Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Norsko – Malta

2:0

konec (1:0)

10.10.2015, 18:00 • Ullevaal Stadion, Oslo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.14 8.1 24.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Budou se nastavovat 3 minuty!

84

Střídání v týmu Norska: ze hřiště odchází Berget, kterého nahrazuje Valon Berisha.

83

Střídání v týmu Malty: ze hřiště odchází Borg, kterého nahrazuje Camilleri.

80

Střídání v týmu Malty: ze hřiště odchází Schrembi, kterého nahrazuje Kristensen.

76

Střídání v týmu Norska: ze hřiště odchází Søderlund, kterého nahrazuje King.

75

Po dalším načechraném centru Henriksena hlavičkoval mezi dvěma stopery útočník Søderlund, který ale branku přestřelil.

56

Střídání v týmu Malty: ze hřiště odchází A. Muscat, kterého nahrazuje Zerafa.

55

55. Ødegaardovu obrovskou šanci vyrazil hostující brankář patou!

55

Ødegaard se ihned po příchodu mohl zapsat mezi střelce! Po přihrávce od Henriksena z levé strany byl sám před Hoggem, který jeho střelu mezi nohy na poslední chvíli vytáhl zákrokem patou!

53

Střídání v týmu Norska: ze hřiště odchází Skjelberg, kterého nahrazuje Ødegaard.

52

52. Alexander SØDERLUND - 2:0

52

Norsko právě vstřelilo branku!
Domácí vedou o dvě branky! Po přihrávce z pravé strany se k míči dostal na hranici vápna Henriksen, který se s loptou otočil kolem obránce a poté vyslal pomalý centr na brankáře Hogga, který ale předvedl obrovskou minelu, když pas sklepl pouze před prázdnou branku na volného ALEXANDRA SØDERLUNDA, který měl před odkrytou svatyní již lehkou úlohu – 2:0!

48

Po jeho rozehrání se k další hlavičce dostal v pádu také druhý domácí stoper Forren, který svůj pokus mířil k tyči, ale tam trefil pouze koleno dobře postaveného bránícího hráče.

45+1

45+1. Bergetovu hlavičku vyrazil reflexivním zákrokem hostující brankář

45+1

Po centu Elabdellaouiho hlavičkoval do protipohybu Hogga Berget, ale brankář Malty vytáhl skvělý zákrok a šanci zlikvidoval!

45

Budou se nastavovat 2 minuty!

44

44. Effiongův pokus o lob vyrazil brankář Nyland

44

Ten ale kombinaci vedl znovu přes zadní řady a chybnou přihrávku vyslal Hovladn, který namazal míč soupeři. Po přihrávce za obranu se ke střele dostal Effiong, ale jeho pokus o lob dokázal brankář Nyland na rohový kop.

35

35. Skjelbredovu prudkou ránu vyrazil brankář Hogg

35

Z nudné kombinace přispěchali domácí s nebezpečnou střelou, kterou vyslal po přihrávce Søderlunda Skjelbred, ale jeho pokus k tyči dokázal brankář Malty Hogg reflexivně vyrazit.

32

Hosté dlouho kombinovali na obranné polovině, nakonec však pod tlakem zahrál obránce v celku nepovedenou malou domů na na Hogga, který při skluzu jen tak tak udržel míč v rukavicích ještě ve vápně!

19

19. Alexander TETTEY - 1:0

19

Norsko právě vstřelilo branku!
Nyní už to ale domácím vyšlo. Po rohovém kopu se ke střele dostal nejprve stoper Forrren, jehož pokus byl zablokován. Následně se míč odrazil na pravou stranu k volnému ALEXANDERU TETEYOVI, který s přispěním teče bránícího hráče překonal Hogga a posílá domácí do důležitého vedení – 1:0!

18

Ve vápně se k míči dostal Henriksen, kterému nejprve střela nevyšla. Poté se k němu míč vrátil a domácí útočník směroval míč před prázdnou branku na Søderlunda, před kterým míč odvrátil na rohový kop obětavý obránce Muscat!

16

Po rohu se k míči dostal znovu neobsazený stoper Hovland, který měl dost prostoru ke střele, ale jeho rána k pravé tyči branku hostů minula!

12

Ten se hostům vůbec nevyvedl a navíc domácí mohli do brejku. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout hostující kapitán Briffa, který za svůj skluz vidí žlutou kartu.

Norsko – Malta

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Tettey, 52. Søderlund (Henriksen)

Karty:   12. Briffa (MAL)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 9:0. Rohy: 17:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:6.

Norsko: Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Aleesami – Skjelbred (C) (53. Ødegaard), Tettey, Johansen, Berget (84. Valon Berisha) – Henriksen, Søderlund (76. King).
Náhradníci: André Hansen, Almenning Jarstein – Linnes, Valon Berisha, Veton Berisha, King, Ødegaard, Nordtveit, S. Strandberg, Samuelsen, Selnaes, J. Svensson.

Malta: Hogg – S. Borg (83. Camilleri), Z. Muscat, A. Muscat (56. Zerafa), Failla – P. Fenech, R. Muscat, Agius, Briffa (C), Effiong – Schembri (80. Kristensen).
Náhradníci: Bonnello, Haber – Camilleri, Cohen, Baldacchino, Grioli, J. Pisani, Kristensen, Mifsud, Zerafa, Sciberras, Cl. Borg.

Rozhodčí: Arnold Hunter – Richard Storey, Gareth Eakin (všichni Severní Irsko)