Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – DAC 1904 Dunajská Streda

4:1

konec (2:1)

08.11.2015, 16:30 • Mestský štadión Trenčín • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.44 4.7 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Trenčín dal gól!
Prečíslenie Trenčanov do otvorenej obrany, Kesselovu strelu ešte brankár vyrazil, ale rovno pred odkrytú bránu, kde šprintoval Guba, mal to na druhú nohu, tak sa rozhodol ešte sklepnúť na stred voľnému WESLEYMU MORAESOVI DA SILVOVI, ten umiestnil loptu k žrdi.
Asistencia: Guba

54

Trenčín dal gól!
Kesselov vynikajúci oblúčik za obranu na rozbehnutého Bera, ten by išiel sám na bránu, ale loptu zo vzduchu spracoval zle. Na jeho šťastie sa odrazila rovno k WESLEYMU MORAESOVI DA SILVOVI, ktorý strelou k žrdi prekonal brankára.
Asistencia: Bero

26

Dunajská Streda dala gól!
Trenčania nepokryli AKOSA SZARKU v šestnástke a ten po centri od ľavej čiary pohodlne upratal loptu k žrdi bezmocného Šemrinca.

14

Trenčín dal gól!
Trenčania opäť založili gólovú akciu na pravom krídle, kde sa presadil Kessel, hľadal za šestnástkou Rabia, ten ešte prepustil na stred RYANOVI KOOLWIJKOVI, ktorý prudkou delovkou prekonal brankára.

1

Trenčín dal gól!
Hneď v 35.sekunde domáci štadión jasá. Po pravej strane potiahol Schet a poslal loptu poza obranu prízemným centrom, brankár sa k nej neodhodlal a nabiehajúci Trenčania tam boli dokonca viacerí, ktorí mohli zakončovať, nakoniec loptu do siete dopravil KINGSLEY MADU.
Asistencia: Mitchell Stuart Schet

AS Trenčín – DAC 1904 Dunajská Streda

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 1. Madu (Schet), 14. Koolwijk (van Kessel), 54. da Silva (Bero), 88. da Silva (Guba) – 26. Szarka

Karty:   61. Ljubicić (DUN)

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Skovajsa, Rundič, Madu – Rabiu, Bero, Koolwijk (86. Opatovský) – Schet (58. Guba), van Kessel (89. Holúbek) – da Silva.
Náhradníci: Vozár – Holúbek, Bala, Lawrence, Guba, Opatovský.

DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Davis, Kwin Kwin, Ljubicić, Brašeň – Straka (70. Pambou), Ľupták, Sarr (63. Stephens), Pačinda – Polievka (89. Asanović), Szarka.
Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Mészáros, Lénárth, Pambou, Stephens.

Rozhodčí: Michlian – Hancko, Hrdlička