Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

VHK ROBE Vsetín – HC Frýdek-Místek

2:6

konec (1:1, 1:2, 0:3)

04.11.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 16. kolo • Tomáš Kopecký

Tipsport: 3.65 4.5 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou utkání 15.kola 2.ligy mezi Vsetínem a Frýdkem-Místkem. O osudu utkání rozhodla nevydařená třetí třetina, ve které Vsetín inkasoval hned dvakrát. Hokejisté Frýdku-Místku si ze Vsetína odvážejí všechny body a upevňují si svou pozici na čele tabulky. S tímto tvrzením se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (19:41:28)

Konec zápasu.

59:56

Hra je přerušena, utkání se už pouze dohrává, o vítězi je rozhodnuto.
Utkání přihlíží 1679 platících diváku. Velmi slušná návštěva na vsetínském zimním stadionu.

57:14

František Zúbek teď z trestné lavice volil peprná slova na adresu hlavního rozhodčího, a to se nevyhnulo dalšímu trestu. František Zúbek odchází do kabin, připisuje si trest na 10 minut za nesportovní chování. Pokračuje přesilovka 5 proti 4.

56:10

Za oplácení si půjde sednout na trestnou lavici slovenský legionář František Zubek. Frýdek-Místek si ještě v závěru utkání zahraje jednu přesilovou hru, ve které může navýšit skóre.

54:06

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
RADIM MATUŠ si povodil dva vsetínské obránce jako malé žáčky. Stáhl si puk do výhodné pozice, a pak s klidnou hlavou překonal Hromadu. Asistence: Vladimír Luka. Utkání je zřejmě rozhodnuto.

52:45

Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách. Vyloučenými jsou za Vsetín Jakub Řezáč a za Frýdek-Místek Tadeáš Jaroš.

50:00

Hra se uklidnila, frýdečtí hokejisté už nikam nespěchají a hlídají si modrou čáru. Utkání se začíná kouskovat, častěji dochází k přerušování hry. Vsetínští se nemohou výrazněji prosadit přes pozornou hostující obranou hradbu.

47:34

Vladimíra Luku zahákoval Lukáš Finsterle a za trest bude muset odsedět dvě minuty na trestné lavici.

45:51

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Frýdečtí se dokázali prosadit v oslabení. V předbrankovém prostoru se ocitl ADAM RUFER a se štěstím propasíroval puk mezi rukou a pravým betonem Petra Hromady. Pro hosty možná tato branka přinese kýžený klid na hokejky, domácí už nemají moc času ke srovnání utkání. Asistence: David Samiec.

45:02

Po krásné kombinaci po ose Báchor – Zúbek se ke střele dostal Radim Tesařík, ale lapačka Lukáše Danečka byla v tomto případě bezchybná.

44:06

Vyloučeným je přítel Petry Kvitové, Radek Meidl, a to za zdržování hry. Vsetín čeká přesilová hra.

43:44

Po chybě Nedbálka se do samostatného úniku hnal hráč se zkušenostmi z NHL, Tomáš Káňa, ale ani nadvakrát nedokázal překonat Hromadu.

40:47

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Dva vsetínští obránci se srazili v obranném pásmu, z toho pramenila ztráta puku, ke kotouči se dostal VLADIMÍR LUKA, vsetínský brankář měl špatný výhled a tečovaná střela hostujícího kanonýra zapadla do branky Petra Hromady. Hosté se dostávají na začátku třetí třetiny do dvoubrankového vedení. Bez asistence.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině svedli domácí s vedoucím týmem tabulky vyrovnanou bitvu, paradoxně však odešli v této periodě poraženi. 35 sekund před koncem se se štěstím prosadil Radim Matuš a určil tak průběžný stav utkání. Třetí třetina začíná v 19:03.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Branka do kabin teď určitě nahlodá psychiku domácího týmu! Po vyhraném buly se ke střele dostal RADIM MATUŠ a se štěstím procedil puk za záda bezmocného Hromady. Asistence: Vladimír Luka.

38:30

Hned po buly se ke střele dostala nová akvizice z Prostějova, René Kajaba. Brankáře hostí však tentokrát nepřekonal.

37:16

Vsetín právě vstřelil branku!
Daniel Vaněk proletěl středním pásmem, a pak nezjištně předložil puk FRANTIŠKU ZÚBKOVI jako na zlatém podnose. Ten jeho přihrávku bezpečně zpracoval, a následně chladnokrevně zavěsil. Asistence: Daniel Vaněk, Radim Tesařík.

36:22

Vsetínští setrvali delší dobu v útočném pásmu, vše to završil pokus Daniela Vaňka směřující těsně nad horní tyčku Danečkovy branky. Stav se však zatím nemění.

34:35

Hosté hrají v plném počtu.

34:08

Vsetínští se však zatím v přesilovce nedokáží výrazně prosadit, nyní se po offsidu hra stěhuje do středního pásma.

32:35

Dresler je vyloučen za napadení, následně je za protesty je vyloučen do kabin. Ukázalo se , že nesportovní chování se nevyplácí. Vsetínské čeká přesilovka.

31:47

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Frýdek se vrací do vedení. Samiec obkroužil celou branku, dostal se před Hromadu a poslal puk do ideální pozice najetému DAVIDU KLIMŠOVI, pro kterého už nebyl problém zasunout puk za domácího brankáře. Asistence: David Samiec.

31:12

Domácí první oslabení ustáli a nyní hrají v plném počtu.

31:00

Foltýn se od pravého mantinelu hnal před Hromadu, po zakončení upadl a drží se za ruku, měl by však být v pořádku a pokračovat v dalším průběhu utkání.

29:12

Kowalczyk vyslal do úniku Martina Piechu, ten však přestřelil domácí svatyni! Bude se však vylučovat, za záchrannou brzdu zatáhl Lukáš Vrba a bude vyloučen na 2 minuty.

28:17

Domácí obránci úspěšně pokryli Vladimíra Luku a zblokovali jeho střelu do ochranné sítě za brankou Petra Hromady.

26:23

Obrana domácích zaspala a sám před brankářem se ocitl Tomáš Franek. Nastřelil pouze Hromadovu hruď.

25:38

Hra je zatím velice plynulá, přerušuje se pouze v ojedinělých příkladech jako teď po zblokované střele Matuše.

24:16

Vsetínští začali v úvodu druhé třetiny lépe bruslit a hned svádějí s hosty vyrovnanější partii. Hryciowovu střelu dorážel z předbrankového prostoru Martin Ambruz , ale Daneček byl včas na zemi a ránu pokryl.

22:00

Michael Foltýn hned dvakrát zkoušel štěstí z levého kruhu, Hromada však střelu i následnou dorážku chytá.

20:24

Kolaříkova střela z levého kruhu míří nad bránu, Daneček nemusel zasahovat a na svůj první zákrok ve druhé třetině si musí ještě chvilku počkat.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu utkání prvního a druhého týmu tabulky. Domácí od šesté minuty prohrávali, když se střelou nad Hromadovo rameno prosadil Vladimír Luka. Hosté byli v této fázi zápasu aktivnější a Hromada se musel pořádně zapotit. Pak však vsetínští zabrali a v závěru první třetiny srovnal stav utkání Daniel Vaněk. Utkání je tak stále otevřené, domácí se musí zakousnout do každé vypracované příležitosti a snažit se co nejméně pouštět před vlastní bránu útočníky Frýdku-Místku, kteří jsou velmi nebezpeční. Druhá třetina začne v 18:15.

20:00

První třetina skončila.

18:14

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín vyrovnává stav utkání! Střela Radima Tesaříka se od zadního mantinelu odrazila přímo na hůl DANIELA VAŇKA, ten byl v této situaci velice pozorný a zasunul puk za přemísťujícího se Danečka. Asistence: Radim Tesařík, Stanislav Báchor.

16:42

Abdul se po individuální akci se štěstím prodral až před Danečka, ten zasahuje levým betonem.

14:07

Obě mužstva v plném počtu hráčů na ledě.

13:36

Kolaříkův pokus zblokován nad Danečkovu svatyni.

12:40

Michael Foltýn se od mantinelu prokličkoval až před Hromadu, ten betonem zasahuje.

12:07

Bude se hrát 4 na 4. Na 2 minuty za sekání je vyloučen David Klimša, za hrubost pak domácí Lukáš Finsterle. Hráči budou mít v následujících dvou minutách na ledě více prostoru a mohou toho využít k rychlým útočným výpadům.

12:07

Velká mela před vsetínskou bránou! Z trestné lavice se do solidní šance dostával David Klimša, byl však příliš blízko u branky a nedokázal zvednout puk nad ležícího Hromadu.

11:26

Hosté v plném počtu.

10:29

Vaněk hledal před bránou dobře postaveného Jana Kolaříka, jeden z hostujících obránců však vložil svou hůl do dráhy puku a zamezil tak ohrožení brány.

09:45

Pozornost Danečka vyzkoušel Lukáš Duba, hostující gólman však chytá puk do lapačky.

09:26

Na 2 minuty za nedovolené bránění je vyloučen David Klimša, vsetínští mají před sebou první přesilovku dnešního utkání.

09:21

Se zakončením Poláka z hranice modré čáry neměl Hromada sebemenší problémy.

08:26

Puk vyletěl z ledové plochy, rozhodčí zastavil hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.

07:52

Hra je zatím velice vyrovnaná, oba týmy se dostávají do střeleckých příležitostí. V té poslední se vyskytl David Samiec, ale nastřelil pouze Hromadovu hruď.

05:53

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Po chybě Báchora se do výborné střelecké pozice dostal hostující kanonýr VLADIMÍR LUKA, stáhl si puk a zakončil přesně nad Hromadovo pravé rameno. Frýdek se tak hned v úvodu utkání dostává do vedení a Vsetín bude muset dotahovat ztrátu. Bez asistence.

04:40

Sám před domácím brankářem se vyskytl Radek Meidl, ale svou střelou zápěstím nastřelil pouze tyč Hromadovy svatyně.

03:37

Domácí jsou po zakázaném uvolnění vyhnáni až do vlastního obranného pásma. Frýdek-Místek zatím v pohodě odolává vsetínské přesilovce.

02:33

Do dobré šance se hnal Jindřich Abdul, když se jako lasička protáhl mezi dvěma beky. Vsetínští si zahrají přesilovku, za podražení je vyloučen hostující gólman Daněček. Trest odsedí Vladimír Luka.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledové ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
Úvodní sestavy:

VHK Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Hryciow, Žák, Vrba, Řezáč – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Ambruz, Abdul, Vávra, Vítek, Finsterle, Ondráček, Kajaba, Daněk

HC Frýdek-Místek: Daněček (Šimboch) – Dresler, Jeník, Heider, Foltýn, Kowalczyk, Samiec, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek, Klimša, Kovařčík, Rufer, Matuš, Káňa, Meidl, Luka, Jaroš.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

VHK ROBE Vsetín – HC Frýdek-Místek

2:6

konec (1:1, 1:2, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Vaněk (Tesařík, Báchor), 38. Zúbek (Vaněk, Tesařík) – 6. Luka, 32. Klimša (Samiec), 40. Matuš (Luka), 41. Luka, 46. Rufer (Samiec), 55. Matuš (Luka)

VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Hryciow, Žák, Vrba, Řezáč – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Ambruz, Abdul, Vávra, Vítek, Finsterle, Ondráček, Kajaba, Daněk

HC Frýdek-Místek: Daněček (Šimboch) – Dresler, Jeník, Heider, Foltýn, Kowalczyk, Samiec, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek, Klimša, Kovařčík, Rufer, Matuš, Káňa, Meidl, Luka, Jaroš

Průběh zápasu
1. třetina
02:33
05:53
09:26
12:07
18:14
Po 1. třetině
2. třetina
31:47
32:35
37:16
39:25
Po 2. třetině
3. třetina
40:47
44:06
45:51
47:34
52:45
54:06
56:10
57:14
Konec