Menu

Hokej

Exhibiční utkání

NED Hockey Nymburk – Osobnosti českého hokeje

3:8

po s.n. (1:1) (0:2, 1:2, 2:4)

06.10.2015, 18:00 • Zimní stadion Nymburk • Vojtěch Drbohlav (@Vojta_Drbohlav)

Od nás je to z Nymburka už vše. Přejeme hezký zbytek úterního večera. Na počtenou. (20:29:42)
Věříme, že tento zápas Dominiku Skořepovi pomohl a užil si jej podle svých představ. Snad se jeho stav zlepší a bude se opět moci prohánět mezi mantinely stejně jako hráči, kteří pro něj v úterý večer hráli.
I náš on-line přenos ze středočeského Nymburka se pomalu chýlí ke svému konci. Odehrával se doslova v polních podmínkách a děkujeme za pomoc s jeho uskutečním vedení klubu BK Mladá Boleslav, které pro to udělalo maximum.
Exhibiční utkání je u svého konce, hráči se loučí a diváci pomalu odcházejí. Byla to opravdová nádhera, vůbec nešlo o výsledek, ale o to, aby se lidé dobře bavili a užívali si to, že mohou Dominiku Skořepovi pomoci. Myslím si, že tento účel byl splněn velmi dobře.

Konec zápasu.

3. série 1:1

I Kříž přestřelil národní svatyni.

3. série 1:1

Hamrlík trefuje plexisklo za bránou.

2. série 1:1

Jan Stehlík si vyzkoušel blafák, jenže na spoluhráče Matouška nevyzrál, ten zůstal na svém místě a nedovolil puk za svými zády.

2. série 1:1

Petru Nedvědovi blafák nevyšel.

1. série 1:1

Dalším exekutorem byl Lukáš Král, který prostřelil Matouška k pravé tyči.

1. série 0:1

Jsou tady samostatné nájezdy. Tomáš Vlasák překonává Brázdila mezi betony!
Třetí třetina právě skončila.

59:08

Nymburští hrají v oslabení. Na trestné lavici se nachází dalších z nymburských hráčů, jehož jméno nebylo specifikováno.

59:00

Hokejové osobnosti hrají ve výhodě.

58:19

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Před bránou Nymburka se objevil nikým nehlídaný VIKTOR UJČÍK, který předvedl skvělý blafák a přidává už osmý zásah.

56:26

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Začíná se rýsovat debakl pro domácí, sedmou branku hokejových osobností přidal exboleslavský MICHAL BROŠ.

55:23

Dominik Barbora zakončoval pozdě, nacházel se totiž už ve velkém úhlu a trefil pouze vnější konstrukci branky českých hokejových osobností.

54:32

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! K odraženému puku se dostal VIKTOR UJČÍK, který ho poslal vzduchem pod břevno mezi tři tyče.

53:45

Martin Hamrlík se na modré sice hodně napřáhl, jenže střela mu nevyšla podle přestav. Puku se tedy ujímají Nymburští.

53:08

Osobnosti si už vytvořily přesilovkový zámek a mají tlak.

52:33

Jsme svědky teprve druhého vyloučení v tomto zápase. Za hákování dostal dvouminutový trest Milan Kosejk (NYM).

51:21

Nymburk právě vstřelil branku!
Nyní se jednalo o skutečnou hokejovou parádu, přitom STANISLAV EIS se na gól ani tak nenadřel, oproti jeho předchozím pokusům, které mu zatím nevycházely. Vstřelit branku si ale určitě zasloužil, stalo se tak poté, co byl před Matouškem neobsazený, dostal se ke kotouči, který bez problémů poslal k pravé tyči, puk se k němu vrátil a ještě jej tam tedy zavěsil podruhé.

51:05

S pukem na čepeli si najel do pravého kruhu Lukáš Král, který prověřil Romana Matouška v brance českých hokejových osobností.

50:15

Tempo po další brance opět poněkud opadlo a hraje se ve středním pásmu.

48:20

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Nedáš – dostaneš. Toto známé hokejové přísloví se opět hlásí o slovo. K puku se dostal TOMÁŠ VLASÁK, který svůj samostatný únik zakončil na jedničku!

47:52

Do samostatného úniku se dostal dnes jeden z nejlepších hráčů Stanislav Eis, který chtěl Matouška překonat po zemi blafákem, jenže ten jeho úmysly včas vyčetl.

47:35

Mezitím sledujeme snahu hokejových osobností o další branku.

46:55

Moderátor zápasu Pavel Petr právě oznámil, že po skončení zápasu proběhnou na každé straně tři samostatné nájezdy bez ohledu na výsledek po třetí třetině.

45:06

Nymburk právě vstřelil branku!
Lukáš Král ujel do přečíslení s JANEM STEHLÍKEM, následně si ale hokejové osobnosti nerozuměly a samy si skleply puk do brány. Nutno dodat, že se tak ale stalo po dobré souhře nymburských hráčů.

44:39

Z pravého kruhu už se ale Stehlík snažil prosadit důrazněji a Matoušek měl dost práce.

44:13

Stehlík na druhé straně také v koncovce zaváhal a vůbec nevystřelil.

43:19

Petr Leška v koncovce zaváhal a kotouč po jeho střele směřoval mimo tři tyče Brázdilovy brány.

41:27

Pavel Patera kličkoval na hranici modré čáry s pukem, jenže do pásma se stejně nedostal.

40:40

Sledujeme zatím poklidný začátek poslední třetiny ve středním pásmu.

40:01

Začala třetí třetina.
Předávání darů právě končí, celý stadion tleská hrdinovi dnešního zápasu Dominiku Skořepovi. Za malou chvíli už odstartuje závěrečné dějství tohoto zápasu, zhruba s patnáctiminutovým zpožděním.
BK Mladá Boleslav na tomto utkání zastupuje generální manažer Jan Tůma, který předává za svůj klub Dominikovi další dárky.
Dominik Skořepa: "Strašně moc děkuju za to všechno, moc mě to potěšilo."
Nymburský hokejový klub věnuje nymburský dres v barvách týmu právě Dominikovi.
NED Hockey Nymburk věnuje 5 000 Kč, jedna z pražských firem poté věnovala 20 000. Hokejové osobnosti předávají následně Dominiku Skořepovi dres v barvách národního týmu.
Nyní předává šek Středočeského kraje pan Miloš Petera, který věnuje 50 000 Kč, dále ještě další subjekt, konkrétně Vodovody a Kanalizace, věnoval 100 000 Kč a nadační fond Ivana Hlinky přispěl Dominiku Skořepovi taktéž 100 000 Kč. Dalším subjektem, který přispěl, je Hráčská asociace v zastoupení její zástupce Marek Čenošek, jenž předal šek na 10 000 Kč. Dále věnovala 40 000 Kč liberecká kabina Bílých Tygrů v čele s Martinem Ševcem, který se ale tohoto utkání nemůže zúčastnit, jelikož je ve Švédsku.
Jeden z hlavních organizátorů zápasu Lukáš Král: "Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na přípravě zápasu podíleli. Mužstvo, které proti nám dnes hrálo, je velmi kvalitní a jsme za něj moc rádi. Dále bych chtěl také poděkovat zdejšímu pivovaru a Českému svazu ledního hokeje. Příjmy ze vstupného činí 153 400 Kč, všem fanouškům děkujeme!"
Maminka Dominika Skořepy: "Tento večer je opravdu úžasný, velmi si ho užíváme a jsme za něj moc rádi."
Dalším, kdo mluví, je Marek Čenošek, zástupce hráčské asociace, jenž děkuje za pozvání na toto utkání a je moc rád za to, že se jej může účastnit.
Slova se právě ujala paní Liběna Hlinková: "Děkuji všem lidem, kteří přišli Dominika podpořit." To stejné zopakoval i hejtman Středočeského hraje pan Miloš Petera.
Na ledové ploše už se shromažďují další lidé, tentokrát ti, kteří přinášejí šeky. Česká se ještě na příchod hráčů.

Dnešní utkání sleduje 1 500 diváků.
Během druhé přestávky bude na programu krasobruslařské představení, v závěru pauzy se také odehraje autogramiáda hokejových osobností. V úvodu závěrečného dějství budou navíc Dominiku Skořepovi předány šeky s finančními obnosy.
Druhé dějství je už minulostí. Nymburk se v něm dokázal jednou prosadit, jenže hokejové osobnosti přidaly další dva přesné zásahy, a vedou tak o tři branky. O výsledek ani góly ale dnes nehrají prim. Jde především o to, aby se lidé dobře bavili a měli dobrý pocit z toho, že podporují potřebnou věc. Tou je pomoc Dominiku Skořepovi, který se vyrovnává s následky autonehody a bojuje o to, aby se mohl postavit opět na své nohy.
Další třetina začne přibližně v 19:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

Lukáš Král přišel v útočném pásmu o kotouč, hra se tedy stěhuje zpět do toho středního.

38:56

Tentokrát to Vlasák s Ujčíkem překombinovali a k zakončení se při slibné situaci nedostali.

38:16

Aktivní Ujčík se prodral do útočného pásma, ale pálil nad Brázdilovu branku.

37:23

Karel Bičiště se dostal ke kotouči a mohl jet sám na národní bránu, jenže poslal puk k mantinelu, kde se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů, domácí o něj tedy přišli.

36:34

Michal Broš poslal kotouč na Petra Lešku, jenže ten se z blízka taktéž neprosadil.

35:43

Kočího střela z mezikruží postrádala razanci, a tak nemohla Brázdila ohrozit.

35:20

Stehlík trefuje z levého kruhu pouze brankáře hokejových osobností.

34:48

Současný trenér mládeže v Dukle Jihlava zakončoval v blízkosti Brázdila velmi slušně, jenže nyní musíme pochválit nymburského brankáře, který se předvedl velmi dobrým zákrokem.

33:16

V pravém kruhu se napřáhl Hamrlík, který chtěl překonat gólmana mezi výstrojí a pravou tyčí, jenže Brázdil jeho úmysly včas vyčetl a přerušuje hru.

32:40

Stehlíkův pokus z pravého kruhu byl zblokován. Osobnosti se dostaly do brejku, jenže ten netrval dlouho.

31:37

Nedvěd poslal puk skrz brankoviště, následně se odražený kotouč snažil dorážet ještě Broš, jenže mu to znemožnil jeden z dotírajících nymburských beků.

30:04

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Osobnosti přidávají další přesný zásah. Přečíslení zakončil stylově střelou k pravé tyči Brázdilovy branky PETR LEŠKA.

28:25

Do úniku se dostali pro změnu Středočeši. Stehlík poslal kotouč na Eise, který už málem vykoupal svého spoluhráče v bráně, nakonec ale přeci jen puk mezi třemi tyčemi neskončil.

27:49

Vlasák a Patera jeli ve dvou na brankáře, jenže druhý jmenovaný trefil v rozhodující moment pouze výstroj Jaroslava Brázdila.

27:17

Jenže kotouč pohotově zachytil David Protivný, který jel sám na bránu, ale jeho střela se neujala. Nymburk tedy stále prohrává o dvě branky.

27:09

Jenže hokejové osobnosti se snaží navýšit vedení, a tak opět ostřelují domácí bránu.

26:33

Nymburk právě vstřelil branku!
Nymburk snižuje! Efektivně se ukázal z dorážky JAKUB LOUČKA, který se tváří v tvář Matouškovi nemýlil.

25:43

Nymburští jen nahodili do pásma, jenže směr puku pohotově vystihl ještě loni extraligový hráč Mladé Boleslavi Michal Broš, který s ním ujel až k Brázdilovi, kde spolu s Červinkou kombinovali, jenže druhý jmenovaný hráč nedokázal středočeského brankáře prověřit.

24:27

David Protivný dorážel před soupeřovou svatyní, jenže ani tentokrát Nymburku štěstěna nepřála.

23:51

Před českou národní brankou dorážel opět dnes velmi aktivní Stanislav Eis, ale ani tentokrát nedokázal vstřelit úvodní gól svého týmu v zápase.

22:40

Nymburk ale nic nevzdává a kombinuje v útočném pásmu.

21:37

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Výbornou přihrávku před branku Nymburka zužitkoval PETR NEDVĚD, který efektivně změnil trajektorii puku. Hokejové osobnosti tedy vedou o tři góly.

20:53

Vlasák zkoušel přímo před brankářem kličku, jenže ten jeho úmysly včas vyčetl.

20:15

Stanislav Eis měl na hokejce první gól Nymburka v tomto zápase, jenže svého spoluhráče v české národní brance nepřekonal ani tentokrát.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne už za několik málo chvil. Hráči obou týmů už krouží na ledové ploše, těšme se tedy na dalších velmi zajímavých dvacet minut.
První třetina je za námi, rozhodly ji dvě branky, které padly v rychlém sledu, konkrétně v úvodu tohoto dějství. Po úpravě ledové plochy se dočkáme zápasu žáků a na ledě by se měl také opět objevit hlavní aktér tohoto utkání – Dominik Skořepa, hráč BK Mladá Boleslav, který se vyrovnává s následky autonehody a hokejová veřejnost mu touto akcí pomáhá.

20:00

První třetina skončila.

19:31

Kočí z mezikruží Brázdila potřetí v tomto zápase nepřekonal.

18:44

Čárový sudí přerušuje hru poté, co odpískal domácímu Nymburku ofsajd.

18:01

Jakub Loučka z bezprostřední blízkosti minul branku českých hokejových osobností.

16:39

Z blízka střílel hokejový expert pořadu Buly-hokej živě, který vysílá Česká televize. Nejedná se o nikoho jiného než Davida Pospíšila. Jeho střelu na poslední chvíli zastavil jeden z obránců za pomoci brankáře.

15:55

Eis se chopil puku a nabruslil si s ním až do pásma, kde obkroužil branku, jenže zakončení už se mu tak dobře nepovedlo. Středočeši tedy prohrávají stále o dva góly.

15:19

Z levého kruhu vystřelil Vlasák, puk ale vyrazil Brázdil svým betonem.

14:15

Nymburk už několik minut kombinuje velmi slušně v pásmu, jenže poté, co se hokejové osobnosti poměrně snadno prosadily v rychlém časovém sledu, následuje brankový útlum.

13:41

České osobnosti hrají v plném počtu.

13:26

Bičiště číhal na brankovišti na přihrávku, kterou také následně dostal. Z bezprostřední blízkosti ale gólmana nepřekonal.

12:36

Jan Stehlík nastřeluje z kruhu tyčku!

12:12

Eis pálil, ale Nymburští toho v přesilovce zatím mnoho nevymysleli.

11:41

Máme tu první faul zápasu, Petr Hamrlík (OCH) dostává 2 minuty za hákování.

09:54

Červenka poslal puk na Pateru a ten následně na Broše, který pálil. Další zákrok brankáře!

09:25

Šimek prověřil Matouškovu pozornost.

08:34

David Pospíšil přihrával na Petra Hamrlíka, brankář Brázdil schovává puk mezi betony.

07:37

Domácí Nymbukr se snaží o rozehrávku. Loučka se dokonce dostal ke slibné střele, ale netrefuje branku.

05:20

Smejkal obdržel skvělý pas a mohl zakončovat do odkryté branky, jenže v rozhodující okamžik nemířil přesně.

04:36

Šimek nahrál Kneslovi, který nenápadnou střelou donutil Matouška přerušit hru.

04:21

Po jedné ze střel domácích skončil kotouč v ochranné síti za Matouškovou brankou. Vhazuje se tak po pravici brankáře z týmu českých osobností.

03:15

I přesto můžeme sledovat prozatím vlažný hokej, nyní dokonce ohrožují českou branku Nymburští, jenže národní obránci si středočeské útočníky zatím dobře pokrývají.

03:08

České osobnosti jsou zatím značně lepší a drží si po většinu času útočné pásmo.

02:10

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! Druhá branka byla vstřelena jen malou chvíli po té první. Velmi snadno překonal Brázdila MARTIN CHABADA, po jehož střele skončil puk přesně mezi třemi tyčemi.

01:56

Osobnosti českého hokeje právě vstřelily branku! V pravém kruhu se napřáhl PETR LEŠKA, který posílá puk pod břevno!

01:14

První dobrou šanci si připsal trenér Dominika Skořepy, Boris Žabka. V mezikruží se dostal ke kotouči, odkud zakončoval do levého horního rohu Brázdilovy branky. Nymburský brankář, ale tak rychlé skórování nepřipustil.

00:13

Úvodní buly už padlo a na puku jsou nymburští hokejisté, kteří vyhráli druhé úvodní buly.

00:01

Utkání právě začalo.
Dominik Skořepa právě vhodil úvodní buly zápasu. Na tom se sešel ještě s Pavlem Paterou a jedním z hlavních organizátorů celé této akce, Lukášem Králem.
Na zimním stadionu právě dozněla státní hymna, zdá se tedy, že utkání už za malou chvíli začne.
Na ledovou plochu právě přijíždí hlavní osoba tohoto zápasu, Dominik Skořepa. Dodejme, že se tak děje za mohutného potlesku.
Nyní už máme možnost sledovat i slavnostní nástup národních hvězd, všichni hráči se shromažďují na modrých čarách tak, jak je tomu zvykem.
Moderátor utkání, redaktor rozhlasové stanice Radiožurnál Pavel Petr, mezitím čte soupisku domácích.
A je to tady! Právě nastupují nymburští hokejisté.
Nymburský zimní stadion, konkrétně fanoušci už netrpělivě očekávají nástup hráčů na ledovou plochu.
Ještě jednou dobrý večer z Nymburka. Stadion je už opravdu velmi slušně zaplněný, dokonce se nám podařilo překonat i značné technické překážky. Těšme se tedy na skvělý zápas a především atmosféru.
Úvodní sestavy:

NED Hockey Nymburk: Brázdil – Kříž, Kosejk, Loučka, Knesl, Novák, Rittig, Tržický, Kosejk – Eis, L. Král, Stehlík, Šimek, Biřičzš, J. Protivný, Kuzďas, Barbora, Smejkal, Jindra, Čapek, Kejčík, Podsedníček, Jebavý

Osobnosti českého hokeje: Matoušek – Kaberle, Žabka, Hamrlík, Kočí – Pospíšil, Ujčík, Nedvěd, Patera, Procházka, Vlasák, Červenka, Leška, Pivko, Chabada, Broš.
Program exhibice:

17:00 – Otevření zimního stadionu

17:20 – Rozbruslení hráčů

17:55 – Nástup hráčů, státní hymna ČR

18:00 – Začátek utkání

První přestávka: Utkání ve třetinách v minihokeji (1. a 3. třída)

Druhá přestávka: Autogramiáda hráčů, krasobruslařské vystoupení

Na začátku 3. třetiny proběhne předání finančních darů Dominiku Skořepovi.
Sestava NED Hockey Nymburk v posledním zápase
Brázdil – Loučka, Kříž, Knesl, Saňa, Novák, Rittig – Eis, Král, Stehlík – Protivný, Bičiště, Šimek – Michálek, Barbora, Smejkal – Jebavý, Kuzďas
NED Hockey Nymburk
Druholigovému Nymburku, který vyzve tým osobností, se prozatím v rámci 2. ligy moc nedaří. První výhru v nové sezóně si připsal až během uplynulé soboty, kdy dokázal doma porazit Sokolov. V tabulce se tedy nachází až na 15. místě. Úterní duel bude ale samozřejmě specifický a nepůjde ani tak o sportovní stránku, jako o to mít dobrý pocit z odvedené práce.
Pravděpodobná sestava týmu osobností
Adam Svoboda (31) – Martin Hamrlík (41), František Kaberle (12), David Kočí (28), Libor Procházka (5), Boris Žabka (44) – Michal Broš (6), Roman Červenka (10), Martin Chabada (14), Otakar Janecký (91), Petr Leška (19), Petr Nedvěd (93), Pavel Patera (10), Libor Pivko (19), David Pospíšil (14) a Viktor Ujčík (11)
Osobnosti českého hokeje
Ptáte se, o koho se vlastně jedná? Jsou to většinou hráči, kteří už ukončili profesionální kariéru, a ti všichni se rozhodli Dominika podpořit a sehrát zápas pro to, aby nemocného hráče psychicky podpořili a ukázali, že má cenu bojovat. Tým osobností bude v úterním zápase koučovat šéftrenér ČSLH, pan Slavomír Lener. V kádru se pak představí řada známých hokejových jmen, mezi obránci pak najdeme trenéra juniorů BK Mladá Boleslav, tedy kouče právě Dominika Skořepy. Jedná se o někdejšího extraligového beka Borise Žabku.
Vlna solidarity
Dominik Skořepa strávil zbytek letních prázdnin a celý měsíc září ve Fakultní nemocnici v pražském Motole, kde za pomoci zdravotního personálu rehabilitoval a bojoval za svou hybnost. Na konci srpna navíc Bruslařský klub Mladá Boleslav, za který Dominik Skořepa hrál, informoval o tom, co se hráči stalo, veřejnost. V té se vzbudila velká vlna porozumění, soucitu a také ochoty pomoci. Bylo tedy zřízeno speciální konto, na které mohou lidé přispívat na Dominikovu léčbu. Samotného útočníka také navštívila ve FN Motol řada osobností – ať už z řad vedení BK Mladá Boleslav, ostatních hokejových klubů, hokejové veřejnosti či některých novinářů. Všichni se shodli na to, že chtějí Dominikovi pomoci. TJ Stadion Nymburk a lidé pohybující se kolem nymburského hokeje následně přišli s myšlenkou uspořádat pro nemocného hráče exhibiční zápas. To poté podpořily i další subjekty, které se na organizaci benefičního utkání podílejí. Jsou jimi: Český svaz ledního hokeje, Nadační fond Ivana Hlinky, BK Mladá Boleslav a TJ Stadión Nymburk. Nadační fond Ivana Hlinky, konkrétně paní Liběna Hlinková navíc předá Dominiku Skořepovi během zápasu finanční obnos ve výši 100 tisíc Korun. Navíc se k těmto penězům přidá i veškerý výtěžek ze vstupného (jednotný vstup činí 100 Kč), z bufetů na ZS v Nymburce a v neposlední řadě také výnos vydražených národních dresů, ve kterých budou hrát právě hokejové osobnosti.
Ve špatné chvíli na špatném místě aneb osud si nevybírá
Tento zápas by se nejspíše vůbec nikdy neodehrál nebýt autonehody na silnici první třídy mezi Nymburkem a Mladou Boleslaví, po které cestovala 23. července 2015 na první trénink juniorského týmu BK Mladá Boleslav na ledě rodina Skořepových. V osobním automobilu konkrétně jeli útočník BK Mladá Boleslav Dominik Skořepa, jeho bratr a otec. Jak už bylo řečeno, měli autonehodu s kamionem, ze které vyvázl nejhůře právě hráč Bruslařského klubu, který byl údajně až několik hodin uvězněn mezi plechy. Dominik se následně nemohl hýbat kvůli vážným problémům s páteří. Během několika sekund se jemu, jeho rodině, přátelům a spoluhráčům úplně změnil život. Místo přípravy na následující sezónu v kádru juniorských vicemistrů musel Dominik řešit to, zda se bude moci opět někdy hýbat. Díky optimismu, vnitřní síle a skvělé podpoře, které se mu dostávalo a dostává, už ale sedmnáctiletý útočník dokáže hýbat rukama, podle posledních zpráv navíc dokáže pokrčit i jednu z nohou v koleni. Vše se nejspíše lepší, jenže Dominikova léčba stojí peníze, a tak se jeho příznivci rozhodli jej podpořit jak finančně, tak psychicky a uspořádat pro něj právě benefiční zápas, přičemž veškerý vítěžek z něj poputuje právě na konto samotného hráče.
Dobrý den z Nymburka, kde se v úterý od 18:00 odehraje neobvyklý zápas. Jedná se o exhibici mezi domácím druholigovým NED Hockey Nymburk a týmem Osobností českého hokeje.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

NED Hockey Nymburk – Osobnosti českého hokeje

3:8

po s.n. (1:1) (0:2, 1:2, 2:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Loučka, 46. Stehlík, 52. Eis – 2. Leška, 3. Chabada, 22. Nedvěd, 31. Leška, 49. Vlasák, 55. Ujčík, 57. Broš, 59. Ujčík

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:1   Vlasák (OCH)
1:1   L. Král (NYM)
2. série:
1:1   Nedvěd (OCH)
1:1   Stehlík (NYM)
3. série:
1:1   Hamrlík (OCH)
1:1   Kříž (NYM)

NED Hockey Nymburk: Brázdil – Kříž, Kosejk, Loučka, Knesl, Novák, Rittig, Tržický, Kosejk – Eis, L. Král, Stehlík, Šimek, Biřičzš, D. Protivný, Kuzďas, Barbora, Smejkal, Jindra, Čapek, Kejčík, Podsedníček, Jebavý

Osobnosti českého hokeje: Matoušek – Kaberle, Žabka, Hamrlík, Kočí – Pospíšil, Ujčík, Nedvěd, Patera, Procházka, Vlasák, Červenka, Leška, Pivko, Chabada, Broš

Diváci: 1 500

Průběh zápasu
1. třetina
01:56
02:10
11:41
Po 1. třetině
2. třetina
21:37
26:33
30:04
Po 2. třetině
3. třetina
45:06
48:20
51:21
52:33
54:32
56:26
58:19
59:08
po s.n.