Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

2:6

konec (1:1, 1:1, 0:4)

23.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

58:55

Tábor právě vstřelil branku!
Hodně smolný gól pro domácí, který bude zřejmě definitivní tečkou za utkáním Robert Pejša vyhrál vhazování a puku se chopil DAVID NEHODA, který ho z kruhu napálil na bližší tyč, kde klečel domácí gólman. Kotouč si to škrtl o jeho lapačku a zaplul pod horní tyč! Asistence: Robert Pejša.

55:56

Tábor právě vstřelil branku!
Táborští zřejmě definitivně rozhodují zápas, protože přidávají pátou branku. Pavel Pospíchal sebral v rohu pásma puk a posunul jej ŠTĚPÁNU KADILÁKOVI. Ten se rozjel, objel klec a trefil jen beton bleskově se přesunuvšího Víta Kekuly. Následně dostal táborský hráč až příliš prostoru, když si vyražený kotouč přebral, vybruslil na osu a ranou do vinglu zavěsil. Asistence: Pavel Pospíchal.

54:12

Tábor právě vstřelil branku!
Jihočeši odskakují na rozdíl dvou gólů a podruhé se prosazují v přesilové hře. Vít Kekula nejprve zneškodnil střelu od modré čáry a havlíčkobrodská ekipa se osvobodila. Pak ale přišel brejk, po kterém hosté udeřili, když PAVEL POSPÍCHAL ranou z osy kluziště pokořil domácího muže s maskou střelou přesně umístěnou nad beton. Domácí střídačka protestuje, ale po pravdě řečeno jsem viděl až střelu, nikoliv to, proč se domácí čílí. Bez asistence.

41:14

Tábor právě vstřelil branku!
Hostující mužstvo se podruhé v utkání dostává do vedení! Po střele od modré čáry, která byla před Kekulou sražena bleskově vypíchl puk na volného ROBERTA PEJŠU Filip Novotný a táborský hráč před sebou měl téměř celou klec prázdnou. Vít Kekula se snažil a skočil po puku, ale ten dokázal jen tečovat a trochu zbrzdit. Asistence: Filip Novotný.

34:29

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A máme srovnáno! Havlíčkobrodští hokejisté si vytvořili tlak a drželi svého soupeře v šachu. Lukáš Motl pak vybojoval na levém hrazení kotouč, který naservíroval na modrou čáru, odkud vypálil DOMINIK SUCHÝ. Jeh střela prošla hloučkem těl před Adamem Petříkem a zaplula mezi gólmanovými betony až do sítě! Asistence: Lukáš Motl.

22:40

Tábor právě vstřelil branku!
Tábor první přesilovku v zápase využil a dostal se tak do vedení! Martin Novák nejprve nenapálil odražený kotouč z levého křídla do poloodkryté brány, ale hosté se dostali zpět k černému kolečku a vytvořili závar. Adam Hájek nastřelil puk do brankoviště a po sérii odrazů přiklepl Pavel Pospíchal kotouč MARTINU NOVÁKOVI, jehož rána napodruhé mezi tři tyče prošla. Ačkoliv mám pocit, že puk byl pod Kekulovu lapačku ještě tečován některou z holí bránícího hráčů. Asistence: Pavel Pospíchal a Adam Hájek.

18:33

Tábor právě vstřelil branku!
Jak domácí zaznamenali první branku po parádním brejku, tak kombinace Jihočechů byla neméně povedená a diváci v Kotlině držící palce domácímu týmu jen uznale pokyvovali hlavami. Jan Brož narazil v rohu pásma kotouč Pavlu Pospíchalovi, který pak perfektním křižným pasem skrze předbrankový prostor našel napřaženého ŠTĚPÁNA KADILÁKA, který ranou z první přišpendlil puk pod víko! Asistence: Pavel Pospíchal a Jan Brož.

10:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři otevírají gólový účet zápasu. Po dvou zakázaných uvolněních přišel výborně sehraný brejk. Základem bylo vyhrané buly. Po něm přišlo přiklepnutí Dominiku Kittlerovi do středního pásma, který vyslal do akce dva na jednoho Lukáše Křížka s JAKUBEM KRAUČUKEM. Druhý jmenovaný dostal puk na modré do jízdy a střelou z pravého kruhu na zadní tyč se nemýlil. Asistence: Lukáš Křížek a Dominik Kittler.

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

2:6

konec (1:1, 1:1, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Kraučuk (Křížek, Kittler), 35. Suchý (Motl) – 19. Kadilák (Pospíchal, Brož), 23. Martin Novák (Pospíchal, Hájek), 42. Pejša (Novotný), 55. Pospíchal, 56. Kadilák (Pospíchal), 59. Nehoda (Pejša)

BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler.
Trenéři: Richard Cachnín a Petr Jansík.

HC Tábor: Petřík (Michal Novák) – Hošek, Kadilak, Novotný, Vác. Prchal, Voj. Prchal, Růžek "A", Skalický, Štefan, Slavík, Hlaveš, Nehoda "A", Martin Novák, Hájek, Brož, Pejša, Pospíchal, Veřtát.
Trenér: Jaroslav Drda.

Rozhodčí: Michal Antonín – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko

Průběh zápasu
1. třetina
10:19
18:33
Po 1. třetině
2. třetina
21:48
22:40
25:53
27:16
34:29
Po 2. třetině
3. třetina
41:14
45:55
53:47
54:12
55:56
58:55
Konec