Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

Dynamo Moskva – FK Spartak Moskva

2:3

konec (1:1)

25.10.2015, 11:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • 13. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.9 3.2 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Quincy PROMES - 2:3

90+1

Spartak právě vstřelil branku!
Tak, a je to tady! Spartak se v nastaveném čase opravdu dočkal, a dokonal svůj obrat! Po přihrávce Kombarova se míč dostal do středu hřiště, odkud poslal krásný lob za obranu Dinama Davydov, který našel přesně QUINCYHO PROMESE, který dokázal s velkou porcí štěstí dostat míč do branky!

70

70. Denis DAVYDOV - 2:2

70

Spartak právě vstřelil branku!
Tak možná ani nebude! Spartak totiž potřeboval na odpověd pouhé tři minuty, a začínáme opět od začátku! Střídající Zujev dokázal uvolnit na levé straně Denise Glušakova, který svým centrem našel hlavu DENISE DAVYDOVA, který poslal míč přesně k tyči!

67

67. Pavel POGREBŇAK - 2:1

67

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Dinamo hned z dalšího útoku Özbilizovo zaváhání trestá, a dostává se do vedení! Z levé strany poslal do vápna centr aktivní Jurij Žirkov, který dokázal odvrátit stoper Bocchetti. Ve středu hřiště se dostal k míči Zobnin, jehož ránu Rebrov vyrazil pouze do míst, kde se nacházel PAVEL POGREBŇAK. Zkušený ruský útočník poslal míč do horních pater branky, a brankář Spartaku byl bez šance!

22

22. Quincy PROMES - 1:1

22

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak je však za svůj velmi dobrý výkon náležitě odměněn! Na začátku gólové akce byl na levé straně obránce Dmitrij Kombarov, který skvěle načasoval přihrávku pro QUINCYHO PROMESE, ten předvedl chladnou hlavu při zakončení, a máme vyrovnáno!

17

17. Alexandr KOKORIN - 1:0

17

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Z následného protiútoku se však moskevské Dinamo ujímá vedení! Zobin našel v levé části vápna Jurije Žirkova, který krásně odcentroval přes obránce, a našel před brankou zcela volného ALEXANDERA KOKORINA, pro kterého nebyl problém poslat míč do sítě. Tohle obrana Spartaku nezvládla ...

Dynamo Moskva – FK Spartak Moskva

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 17. Kokorin (Žirkov), 67. Pogrebňak – 22. Promes (D. Kombarov), 70. D. Davydov (Glušakov), 90+1. Promes (D. Davydov)

Karty:   77. Žirkov (DMO), 87. Igor Denisov (DMO) – 7. Tasci (SPM), 34. Paršivljuk (SPM), 52. Bocchetti (SPM), 85. Glušakov (SPM)

Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:5.

Dynamo Moskva: V. Gabulov – Živogljadov, Kozlov, Morozov, Žirkov – Igor Denisov, Katrič (75. Sosnin) – Tašajev, Zobnin, Kokorin – Pogrebňak.
Náhradníci: Šunin, Leščuk – Sosnin, Kaljašin, Levin, Saramutin, Obolski.

FK Spartak Moskva: Rebrov (C) – Paršivljuk, Tasci, Makejev (59. Zujev), Bocchetti, D. Kombarov – Glušakov, Zotov (46. D. Davydov), Širokov – Özbiliz (73. Leontěv), Promes.
Náhradníci: Mitrjuškin – K. Kombarov, D. Davydov, Granat, Leontěv, Bakajev, Zujev.

Rozhodčí: Vitalij Meškov – Demeško, Bogač (vš. Rusko)