Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Příbram – FC Zbrojovka Brno

2:2

konec (0:0)

09.11.2015, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • 16. kolo • Tomáš Reiner

Tipsport: 1.6 4.2 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Příbram právě vstřelila branku!
ONDŘEJ BĚLOHLÁVEK střílí velice kontroverzní gól a vyrovnává na 2:2!! Střídající Ondřej Bělohlávek odcentroval z pravé strany a míč podle hlavního rozhodčího překročil celým oběhem během trajektorie letu brankovou čáru.

80

Brno právě vstřelilo branku!
DAVID ŠTROMBACH svůj skvělý výkon završil devět minut před koncem gólem, kterým vrátil Zbrojovce zpět ztracené vedení!! Michal Bednář poslal do šestnáctky krásnou kolmou přihrávku, na kterou si naběhl David Štrombach a parádní technickou střelou zamířil přesně k pravé tyči.

72

Příbram právě vstřelila branku!
SERGO KURTIAŠVILI vyrovnává na 1:1 a začínáme „od nuly“!! Sergo Kurtiašvili si na přední tyči naběhl na centr z pravé strany a jemným dotykem míč hlavou usměrnil do sítě.

53

Brno právě vstřelilo branku!
VÁCLAV KLÁN střílí nádhernou branku a posílí Zbrojovku Brno vzhledem její aktivitě do zaslouženého vedení 1:0!! Václav Klán si na přední tyči naběhl na střílený centr z levé strany a krásnou střelou, která se odrazila od vzdálenější pravé tyče do brány, poslal Brno do vedení.

FK Příbram – FC Zbrojovka Brno

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 72. Kurtiašvili, 90+1. Bělohlávek – 53. Klán, 80. Štrombach

Karty:   37. Holý (PRI)

FK Příbram: Kočí – Šindelář, Hájek, Eliáš, Holý – Červeňák (68. Jančura), Kilián, Maršík, Hlinka (C), Volešák (87. Matoušek), Kurtiašvili (80. Bělohlávek).
Náhradníci: Hušek, Matoušek, Šedivý. Trenér: František Barát.

FC Zbrojovka Brno: Floder – Gajić, Praks, Bednář (C), Boštjan – Kučera, Sokol (90. Jura), Pospíšil (87. Krejčíř), Keresteš, Klán – Štrombach (82. Sedláček).
Náhradníci: Záleský, Vintr O., Vintr M. Trenér: Tomáš Kolouch.

Rozhodčí: Jan Váňa. Asistenti: Michal Myška, Jakub Šimáček