nad Váhom.

9

Domáci futbalisti potvrdzujú svoju kvalitu, od úvodu zápasu majú hernú prevahu, no zatiaľ sa im nedarí vypracovať si vážnejšiu streleckú príležitosť.

8

Rohový kop teraz bude zahrávať domáci celok. Lopta od rohovej zástavky letela do šestnástky, no hostia si s touto situáciou poradili a skóre sa zatiaľ nemení.

7

Loptu mali teraz vo svojej moci aj hráči Nového Mesta nad Váhom, no k strele sa nedostali, navyše sa dopustili útočného faulu.

6

TJ Iskra Borčice má loptu pod kontrolou, no hráči domácich zatiaľ kombinujú predovšetkým v strede ihriska a nedokážu sa dostať na dostrel hosťujúceho brankára Belica.

5

Po úvodných piatich minútach diváci v Borčiciach nevideli gól. TJ Iskra drží loptu na svojich kopačkách, no zatiaľ si nedokážu vypracovať vážnejšiu príležitosť.

4

Akcia Borčíc bola ale teraz prerušená pozornou defenzívnou Nového Mesta nad Váhom, ktoré získava loptu pred vlastnou šestnástkou.

3

Domáci futbalisti sú pri lopte a postupným útokom sa snažia dostať dopredu.

2

Borčice sú jednoznačným favoritom dnešného stretnutia, no Nové Mesto nad Váhom určite pred začiatkom súboja neskladá zbrane a bude sa snažiť o čo najlepší výsledok.

1

Zápas sa práve teraz začal. Pri lopte boli hostia, ktorí sa okamžite pustili do útoku, no ich úvodná akcia skončila už v zárodku a Borčice sa dostali k lopte.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček, Augustini, Barčík, Plavšić, Kováč, Novák, Živčić, Siva (C), Bagi. Tréner: Jozef Majoroš
Náhradníci: Janec, Decký, Gábor, Luhový, Le Giang, Klabník, Preković

Nové Mesto nad Váhom: Belic – Šupka (C), Šupák, Kutaj, Vlado, Lopušan, Múdry, Jurica, Kurtin, Rapavý, Urban. Tréner: Miloš Lintner
Náhradníci: Jastráb, Jurkovič, Zvarík, Jantošovič, Druxa

Rozhodca: Sedlák – Špivak, Ličko.
17. kolo DOXXbet ligy v skupine Západ hostí druhý celok tabuľky TJ Iskra Borčice šiesty tím z Nového Mesta nad Váhom.

Borčice po šestnástich odohraných dueloch so ziskom 31 bodov strácajú na lídra z FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa len jeden bod a sú jednoznačným favoritom dnešného súboja. Naposledy TJ Iskra prerušila svoju výbornú sériu troch víťazstiev v rade bez inkasovaného gólu, keď prehrala na ihrisku Serede 1:0. V sobotňajšom súboji ale môže stavať na predchádzajúcom výsledku z piateho septembra, keď si z Nového Mesta nad Váhom odviezli futbalisti Borčíc tri body po výsledku 0:2.

V šestnástom kole sa nedarilo ani Novému Mestu nad Váhom. Ambicióznemu klubu sa skončila séria štyroch víťazných zápasov v rade na štadióne Senca, ktorý zdolal svojho súpera v gólovej prestrelke 4:2. V tabuľke patrí Novému Mestu šieste miesto so ziskom 24 bodov a len trojbodovou stratou na tretiu priečku.

Úvodný výkop je naplánovaný na 13:00hod, zatiaľ čo hostia budú bojovať o posun v tabuľke, Iskra Borčice sa bude snažiť o zisk troch bodov a minimálne dočasné preskočenie lídra tabuľky, ktorý hrá až v nedeľu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

TJ Iskra Borčice – Nové Mesto nad Váhom

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   29. Plavšić (BOC), 61. Siva (BOC) – 28. Jurica (NMV), 44. Šupák (NMV), 78. Kurtin (NMV)

TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček, Augustini, Barčík, Plavšić, Kováč, Novák, Živčić, Siva (C), Bagi. Tréner: Jozef Majoroš
Náhradníci: Janec, Decký, Gábor, Luhový, Le Giang, Klabník, Preković

Nové Mesto nad Váhom: Belic – Šupka (C), Šupák, Kutaj, Vlado, Lopušan, Múdry, Jurica, Kurtin, Rapavý, Urban. Tréner: Miloš Lintner
Náhradníci: Jastráb, Jurkovič, Zvarík, Jantošovič, Druxa

Rozhodčí: Sedlák – Špivak, Ličko