Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Energie Karlovy Vary – HC Slavia Praha

2:3

konec (0:0, 1:1, 1:2)

15.10.2015, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • 13. kolo • Daniel Kot

Tipsport: 2.2 4.2 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:26

Slavia právě vstřelila branku!
A vše je najednou jinak. Slavia těsně před koncem utkání vede. Nenápadnou střelu Drahoráda opět tečoval ONDŘEJ SLÁDEK, který posílá Pražany do vedení. Asistence: Karel Drahorád, Patrik Červený

56:01

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí se se neshodli ve středním pásmu a do útoku se okamžitě vydal po Tejralově přihrávce Heldák, který ve finální fázi ještě našel volného ALEŠE FURCHA, který už neměl problém se do prázdné brány trefit. Asistence: Denis Heldák, Petr Tejral

50:01

Perfektní přihrávku za obranu dostal Aleš Furch, který si s pukem rychle otočil a šel sám na brankáře. Furch je ale pevný, jako skála.

49:00

Vysoké hole do obličeje soupeře se nyní dopustil také domácí hráč. Sudí jeho zákrok nepostřehl, ale po poradě se čárovými kolegy se rozhodl Filipa Hauzra (KVA) vyloučit na pět minut.

48:22

Po tvrdém zákroku Davida Vyskočila (SLA) se k zemi skácel Hendrych. Vyskočil je vyloučen za vysokou hůl.

48:03

Domácí nyní rozvlnili opět síť. Opět pálil tvrdě Svoboda, jeho střela však mířila nad bránu a od mantinelu se odrazila zpět k domácímu hráči, který puk však do sítě podle soudu sudího dopravil rukou. Branka proto není uznána.

46:25

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Domácí ale nyní sehráli rychlý protiútok. Pajk poslal vpřed KAMILA SVOBODU, který se uvolnil od posledního obránce kličkou do středu a tvrdě vypálil. Sochůrek vyrazil puk vysoko do vzduchu, ale nevěděl, kde je. Kotouč mu spadl za záda a doskákal do prázdné brány. Asistence: Ondřej Pajk, Jakub Hendrych

45:35

Úplně sám před karlovarským brankářem byl z ničeho nic Petr Josefus, jehož pokus ale Frček vytěsnil vyrážečkou mimo bránu.

41:29

Tibor Tamáš (KVA) se při soupeřově protiútoku dopustil faulu a za podražení musí na dvě minuty oslabit svůj tým.

40:15

Vhazování opět vyhrála Energie, a její útok středem kluziště ji tentokrát dobře vyšel. Domácí se okamžitě dostali do dobré šance, po níž ještě několikrát doráželi. Puk nakonec v brance skončil, ale sudí ho neuznal, jelikož už ho před tím měl gólman Sochůrek pod kontrolou. Nikoho však nevyloučil.

36:07

Domácí jsou v plném počtu a v dobrém světle se nyní ukázal Hauzr, který šikovně rozehrál akci z vlastní poloviny, narazil si puk s Čejkou a po dobrém uvolnění se, zakončoval z mezikruží mezi gólmanovy betony. Sochůrek byl ale připraven, dokonce i na Čejkovu nebezpečnou dorážku.

34:00

A opět se vylučuje, tentokrát si ale oslabení vyzkouší domácí po prohřešku Michaela Čejky (KVA).

33:25

Energie je v tuto chvíli velmi nebezpečná. Domácí po několika pokusech rozhodili soupeřova brankáře a mnoho času měl v dobrém postavení v mezikruží Hendrych, ale zamířil mimo.

30:11

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Ladislav Zikmund nabídl puk ke střele DANIELU BABKOVI, který vyslal od modré nepříliš tvrdou, ale zato přesně umístěnou, střelu, která zapadl přímo Sochůrkově levé tyči. Asistence: Ladislav Zikmund, Patrik MIchálek

29:08

Filip Zderadička (SLA) držel protihráče a nyní si za to odpyká dvouminutový trest.

28:38

Útočné choutky nyní opět projevil Hauzr, který udělal kličku poslednímu obránci a zamířil puk do horního růžku, ale nakonec trefil pouze tyč. V protiútoku pak zase ihned zahrozila Slavia, domácí ale podržel Frček.

27:00

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia vyhrála vhazování v útočném pásmu. Puk dostal obránce Saňa, který tvrdě vystřelil, ale puk v cestě k brance tečoval ONDŘEJ SLÁDEK tak šikovně, že zapadl přímo pod Frčkovy betony. Asistence: Josef Saňa, Patrik Červený

20:37

První vyloučení druhé třetiny. Po podražení Filipa Zderadičky (SLA), budou mít početní výhodu energetici.

17:36

Po perfektní přihrávce od mantinelu se do samostatného úniku dostal Jan Poruba, který sice bekhendovým blafákem Frčka překonal, ale svou střelu pak nasměroval jen podél tyče do plexiskla za bránou.

16:22

Z karlovarského brankáře nyní vypadla Marečkova střela bylo to ještě hodně napínavé. Nakonec z toho byla menší mela ve vápně, za níž na trestnou lavici odchází Petr Vodička (KVA) a Matyáš Kašek (SLA).

12:43

Početní výhodu si nyní vyzkouší také Energie. Měla teď mírnou převahu, z níž pramenil faul Luboše Adama (SLA), který je vyloučen pro hákování.

10:24

Čupa nyní, už dávno proti pěti, nahodil puk od modré na branku, před kterou jej šikovně tečoval Tejral, ale rozezvučel pouze tyč.

07:47

Beer při této akci v závěru podrazil protihráče a Energie si tak vyzkouší další početní nevýhodu.

02:35

Slavie si teď delší dobu vytvářela převahu, až musel zasahovat až za hranicí pravidel Petr Vodička (KVA), který svůj tým oslabí na dvě minuty.

01:31

Nyní ale zaútočila také Slavie a rovnou byla velmi nebezpečná. Od hrazení si vyjel s pukem do mezikruží Tejral a málem uspěl se střelou do horní poloviny branky, ale perfektní reflex a zákrok lapačkou vytáhl ze své sbírky Frček.

HC Energie Karlovy Vary – HC Slavia Praha

2:3

konec (0:0, 1:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Babka (Zikmund, Michálek), 47. Svoboda (Pajk, Hendrych) – 27. Sládek (Saňa, Červený), 57. Furch (Heldák, Tejral), 58. Sládek (Drahorád, Červený)

HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Michálek, Weinhold, Dudek, Vodička, Beer, Pajk, Prachař – Beránek, Zikmund, Hauzr – Čejka, Babka, Svoboda – Nguyen, Procházka, Hendrych – Tamáš. Trenér: Jiří Žůrek

HC Slavia Praha: Sochůrek (Dubský) – Zderadička, Saňa, Čupa, Adam, Straka, Drahorád – Nestrašil, Vyskočil, Heldák – Tejral, Fruch, Poruba – Sládek, Josefus, Červený – Kašek, Mareček, Horák. Trenér: Petr Novák

Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Kokrment

Průběh zápasu
1. třetina
02:35
07:47
12:43
16:22
Po 1. třetině
2. třetina
20:37
27:00
29:08
30:11
34:00
Po 2. třetině
3. třetina
41:29
46:25
48:22
49:00
56:01
57:26
Konec