Menu

Fotbal

MONACObet liga

MFK Dynamo Dolný Kubín – FK Spišská Nová Ves

1:3

konec (1:0)

31.10.2015, 13:00 • Info o změnách stavu (Dávid Lech) sk

Tipsport: 1.8 3.65 3.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Spišská Nová Ves dáva gól! A Spišská Nová Ves v závere zápasu pečatí svoje víťazstvo. Druhýkrát v zápase sa strelecky presadzuje Lukáš Kiššák.

56

Spišská Nová Ves dáva gól! Netrvalo dlho a futbalisti Spišskej Novej Vsi dokázali otočiť nepriaznivé skóre. Po dvanástich minútach od začiatku druhého polčasu strelili už dva góly a vedú 1:2! O vedenie hostí sa postaral presným zakončením Lukáš Kiššák.

49

Spišská Nová Ves dáva gól! A začína sa odznova. Na 1:1 vyrovnáva Spišská Nová Ves už štyri minúty po úvodnom výkope druhého polčasu a v nasledujúcich minútach na divákov v Dolnom Kubíne čaká vypätý súboj o tri body. O vyrovnanie sa postaral Radoslav Sirko.

42

Dolný Kubín dal gól!
A skóre zápasu otvárajú domáci futbalisti, ktorí tak svojmu súperovi strieľajú gól do šatne! Strelecky sa presadil Marco Pantone.

MFK Dynamo Dolný Kubín – FK Spišská Nová Ves

1:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Pantone – 49. Sirko, 56. Kiššák, 90. Kiššák

Karty:   14. Baldovský (SNV), 33. Boroš (SNV), 90. Dunajčan (SNV)

MFK Dynamo Dolný Kubín: Lešňovský – Severino, Čučka (C), Kutlík, Laura, Gerát (46. Chromek), Pantone, Biasini (56. Sani), Miklós, Otruba, Ferenčík. Tréner: Marco Ragini
Náhradníci: Sakar, Chromek, Bugan, Sani

FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Boroš, Šoltés, Zekucia, Baldovský (83. Tomaščík), Sirko (C), Štefanik (73. Dunajčan), Kováč (90. Kováč), Kiššák, Čekovský. Tréner: Branislav Ondáš
Náhradníci: Tököly, Dunajčan, Rychnavský, Tomaščík, Lipták, Kunzo

Rozhodčí: Maršal – Hancko, Jekkel