Menu

Fotbal

Liga mistrů

Benfica Lisabon – Galatasaray Istanbul

2:1

konec (0:0)

03.11.2015, 20:45 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica (Lisabon) • 4 • Skupina C • Jozef Valenčík (@JozefValencik)

Tipsport: 1.63 4.0 5.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ve druhém poločase pokračovala atraktivní hra z půle první, ale narozdíl od prvního poločasu v tom druhém padaly také góly. Domácí se dostali do vedení již v 52. minutě zásluhou Jonase, ale Podolski již o šest minut později srovnal. Poté se začalo hrát hodně otevřeně a to z obou stran, ovoce to přineslo domácím, kterým vrátím vedení Luisão a tato branka se ukázala jako vítězná.

Benfica tak zvítězila a vrátila soupeři porážku starou čtrnáct dnů. Portugalský celek má v tabulce skupiny devět bodů a velkou šanci postoupit ze skupiny. Galatasaray naopak bude muset ve zbývajících dvou duelech bodovat a pokusit se dohnat své soupeře či případně zabojovat alespoň o třetí místo a s ním spojenou účast v Evropské lize.

Z mé strany je to již vše, děkuji Vám za pozornost a budu se těšit u Ligy mistrů zase příště. (22:39:24)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Nepřesnou střelou je zakončeno celé utkání, Galatasaray odjede z Portugalska bez bodu.

90+4

César vyskočil nejvýše a schoval míč do rukavic, tohle by již domácí měli zvládnout.

90+3

Adin ještě vidí žlutou kartu, závěr zápasu se již blíží.

90+3

Poslední střídání v zápase, odchází Talisca a nahrazuje jej Cristante.

90+2

90+2. Oztekin nedokázal vyrovnat

90+2

Tak to je neuvěřitelné, co nyní zahodili hosté! Brankář César byl již naprosto překonán, ale proti zakončení Oztekina vystartovali dva hráči domácích, kteří stačili míč zablokovat. Nyní bylo vyrovnání ve vzduchu!

90+1

Jiménez získal míč, zkusil přejít individuálně, ale klička mu nevyšla.

90+1

Již běží první minuta nastavení, ve které byl odpískán útočný faul Benfice. Nastavovat se budou celkem čtyři minuty a tak je zde stále prostor pro Turky, kteří budou bojovat o vyrovnání.

89

César výtečně pokryl centrovaný míč a byl poté ještě dohrán soupeřem, ten se mu ihned poté omlouvá. Z této akce branka pro Galatasaray nehrozí.

88

Krásně dostal nahráno Inan a na nic nečekal a tvrdou ranou se pokusil trefit prostor u pravé tyče. Rána měla slulšnou razanci, ale chybělo jí pár decimetrů.

87

Na první pohled nebezpečný oblouček pouze zapadl do rukavic Césara, který nebude na nic čekat a pošle míč daleko od své brány.

85

V 85. minutě je právě Gaitán vyloučen a to po druhé žluté kartě. Je sice vyprovázen potleskem, ale jistě bude doufat, že jeho zbytečný faul zezadu ve středu hřiště nebude znamenat pro Benficu ztrátu bodů.

84

84. Benfica byla blízko třetí brance

84

Nádherná akce, po které mohlo být rozhodnuto, ale Muslera vytáhl zákrok, kterým ještě drží naděje svého celku nad vodou. Už to vypadalo, že Gaitán celou akci pokazil, ale stačil nakonec patičkou přiťuknout míč na Jiméneze, ale ten v souboji proti brankáři nebyl úspěšný.

84

Silvio přispěchal do obrany a hlavou odehrál míč na roh. Z toho se hostům nepodařilo ohrozit branku.

Benfica Lisabon – Galatasaray Istanbul

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Jonas (Luisão), 67. Luisão (Jiménez) – 58. Podolski (Kisa)

Karty:   31. A. Almeida (BNF), 42. Guedes (BNF), 44. Gaitán (BNF), 56. Sílvio (BNF) – 41. Yilmaz (GAL), 55. Inan (GAL), 90+3. Adin (GAL)   85. Gaitán (BNF)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:15.

Benfica Lisabon: César – Sílvio, Jardel, Luisão (C), Eliseu – Guedes (73. Carcela-González), A. Almeida, Talisca (90+3. Cristante), Gaitán – Jiménez, Jonas (81. Pizzi).
Náhradníci: Ederson – Lisandro López, Cristante, Carcela-González, Taarabt, Pizzi, Sanches.

Galatasaray Istanbul: Muslera – Denayer (74. Colak), Chedjou, Balta, Adin – Inan (C), Kisa (69. Öztekin) – Sarioglu, Sneijder, Podolski – Yilmaz (74. Bulut).
Náhradníci: Gönen – Kaya, Öztekin, Karacan, Colak, Bulut, Gümüs.

Rozhodčí: Mažič – Ristič, Djurdjevič