Menu

Hokej

NHL

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

4:2

konec (0:0, 1:0, 3:2)

12.10.2015, 21:10 • First Niagara Center, Buffalo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.3 3.74 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:39

Girgensons pálil do odkryté branky, ale David Savard obětavě zabránil dalšímu gólu v hostující svatyni!

57:41

Hosté to zkouší v šesti, Bobrovskij je na střídačce!

Matt MOULSON - 4:2

55:47

Sabres právě vstřelili branku!
Přesilovkové komando domácího týmu je dnes ve formě, Buffalští pravděpodobně rozhodli o svém vítězství! O'Reilly našel v předbrankovém prostoru volného MATTA MOULSONA a ten se tváří v tvář Bobrovskému nemýlil. Asistence: Ryan O'Reilly, Rasmus Ristolainen.

54:36

Na dvě minuty za krosček je vyloučen René Bourque (CBJ), což nadějím Jackets na vyrovnání zrovna dvakrát nepřidalo. Naopak domácí budou moct po komerčním brejku definitivně rozhodnout o svém vítězství.

Scott HARTNELL - 3:2

53:13

Columbus právě vstřelil branku!
Další přesilovkový gól a Jackets jsou opět na dostřel! Ryan Johansen zpoza branky přesně našel hůl SCOTTA HARTNELLA a veterán ve službách Modrokabátníků překonal Johnsona ranou k levé tyči! Asistence: Ryan Johansen, Nick Foligno.

52:20

Evander Kane (BUF) zbytečně poslal k zemi Calverta, hosté si po komerčním brejku zahrají v početní výhodě.

Jack EICHEL - 3:1

49:21

Sabres právě vstřelili branku!
Dámy a pánové, tento gól bude v zámoří celou noc přehráván dokolečka dokola. Původní pokus JACKA EICHELA byl zblokován, nicméně generační talent v barvách Sabres černou pryž vybojoval na modré čáře zpět do své moci, obkroužil kolem bezmocného Jennera a poté nedal přesnou střelou "do vinglu" Bobrovskému byť jen sebemenší šanci! Asistence: Matt Moulson, Jamie McGinn.

Brandon SAAD - 2:1

47:30

Columbus právě vstřelil branku!
Ohijští chlapci nakonec přesilovou hru přeci jen využili! Před Chadem Johnsonem vznikl obrovský závar, v němž se nejlépe zorientoval BRANDON SAAD a doklepl černou pryž za záda bezmocného strážce buffalské svatyně. Bez asistence.

46:32

Zemgus Girgensons (BUF) je vyloučen na dvě minuty za držení, Jackets si po komerční pauze zahrají v početní převaze.

Ryan O'REILLY - 2:0

45:10

Sabres právě vstřelili branku!
Dámy a pánové, Šavle mají nakročeno k prvnímu vítězství v sezóně! Moulson z otočky chirurgicky přesnou přihrávkou našel RYANA O'REILLYHO, jenž vyslal projektil rychlý skoro jako jeho před nedávnem pořízený vůz a Bobrovskij byl bez šance! Asistence: Matt Moulson, Jamie McGinn.

44:33

Svěřenci Todda Richardse mají na vyrovnání něco přes čtvrthodinu, nyní se ale budou muset soustředit za defenzívu – už potřetí je dnes vyloučen Nick Foligno (CBJ).

34:35

Nick Foligno (CBJ) podrazil rozehrávajícího Ristolainena, Buffalo si zahraje další přesilovou hru.

30:55

Šikula Ennis našel poslepu na vrcholu kruhů volného Codyho Fransona, jehož ránu pod horní tyč Bobrovskij eliminoval!

29:09

Po komerční přestávce si Sabres zahrají přesilovku, za podražení jde pykat Gregory Campbell (CBJ).

25:35

Tato bitka nemá jasného vítěze, rozhodčí oba kohouty od sebe odtrhli a usadili je na trestnou. Boll (CBJ) i Deslauriers (BUF) vyfasovali pět minut za hrubost.

25:21

William Karlsson na modré ztratil puk a do dalšího rychlého protiútoku se jako velká vlna přihrnuli Eichel s Kanem, ale druhý jmenovaný ze skvělé pozice nemířil přesně!

Rasmus RISTOLAINEN - 1:0

22:33

Sabres právě vstřelili branku!
Šavle využívají přesilovku a ujímají se vedení! Tísněný Marcus Foligno kotouč nabil na modrou čáru napřaženému RASMUSOVI RISTOLAINENOVI, jenž z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bobrovskij neměl nárok zasáhnout, přes skrumáž těl před ním neviděl vůbec nic. Asistence: Marcus Foligno, Evander Kane.

20:46

Ve stejném čase byl vyloučen hostující kapitán Nick Foligno (CBJ), Sabres si zahrají další přesilovku.

20:46

Další obrovská šance Sabres! Jack Eichel z otočky nahodil puk do ohně, ale ležící Bobrovskij se na poslední chvíli zorientoval a těsně před brankovou čarou přikryl neposednou černou pryž!

20:13

Hned na začátku prostřední dvacetiminutovky se do přečíslení dostal Kane s Eichelem, ale druhý jmenovaný bekhendovou střelou nedokázal překonat Bobrovského!

19:36

Tyler Ennis využil Atkinsonova zaváhání u mantinelu a nabruslil si do mezikruží, odkud zcela neobsazen vyslal tvrdý projektil, s nímž si Bobrovskij s vypětím všech sil poradil!

15:40

Marcus Foligno to zkusil nenápadnou střelou z otočky. Halou to jen zahučelo, kotouč prosvištěl těsně vedle Bobrovského svatyně!

08:57

Johnson přerušuje hru, signalizovaná výhoda Jackets je u konce. Po komerční přestávce si svěřenci Todda Richardse zahrají v početní převaze, za katr usedne Josh Gorges (BUF) na dvě minuty za držení.

07:22

Brandon Dubinsky si všiml volného Bourquea a poslepu mu předložil ideální pas, ale bývalý hráč Montréalu či Anaheimu z voleje trefil jen přemisťujícího se Johnsona!

03:39

Ryan O'Reilly měl na holi úvodní gól, ale z ostrého úhlu nedokázal zasunout kotouč za nicnetušícího Bobrovského, který nakonec vleže předvedl skvělý zákrok!

03:20

Jenže Ryan Murray (CBJ) zahákoval soupeře na vlastní modré čáře – další přesilovka pro Buffalo.

01:07

Na dvě minuty za držení je vyloučen René Bourque (CBJ).

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

4:2

konec (0:0, 1:0, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Ristolainen (Foligno, Kane), 46. O'Reilly (Moulson, McGinn), 50. Eichel (Moulson, McGinn), 56. Moulson (O'Reilly, Ristolainen) – 48. Saad, 54. Hartnell (Johansen, Foligno)

Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Weber, Franson, Gorges, Ristolainen, McCabe, Pysyk – O'Reilly, Girgensons, Ennis – Kane, Eichel, McGinn – Moulson, Larsson, Foligno – Deslauriers, Legwand, Reinhart.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Savard, Ťutin, Johnson, Connauton, Prout – Saad, Johansen, Foligno – Jenner, Dubinsky, Bourque – Hartnell, Karlsson, Atkinson – Calvert, Campbell, Boll.

Rozhodčí: Jean Hebert, Francois St. Laurent – Andy McElman, Brian Murphy

Diváci: 18 075

Průběh zápasu
1. třetina
01:07
03:20
08:57
Po 1. třetině
2. třetina
20:46
22:33
25:35
29:09
34:35
Po 2. třetině
3. třetina
44:33
45:10
46:32
47:30
49:21
52:20
53:13
54:36
55:47
Konec