Menu

Hokej

NHL

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

4:2

konec (1:2, 0:0, 3:0)

03.11.2015, 02:30 • United Center, Chicago • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 2.5 3.57 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Arťom ANISIMOV - 4:2

58:27

Chicago právě vstřelilo branku!
A Kings nám názorně předvedli, jak pohřbít šanci poslat zápas do prodloužení! Znovu nejistá hra na útočné modré během přesilovky nabídla kotouč Jonathanu Toewsovi, který neváhal a poslal do brejku ARTEMA ANISIMOVA, který vymáchal Quicka perfektním blafákem a kličkou na forhend, kdy zastrčil lehce puk za beton brankáře Kings, troufám si tvrdit ve vlastním oslabení rozhoduje zápas! Asistence: Jonathan Toews.

Teuvo TERAVAINEN - 3:2

49:02

Chicago právě vstřelilo branku!
Patrick Kane se ale znovu dostal ke kotouči, zavezl jej za branku a při průjezdu za zády Quicka poslal bleskovou přihrávku zpět do míst, odkud za branku zajížděl. Rozhozený Quick sice reagoval ihned na tu přihrávku před odkrytou část branky, ale TEUVO TERAVAINEN již v té chvíli přesně zakončoval! Domácí po skvělé práci své hvězdy Patricka Kanea vedou 3:2! Asistence: Patrick Kane, Artem Anisimov.

Patrick KANE - 2:2

41:22

Chicago právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Po přejetí modré čáry se ke střele odhodlal PATRICK KANE, který předtím projel s kotoučem skoro celé kluziště, a ránou na lapačku, kterou Kane tak tak procedil úzounkou skulinkou mezi nohama bránícího hráče, zaskočil Jonathana Quicka! Asistence: Brent Seabrook, Viktor Svedberg.

Anze KOPITAR - 1:2

18:43

Los Angeles právě vstřelilo branku!
A domácí dostávají druhý gól! Nejprve se z pravé strany vypálená střela odrazila po prknech až k Muzzinovi k modré čáře, jeho další bombu Crawford vyrazil před sebe a ANZE KOPITAR si s nenadálou situací poradil perfektně, hned z první zametl kotouč do branky a hosté rázem vedou! Asistence: Jake Muzzin, Trevor Lewis.

Alex MARTINEZ - 1:1

14:39

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Jenže ten přechod skončil již krátce za modrou čárou, Kings se vrátili do útočného pásma, rychle sehráli kombinaci, kdy Clifford jen lehce přiťukl na modré ALEXU MARTINEZOVI, který se s ničím nerozpakoval a hned z první příklepem propálil ránou na vyrážečku Coreyho Crawforda! Asistence: Kyle Clifford, Jake Muzzin.

Jonathan TOEWS - 1:0

06:01

Chicago právě vstřelilo branku!
Tohle sehráli Garbutt s Toewsem ukázkově! Garbutt zavezl podél hrazení kotouč do útočného pásma a v přečíslení 2 na 1 na kruzích rychlou přihrávkou na druhé křídlo najíždějícímu JONATHANU TOEWSOVI vyzval svého parťáka ke skórování, ten z první propálil přesouvajícího se Quicka! Asistence: Ryan Garbutt, Artemi Panarin.

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

4:2

konec (1:2, 0:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Toews (Garbutt, Panarin), 42. Kane (Seabrook, Svedberg), 50. Teravainen (Kane, Anisimov), 59. Anisimov (Toews) – 15. Martinez (Clifford, Muzzin), 19. Kopitar (Muzzin, Lewis)

Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Svedberg, Seabrook, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Daley, Gustafsson – Panarin, Toews, Garbutt – Teravainen, Anisimov, Kane – Daňo, Kero, Hartman – Desjardins, Kruger, Shaw

Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Forbort – Pearson, Kopitar, Brown – Lucic, Carter, Toffoli – Gáborík, Shore, Lewis – Clifford, Andreoff, Nolan

Rozhodčí: Pollock, Morton – Racicot, McElman

Diváci: 21534

Průběh zápasu
1. třetina
06:01
14:39
18:43
Po 1. třetině
2. třetina
24:05
34:37
Po 2. třetině
3. třetina
41:22
43:56
49:02
56:40
58:27
Konec