Menu

Další

Tiskové konference

Mimoriadna tlačová konferencia HC Košice

konec

10.10.2015, 11:00 sk

Tlačová konferencia sa končí. (11:05:52)
Juraj Modník: "Pri Štrbákovi a Philippovi sme neboli spokojní s ich výkonnosťou. Preto sme s nimi ukončili spoluprácu."
Juraj Mondík: "Nedeľný zápas povedie niektorý z našich mládežníckych trénerov. O tom, ktorý to bude, ešte rokujeme."

Juraj Mondík: "V mužstve takisto nebudú pokračovať Martin Štrbák a Radek Philipp. Naopak, do mužstva by mal prísť odchovanec Radek Deyl."

Juraj Mondík: "Chcem vás informovať o tom, že pred chvíľou sme sa dohodli, že v mužstve nebudeme pokračovať s trénerskou dvojicou Peter Oremus a Roman Šimíček. Dôvodom je neuspokojivé postavenie v tabuľke."

Tlačová konferencia sa začína.
Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní priameho prenosu mimoriadnej tlačovej konferencie HC Košice. Tú na 11:00 do tlačového centra Steel arény zvolal prezident HC Košice Ing. Juraj Mondík.

Na tlačovej konferencii sa dozvieme, aké zmeny sa v klube udejú. Košice totiž ako aktuálny majster nezačali tipsportligovú sezónu ideálne, pretože po desiatich odohraných zápasoch sú až a 11. mieste. Oceliari majú na svojom konte 11 bodov a celkové skóre 21:23.

Na druhej strane ale musíme zdôrazniť, že Košičania majú za sebou úspešné účinkovanie v Champions Hockey League. V prestížnej nadnárodnej súťaži postúpili zo základnej skupiny do šestnásťfinále medzi 32 najlepších európskych tímov, kde v prvom zápase zdolali jeden z najlepších švédskych klubov Skelleftea AIK, no v druhom zápase o postupovú priečku v poslednej tretine prišli.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 11:00.

Mimoriadna tlačová konferencia HC Košice

konec